19

НеПази Моториста

преди 4 години

Айде айде, кой знае как е пърдял тоя мотор. Повече мотористи сте много нагли зовете само "пази моториста" а карате като на 2 линии, после другите са ви виновни, че не са ви видели в огледалото, когато сте ги настигнали за 0.025 от секундата.

18

от сидниАав$тралия

преди 4 години

видите ли моторист, спирайте го веднага и му пишете глоба!Ако не знаете за какво, то той си знае!

17

Сп???нс

преди 4 години

Все си мислех че из Територията не се спазват правилата, докато не пътувах през Италия, там на входа на града колите директно се движат плътно в ляво и дясно като оставят коридор където моторите си фърчат.По междуградските пътища същата история- пресвятка ти бай Корлеоне и тръгва да изпреварва колона използвайки някакво несъществуващо платно по осевата линия.

16

Гражданин

преди 4 години

Не знам дали усещата, но в последно време е направо ужас!НЕ се търпи това полицейско присъствие, "контрол" и дебнене.Аз, като гражданин се задушавам от тези постоянни проверки.Никога не е било, чак така. Не знам на какво се дължи. Ужасно е.

15

Живи донори

преди 4 години

90% от мотоциклетистите плачат за акт.Който кара мотоциклет дълго не живее.

14

Анонимен

преди 4 години

Щом е мотоциклетист е виновен, той си знае защо. Те правила и закони не спазват.

13

Възмутен

преди 4 години

До самиОт една страна - наистина КАТ трябва да глобяват неправилно паркиралите. От друга - след като Общината не си е мръднала пръста да направи паркинги и построи обществени гаражи, къде да паркират хората?! Единственото, което правят е да слагат навсякъде забранителни знаци, че да дерат гражданите и с глоби, освен, че не им осигуряват паркоместа! Безобразие!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Това, че е спазвал правилника в конкретния момент по никакъв начин не изкупва стотиците дребни нарушения, които е правил през останалото време. Но най-лошото е, че мотоциклетите вдигат ужасен шум дори да спазват правилата, та един да си направи кефа страдат хилядите около него! Трябва да бъдат забранени в населени места, включително миксерите и всякакви барутници с разбити и преправени гърнета.

11

До Мария Гаргамел

преди 4 години

За моя огромна изненада преди няколко дни проблем за който бях сигнализирал чрез helpbook (изоставен автомобил зад блока) всъщност се разреши и дори получих официален отговор от районното.

10

Мария Гаргамел

преди 4 години

Да попитам,досега на колко хора е помогнал Хелпбук. Виждам, че през няколко дни промотирате това сайтче, явно е на днес. бг. Ама файда за тия дето са оплакват там има ли нещо решено?

9

Анонимен

преди 4 години

Ами *** сте всички мотоциклетисти!!!! Докато не спрете да минавате метър като преминавате между колите сте такива!!!!! Когато започнете да се редите наравно с всички участници в движението тогава ще се промени мнението за вас!

8

Водач на МПС

преди 4 години

Абе как пък мене никога досега не са ми правили проблем катаджиите! Спирали са ме за проверка много пъти - преглеждат ми документите и ме пускат по живо, по здраво. Държа се с тях вежливо и те са вежливи с мен. Като им се репчиш - ще се заяждат - и те са хора, не са роботи.

7

Анонимен

преди 4 години

Ще ми се да чуя и другата версия - на полицаите. Тоя явно е карал опасно, щом не само полицаите, а и минувачите е възмутил.

6

Prokuror

преди 4 години

Bruksel trebva da okage sadeistvie na balgarskoto naselenie v borbata my za po-dobar givot.Samo Boiko Borosov me e dostatacen,polizia,prokurori I sadii se cuvstvat nedosegaemi I sa protiv naroda,te izpalnyavat poracki,a me se interesuvat kakvo kazva ZAKONA.

5

сами

преди 4 години

KAT не работят по сигнали от 112 ! Куп неправилни паркирания на ул. Майстор Алекси Рилец София , както паркирали след знак Б27 и дошли в насрещното!На никой от кат не им пука , защото явно има неписана заповед да не пишат глоби на неправилно паркираните. Питам: ако някой паркира пред кооперацията на г-н Цацаров въпреки поставен пътен знак Б27 така ли щеше да ги оставят ?

4

ined

преди 4 години

На тея шумните бръмчалници трябва да им забранят да влизат в населени места, мотористите като толкова им се кара да си вземат електрически мотопеди и тротинетки

3

Анонимен

преди 4 години

Точно така да се оплаква. В хелпбук във фейсбук Инстаграм Вайбър майспейс ... В Гугъл да се оплаква това е репресия. До Брюксел да отиде с мотора. И там да се оплаче . Да наеме адвокат, чуждестранен, да ги съди. А и на арменския поп да се оплаче, там най вече

2

😀&#1

преди 4 години

Имам видеорегистратор с микрофон в автомобила. При всякакъв контакт със служители на държавата включвам телефона на запис и ги уведомявам. Преди да комуникирам моля служителите да се се представят и си записвам имената им. Спирали са ме за проверка няколко пъти без проблем.

1

Анонимен

преди 4 години

Този май още не е чувал за прословутия виц с катаджиите - "Ама само теб хванахме"