382

Анонимен

преди 4 години

До 318И като не си от толкова време за кво изобщо пишеш тука. Някакви тегави комплекси те гонят явно.

381

Анонимен

преди 4 години

До 392Ти какво се обаждаш изобщо? Някой да те е питал? Стой си в маямито и си трайкай.

380

Анонимен

преди 4 години

До 395Много си зле жоре. Нищо не разбираш. Англия е една от най социалистическите държави в Европа и това няма нищо с ЕС. След излизането най много да стане по зле. Там свободата на словото за нищо я нямат, за разлика от Америка.

379

?!?!?!

преди 4 години

Гостите освиркали "Мила родино"!Защо тогава не са били веднага отстранени?Така, както агресивните ултраси са били изгонени заради обидно поведение спрямо някои от противниковите играчи,по същия начин трябваше да се постъпи и с чужденците, обиждащи цялата наша нация и държава!

378

Митев

преди 4 години

Рибата мирише от главата!! Вие какво очаквахте???

377

Костов

преди 4 години

Другите *** начало с наглия Лечков, Костадинов и всички останали от БФС трябва да си подадат колективна оставка. Разходки, ядене пиене, хотели на гърба на българския данъкоплатец!!

376

Жоро

преди 4 години

До Сега,377 И защо да(ще) тънат в мизерия?След брекзит ще се оттърват от социалистическа и бюрократична *** Европа и ще се приближат до САЩ-където им е генетично и духовно мястото.Европа да го .уха.

375

House M.D.

преди 4 години

"...Англия е лидер с 15 пункта."За подкрепителни пунктове ли става дума или за пунктове за ГТП?

374

Анонимен

преди 4 години

Бг клоаката на Европа а скоро и цял свят. Да усвирваш химна си! Абсолютна деградация

373

Анонимен

преди 4 години

Хахаха българския футбол е пълна трагедия, само говоренето е много.Поздрави от Маями, чак тук пуснаха по телевизията как са ви премазали което е странно защото обикновенно не пускат нищо за мижави държави като БГ.Как сте родни запалянковци, устахте ли се?

372

Гошо

преди 4 години

А защо никой не пита: Къде бяха стюардите, на които им се плаща, за да следят точно за това? Чия е фирмата? Оттам трябва да се тръгне, за да се стигне до истината за инцидента.

371

К

преди 4 години

Бокоо родоотстъпника веднага почна да припява с англетата в еддин глас... Позорен си

370

КОКО

преди 4 години

Трябваше още при освиркването на нашия национален химн, нашия национален отбор да напусне! Служебна загуба с 3:0 е по-достойна при създалата се ситуация! Тогава до английския сценарий за българите-расисти нямаше да преработи! Та те го подготвяха 10 дни в Англия/ако срещата вървеше както с Чехия, щяха да го изиграят /, и накрая заедно с головите постигнаха и своето с расизма..!

369

To6

преди 4 години

Какви пунктове е събрама англия, бе, какви пунктове. Лигльовци, расизъм ??? Ами в царството им как е ? Да не ги галят с перце ???

368

Анонимен

преди 4 години

Останах с впечатлението,че тия с качулките бяха много добре организирани с цел,създаване на удобната предпоставка за да вземат главата на Б.Михайлов-Перуката.Впрочем те са същите,който се пращат и саботират рехавите протести на пишман опозицията.А пък интриганта който скача като ощипана мома,ни чул,ни видял, както винаги си изми ръцете с искане на незабавна оставка.Поздрави на режисьорите.

367

Анонимен

преди 4 години

Поредният шамар за управляващите и тежко унижение за Бългрия.

366

Анонимен

преди 4 години

Англичаните не "разпиляха", а "попиляха" Бг.В Бг нищо не работи- ни институции, ни фирми, ни болници, ни училища, ни футбол.Всичко е ден да мине, друг да дойде, заплатата да върви.

365

Анонимен

преди 4 години

М а ф и я т а бефесе трябва да се изрине незабавно инък футбол няма да видим никога !

364

възмутен

преди 4 години

Освиркване на химна, расизъм, загуби на килограм. БФС трябва да се смени изцяло и кръвопийците да се разследват !

363

Анонимен

преди 4 години

Който е освиркал нашия химн е трябвало незабавно да бъде изгонен от стадиона!Ако това не е направено, на онези, от които е зависело това - най-тежки санкции!