11

Анонимен

преди 4 години

С голямо съжаление трябва да признаем, че Русия поведе с 2:0 на Сащ. Въоръжение и политика.

10

Solar Power

преди 4 години

До 7: За твое съжаление, точно американската армия спаси 2 пъти Европа :) Включително и Русия :)

9

Анонимен

преди 4 години

Че да ги водят на отчет и чести инспекции да им провеждат на место,а не все се изредиха да доказват,че тези от ИДИЛ дет били озаптени в Сирия как диверсанти крадци на национални богатства щели да побегнат използвайки атаката,коет е естествено особено когат атакуващите са от техните среди настанени в странство наоколо как в случая,че още решили някои си зона зад граница да им създават след кат ги прибрали как изпълнителни демократи на демократите съдружници сродени в борбата с комуната разбираемо

8

Анонимен

преди 4 години

Това показва, че Тръмп има шопска потекло - Моем да се изтеглим, а моем и да не се изтеглим ! А Путин направо лъже - в разстояние на четири години пет пъти обяви, че изтегля войските си от Сирия и всеки път те ставаха все повече, докато направи още една военна база.

7

noFreeman

преди 4 години

чак пък велика америка тоя под мен... с какво е велика бе см.еш.ник с 200 годишната си история и че ръцете и постоянно са в кръв още от 20-те милиона индианци та до днешни дни - 42 военни конфликта са запалили... това е най-мразената изкуствена държава на света!

6

Krom

преди 4 години

Този или е отчайващо *** .. или играе по нечия ***. Какво значение имат от гледна точка на терориста 7000 мили?! Да разпалиш война в целия Близък Изток в интерес на "Избрания" народ е като да заровиш пръчка в л.айно и да очакваш да не налетят мухи. Излъга кюрдите, сега ги превърна в свой противник, очевидно ляга пред Ердоган?! Що за клоун си натресоха на главите американците? След неговия мандат вече всички ще мразят "Велика" Америка. Абсолютен трибуквеник.

5

Анонимен

преди 4 години

Съмняваме се засега америкосите да се изтеглят от базата си в южна Сирия Ат-Танф.

4

212

преди 4 години

Оранжевия не знае на кой свят се намира. Мейк Ърт флат агейн.

3

Факт

преди 4 години

САЩ сътвориха тази кървава каша в Сирия те са агресори там....

2

Барселона

преди 4 години

Като сте на 7000 мили какво се месите в делата на Европа...

1

Анонимен

преди 4 години

залезът на още една империя е в ход! изгрява звездата на поднебесната империя