23

Йок

преди 4 години

Добродушноглуповата герберка не щем.

22

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

21

Жител

преди 4 години

Мен Фандъкова ме загуби. Манолова дойде и изказа позицията си за гражданския протест в Младост. Фандъкова се крие на Московска, като някоя мишка.Не онзи льо - здравения министър. Фандъкова трябва да обещае че центъра за наркомании ще се до нова година. Тогава ще повярвам!

20

инвеститор

преди 4 години

Близо 2 милиарда е бюджета на столична община.Не е шега работа-обществени поръчки,пълни касички и наздраве.ин вест итор

19

Истината

преди 4 години

Не ви ли е ясно,че кметица ще стане господжа Бойка Борисова.Другото е камуфлаж.

18

Съвет

преди 4 години

Гласувайте за па хубавата и няма да сбъркате.

17

Анонимен

преди 4 години

Не съм от София, но много ще ме изкефи една от двете да не се класира, без значение коя. Но подозирам, че в този случай ще има касиране на изборите и двойно и тройно преброяване до нужния резултат.

16

ПЕЕВски

преди 4 години

Само да посмее една от двете да не стигне до балотажа - ще я обезкостя , и ще я изхрупам за назидание на простолюдието ! Стегнете редиците леви и десни - миловидните личица горе високо - защото личице гласове купува ! До балотажа стигнете и двете , после за отплата ще ви позлатя - да се помни и знае - Пеевски кога дерзае!

15

Реалист

преди 4 години

До гошо неумното. Твоето мнение и червените ти глу.пости ги знаем мноооого отдавна. Отиват ти идеално и на ника. Така че, изобщо е си интересен.

14

сминдух енд чесън

преди 4 години

Току що ни биха с шест на нула,защо пък и някоя от двете да не стане кмет?

13

Извинете

преди 4 години

Извинявам се за несъществуващата Костинбродска афера. Създадох суматоха за несъществуваща измама, но важното е да съм известна и да вдигам шум до небесата. Не случайно ми казват Кречеталото. Извинявам се и на всички , които протестираха 6 месеца против Пеевски и Орешарски. Нарекох ги без основание 'Платени". И сега след като им се извиних ги приканвам да гласуват за мен. Извинявам се предварително за моята загуба на кметските избори. Кото лъжа много- хората не ме хареват.

12

КРАДЛИВИТЕ СВРАКИ

преди 4 години

ЛЯВОТО КРИЛО , СРЕЩУ ДЯСНОТО КРИЛО - НА БКП - КОЯ ЛИ МАФИЯ ЩЕ НАДВИЕ?!ДОЛУ МАФИЯТА ГРАБИЛА 30 ГОДИНИ ! НОВ МЛАД И ПРОФЕСИОНАЛИСТ ЗА КМЕТ: ---- арх. БОРИС БОНЕВ --- ПРОФЕСИОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО , ИНФРАСТРУКТУРАТА И МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ НА СОФИЯ !!!МАФИЯ - НАС.АШ ЛИ ГАЩИТЕ !!! ХА - ХА - ХА - АААААААААААУХР !!!

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До реалистДанчето може да спечели от...раз,ако гласуват,освен общинарите,Боко и чистачките в общината,а и нейната рода.Ако...случайно загуби,значи някой от...родата е отишъл за гъби край Белчин,като се е...унесъл.Но на...балотажа ще се поправи,все пак от Белчин да...командват в Софето не е...малка работа.

10

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.

9

АнонимеН

преди 4 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ ИМА БАЛОТАЖ!!!ТАКА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ ТОЧНИЯ ПРОЦЕНТ НА МАЛОУМИЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩОТО СОФИЯ Е БЪЛГАРИЯ!!!ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ НА БАЛОТАЖА ЩЕ ПОКАЖЕ УМСТВЕНОТО НИВО НА НАСЕЛЕНИЕТО И КОЛКОТО Е ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ Е НАСЕЛЕНИЕТО!

8

реалист

преди 4 години

Балотажът изобщо не е сигурен. Данчето може да спечели от раз.

7

винете

преди 4 години

До 8. Ами гласувай си. Това няма да помогне, защото сте малцинство.

6

Анонимен

преди 4 години

Гласувам против герб!

5

Гладна

преди 4 години

Гладна г-жа Лъжа сънува властта над София

4

Бесепар

преди 4 години

Вервайте другари