35

Анонимен

преди 4 години

Хитър е Боко - да ни е жив и здрав. Кюрдите са комунисти. Комунизмът е порицан в БГ първо от СДС.....

34

Русофил

преди 4 години

Нали хванаха там на границата кюрди минали и Борисов ги предадоха,Гърция им дава политическо обежище,Европа също дава обежище на кюрдите.Българите не дават Реджеп имаше среща с БГ.ВСичко е объркано в държавата.Сега Путин ли е виновен ?Русия?Няма политици криза.

33

Анонимен

преди 4 години

Борка да слушаш султана, че ша има бой по дъто.

32

човек

преди 4 години

До: 22Ми не само Борисов. И Борисов, и неговия приятел Путин строят джамии усърдно, Путин строи много повече и много по-големи джамии в иначе уж "православната" Русия.И са приятели с турския султан Ердоган.Заедно ще строят Евразийски Съюз, или можем по-конкретно да очакваме един бъдещ славяно-тюркски съюз, или Славяно-Тюркска Империя.Може да звучи налудничаво, но не се шегувам - такива са фактите.Само проверете кой е Александър Дугин и какви са му идеалите - брат'чед на Осама бин Ладен!

31

Erdogan bey

преди 4 години

Аферим, Бойко, ашколсун!Ше та напраим валия на Добруджа и Тракия ако си все така послушен и верен на падишаха!Ишаллах! И нека дюнерите да те пазят!

30

Анонимен

преди 4 години

Единственият българин, който подкрепя Турция и той се оказа Премиера.

29

Анонимен

преди 4 години

"Борисов изтъкна, че с президента Ердоган имаме ясна договорка на базата на споразумението, на базата на добросъседството, и турските власти абсолютно стриктно, коректно спазват споразумението към България.Боко говори за СПОРАЗУМЕНИЕ, ти къде видя "война"?Трольо, очевидно е, че пос..р..ци като теб и ПРОКОПсалите джурналисти слагат думи в устата на и на османлията, че и на Борисов, и после продължават да се нас.рат в скудоумията си.

28

Анонимен

преди 4 години

Ар Кайда , Ислямска държава и останалите джихадистки групи,подкрепяни от турската армия също благодариха на Борисов за неговата подкрепа в техния джихад ! 17 села са давладяни от тях и местните са изклани, а 130 000 дуги са избягали и са напуснали домовете си благодарение на подкрепата на Борисов ! Аллах Акбар Борисов бей !

27

сара

преди 4 години

Никога не съм го харесвала / ББ / , но трябва да призная, че този път ме спечели с тази си позиция.

26

Анонимен

преди 4 години

Малеее, сега тръмп ще съсипе и нашата икономика...А верно, ние нямаме такава хахахаДавай бочко, сигурен съм, че са останали още стари съветски оръжия, пращай им ги бързо...

25

Анонимен

преди 4 години

Утре ще влязат в Кърджали, тогава Боко ще има лично честта да ги посрещне с хляб и сол и ще направи тема е на Тайпи!Тиквун е срам за цяла България, а вече и за ЕС!

24

Иван Вазов

преди 4 години

Да благодаримм на султана Ердоган че не ни напада я със орди я със ДОСТ я със Башибузук че П.Е.Д.алския ЕС няма и пръст да ппомръдне ако влезне турския аскер ще продължат да със декларации ида си правят бизнес със Османска Турция

23

Анонимен

преди 4 години

ДА ПОДКРЕПЯШ ЧУЖДО НАШЕСТВИЕ Е ЛОША ПОЛИЧБА!

22

браво

преди 4 години

Боре Премиеро окончателно загуби изборите!

21

Анонимен

преди 4 години

Пребройте колко джамии и колко църкви са се построили за 10 години при диктатора Борисов и ще ви стане ясно за кой работи!

20

Преклонена глава ...

преди 4 години

...и сабя не я сече! Браво Бойко - истински българин ;( .

19

Анонимен

преди 4 години

СРАМ!

18

и пак до Бойко

преди 4 години

Това тук е територия на ЕС. Значи Брюксел е и тук! Напомняй това на Брюксел! Няма важни и второстепенни държави в ЕС. Има различни държави. Но всички са важни, ако искщаме ЕС да е сила. Осъзнайте най-после, че ЕС е световна сила. Нападението или нарушаването напграниците на една държава от ЕС е нападение или нарушаване на границите на ЕС. Това е основание Брюксел да стоварва средства и дори войски за решаване на проблема - инвазия, нахлуване на бежанци, които не са нашая грижа, а са на Ердо и Пу

17

Анонимен

преди 4 години

КАКВО МУ СТАВА НА НАШ БАТ БОЙКО БЕ,ДА НЕ СА ГО ВАМПИРЯСАЛИ ТУРЦИТЕ!А ФОЛКСВАГЕН ЗАВОДА ЗА ТУРЦИЯ...ПОДКРЕПЯШ ЛИ?

16

пад до Бойко

преди 4 години

Разбирам идеята, че Турция е физически по-близо до нас, отколкото Брюксел. Обаче изкуството на управлението може да направи така, че Брюксел да е по-близо до нас, включително и на физическо ниво. Бойко! Докато всеки в ЕС мисли така - как да се оправя сам в случай на нещо, нито със, нито без ЕС ще има прокопсия. Това твоето, Бойко, е капитулация пред Турция. Никой не те кара да ругаеш Ердо. Достатъчно е дори с мълчанието си да говориш и да принудиш Турция да те уважава.