42

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД ТОЗИ МАЧ С АНГЛИЯ СМЕ ЗА ПУСТИНЯТА САХАРА

41

Анонимен

преди 4 години

Радост за душата че няма да влезем в Шенген...трябна са сме щастлеви от този факт ако не ще бъдем един двор в който всеки ще влиза и излиза без контрол.

40

Анонимен

преди 4 години

Това е политика от българи -корумпирани политици за унищожението на България

39

Анонимен

преди 4 години

А Б-я като влезе в Шенген ще ни се изравнят ли заплатите с тези там -друг път само ще сме си отчели че сме в Шенген и някой ще ми се дере по ТВ как успял .Българската държава е крайно време да гледа собствените си интереси а не да се съобразява с разни ЕС правила за санкции ако търгува с някой който не се харесва на ЕС /визирам Русия -там бяха нашите пазари и все още са ако си ги отстоим

38

Ало Ваню

преди 4 години

Руски "Троянски кон", няма да бъде допуснат до трапезата. Факт. ЧАО.....мутри

37

Пустиняк

преди 4 години

Ако имаше единен стандарт в ЕС, *** трябваше да изхвърчи от него веднага. Но политическата напаст у кочинЯта друго не може да измисли, освен да комплексира и още повече озлобява кратунистанската ***. А изхвърча, за година това опростачено и крадливо племе ще заживее по-зле от Хаити. Кратунистан трябва да изчезне от лицето на земята!

36

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 години

СТРАХОТНА РАБОТА В ПЛЗА НА БЪЛГАРИЯ Е СВЪРШИЛАТАЯ ОВЦА.КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА ОТ Е.С. ТАКАВА ЩЕ Е И ОТ ШАНГЕН,НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА СМЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ В НЯКАКВА ЧАКАЛНЯ.КАКВО Е ПРАВИМ В ЧАКАЛНЯТА?С ПЪЛНИ МАНИПОЛАЦИИ И СИМУЛИРАНЕ НА РАБОТА.

35

Анонимен

преди 4 години

Докато комунистите от ГЕРБ/БСП/ДПС/ОП са на власт.

34

Анонимен

преди 4 години

Либералната демокрация и евро-атлантическото "партньртство" нанесоха по-големи поражения на бългрския народ, отколкото Баязид, Сюлейман, Ногай, кръстоносците и Василий ***, взети заедно....

33

Анонимен

преди 4 години

Какво ревете за двойни стандарти бе овце ? В коя държава в ЕС са разрешени за производство ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ? Какъв стандарт да има в България тогава, а кой сключва договори за внос на евтини и ниско качествени продукти, да не би самите производители сами със себе си да сключват договори за внос в България на бок'лука ? Ядете български сирена от палми, а искате да ви внасят качествени продукти, избирате политици измамници и крадци, а ревете след това срещу тях ?

32

Ром"с

преди 4 години

Нашите нищо не става от тях,само мислят за лично облагоденстване-а сега могат да натиснат и за Шенген и за ЕВРОЗОНАТА(НЕ ЧИ НИ ТРЯБВА),но са слабаци и слел това пак ромите са виновни.

31

Анонимен

преди 4 години

Метрополията няма желания да ни сменя статута на колония.... ...трябва й индианец, щото вождовете станаха много !

30

Анонимен

преди 4 години

Вие сте от буферната зона, а не от еврозоната. Стройте още къщи за гости, защото ще ви дойдат много гости на гости.

29

Анонимен

преди 4 години

До Защо се заяжда?За да си изкара надницата и мандата...............

28

Анонимен

преди 4 години

Не виждате ли, че нямате гражданско общество? Що за европейци биха търпели да ги управлява някакъв мафиот цели десетилетия подред? Вие не сте европейци и нямате работа в Шенген. Европа е за цивилизовани хора с гражданско съзнание.

27

Анонимен

преди 4 години

Една добра новина. Браво.

26

Анонимен

преди 4 години

Политически причини друг път. Няма скоро да ни приемат в Шенген, защото сме псевдодържава, управлявана от физкултурници и прогнила от корупция по всички етажи на властта - от най-долния нафталинен чиновник до "цвета" на управлението.Пред народа празните приказки и безсрамно шикалкавене все още работят, пред брюкселските зелки - не толкова.

25

Кънчо Мисирков

преди 4 години

И за какво ни е влизане в Шенген.Това е една полицейска структура която се провали при последната бежанска вълна.Струва ми се,че политиците си търсят само тема за да демонстрират активност и да напомнят за себе си,както и да плюят настоящата власт.Шенген е една голяма глупост..И да влезем нищо няма да промени живота ни към по добро.Но е добра тема за да се правим,че правим нещо...

24

Анонимен

преди 4 години

България ще счупи *** ако натиснем да ни приемат в Шенген в момент в който съседната ни държава е във война и има риск от нов бежански поток. За какво ни е Шенген точно? Основният път за Европа минава през Сърбия където и с и без Шенген ще има граничен контрол. От Гърция биха идвали бежанци. А с Румъния ни разделя Дунав. Целият този цирк само за да не показваме лична карта на летището или като ходим в Гърция на почивка? Трябва да сме щастливи, че не влязохме в Шенген навремето.

23

до 13

преди 4 години

"Простата истина", имаш предвид, "истината" за простите?