9

Гост

преди 4 години

20 000 е, от малка серия гравюри. Изненадах се, защото е големичка, както се вижда от снимките на крадеца, черен мъж по спортни къси панталони, когато се отдалечава по улицата. Не са се пазили добре.

8

Анонимен

преди 4 години

Иэобщо не ни интересува

7

Веско

преди 4 години

До Наблюдател до ВескоСъгласен съм и в никакъв случай не ги защитавам. Масово списувачите на новини са полуграмотни, а числата са им напълно непознати. Точно затова обикновено когато една новина ме заинтересува е проверявам в други източници. Известната картина е рисувана по време на гражданската война, а тези гравюри са правени по-късно за парички ;)

6

Ради

преди 4 години

Хммм... "нарисувана между 1966 и 1667 година"... как става тая работа?

5

Наблюдател до Веско

преди 4 години

Бат Веско, моите уважения към твоите познания, но никъде в статията не става дума за гравюра или скица. Сазват си хората - една от най-известните картини на Салвадор Дали , която струва около 20 000 долара. Не ги защитавай, ами им прочети небивалиците докрай.

4

Веско

преди 4 години

Всъщност не става дума за платното от музея, а за гравюра със същата тема. Такива се печатат с десетки копия и там някъде струват. Също и скици правят художниците преди да се нарисува маслената картина

3

Анонимен

преди 4 години

Това е една от най-известните картини на Салвадор Дали.

2

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг, я пак?Картината е не 20 "хилки" (според речника на фризьорката Иванчева - любимка на вашите трольовци от година), а 20 милиона.

1

Анонимен

преди 4 години

За $ 20 хил? Дали е на Дали?Надали!