19

Анонимен

преди 4 години

Бях точно тогава в Лайпциг на панаира и видях от трамвая хиляди по площадите .Не знаех какво става , но вечерта казаха по радио Борлин, че 300 души са протестирали в Лайпциг. Според мен бяха поне 3 хиляди , а сега чета че са били 70 хиляди.

18

Анонимен

преди 4 години

Във всеки град имаше по няколко завода. България не се молеше на чужденци да дойдат да открият завод за да им работят българите евтино, и не се тръшкаше - елате при нас, ще ви работим по-евтино от Турция.

17

Анонимен

преди 4 години

30 години демокрация и евроатлантизъм - първи по смъртност в света, 2 милиона се преселиха в друг свят, други два милкона се преселиха да мият улиците и да слугуват на Запад. 30 години демокрация - оскотяваща мизерия.

16

Ани

преди 4 години

Социализмът е вреден за България.Всички народни приказки го отхвърлят като неприемлив.Българския народ генетично не е приспособен да живее в условията на социализъм.

15

Анонимен

преди 4 години

Не се грижи за мигрантите, мигрантите бягат от мизерни държави като България, никой мигрант няма да дойде в Българи, по скоро ще се прибере в страната си в която се води война. Не се взимай толкова на сериозно, българите на запад стоят много по-ниско от мигрантите. Белите български арийци които мият улиците в Германия и слугуват на цяла западна Европа се загрижили за мигрантите... голям смях.

14

Чичо

преди 4 години

Направили са грешка - трябвало е да дойдат танковете! Просто социализма е в пъти по-добър строй от тая умрела демокрация.

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНашите евроатлантически братя поляците теглиха една хубава полска мaйна на крайнобесните - с около 6%!Ха ха ха хаНо тъй като е демокрация - все пак влизат в парламента.

12

Анонимен

преди 4 години

Абе гледам сега централната емисия по БНТ, що тъй не споменават и дума за изборите в Полша??Почему тай бе, товаришчи журналисти"Някой ОТГОРЕ да не би да ви спуска забрана?

11

До 7:

преди 4 години

Ти си пиян бе Пешев!Най-силната икономика на света, ха-ха-ха.Какъв процент от германците може да си позволи СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ И МЕРЦЕДЕС, бе платена oтpeпko?Ти като си пpocтaк, смяташ и останалите, че са като теб.

10

Анонимен

преди 4 години

След 9 ноември 1989 г. виковете на тълпата леко се промениха - Wir sind ein Volk!

9

Българин

преди 4 години

Нямаше План Маршал и за братска, славянска Полша - разкъсана на две, от едната страна - от национал-социалистическите хитлеристки орди, от друга - от техните побратими и съюзници (Рибентроп-***) - болшевиките.Вечна слава и поклон за загиналите полски герои!

8

Анонимен

преди 4 години

Защо нямаше план маршал за Русия, а имаше такъв план да помагат на Германия която нападна Русия и изби над 25 милиона братя славяни и палеха, унишожаваха реколта и инфраструктура, изнасилваха, убиваха и мориха с глад цели градове? Русия, тогава СССР, сама се изправи на крака и стана световна политическа и икономическа сила

7

Анонимен

преди 4 години

А България след 30 години демокрация и американско парньорство и навеждане пред САЩ и ФРГ от високо развита индустриална страна се превърна в африканска държава и първа по смъртост в света и се моли на ферегейците да дойдат да открият завод за да работят българите евтино защото България вече няма никаква икономика.

6

Каналин X-treme

преди 4 години

До Коце кметаАми то като стискаш, стискаш 45 години, и в един момент бързо всичко се отпушва!

5

до Соросоид

преди 4 години

А ФРГ, без да са глезените деца на Западния блок, имат и до днес най-развитата икономика в света. И докато "глезените" успяха да спретнат трабант, ония продаваха и продават до днес Мерцедес, Ауди и БМВ. Двете Германии са емблемата на двата строя.

4

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантическата пропаганда е много по-жалка и много по-нескопосана от пропагандата преди 1989та. Тогава народа имаше ниво, не се хващаше на жалки пасквили като сега при демокрацията когато населението е тотално опростачено и вярва на всичко каквото му кажата по медиите или каквото каже Бойко, Слави, Мая, Корнелия ... в зависиност към коя група на опростачване принадлежи.

3

House M.D.

преди 4 години

Като оставим настрани грубите печатни грешки, какво означава "фрустрация"?

2

Соросоид

преди 4 години

Жителите на ГДР бяха глезените деца на комунистическия блок.Една майка на 3 деца работеше половин ден, след това ходеше да си гледа домакинството и получаваше пълна заплата. Всяко младо семейство в ГДР започваше своя живот с собствено жилище, което при сегашните цени е мираж за много млади семейства в САЩ.Германците идваха да почиват на нашето черноморие на символични цени.Е, караха бараките, които те си бяха направили сами.И, искаха да ядат банани всеки ден :)

1

Тео

преди 4 години

Горби е бил платен предател, но за едно нещо го признавам - в крайна сметка комунизмът е бил кауза пердута ... "Животът наказва онези, които почват твърде късно" ... колко точно казано! Уж четиридесет и пет години стигат, а след тридесет години на чело е бодигарда на бай Тошо. Ние още не сме почнали, и за това сме на тоя хал!