15

Гошо

преди 4 години

"Каталуния да се отдели от Испания след референдум за независимост, "" Нещо тежки дни се очертават за демокрацията

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Mucho foiar esta mierdiХа ха ха, "mierdi" не е цензурирано!

13

Аршинът, дрОгаре

преди 4 години

Не разбрах, Пучдемонът на какъв език е агитирал?На испански или на каталунски?Щото, ако е второто, трябва да му напишат акт, като на Карадайъ!

12

Тито

преди 4 години

Аха...личи си ,че си чел написаната каталунска история след 1975г. Тя си е ,като македонската, сталинската , че даже не признават и Колумб за велик откривател.

11

Dea

преди 4 години

Mucho foiar esta mierdi

10

паспорт-галисийски

преди 4 години

До Анонимен 4. И защо да се разпадне Испания бе , червено п.....?Защото Каталуния и баските взимат най-големите заплати повече от Мадрид?Да разрушиш нещо,което е от столетия?А ....да. Ти си с левите разбирания за унищожаване на всичко добро-дори висок стандарт на живот.Болшевишка ти работа.

9

Тео

преди 4 години

Причината беше, че Испания използва Каталуния като дойна крава. И от там това не се хареса на местните феодали и запалиха фитила. Искаха каквото си е изработено от тях да си остане за тях, но не става така. Естествено, демокрацията (смешки) си затвори очите за няколко дена, но какво значение има ... нали са от нашите! Ако беше някой зъл диктатор, щяха веднага да му пратят няколко демократични бомби!

8

Sichtpunkt

преди 4 години

Цялата работа е много съмнителна!!!(за пръв път се съмнявам в правовият ред в ЕС). За сравнително по-леки престъпления екстрадираха Баневи и Карабаджиеви, а Пучият демон му дават убежище в Белгия полужение, че и двете страни са членки на ЕС.

7

Франсиско Франко

преди 4 години

Пучистът не му мина демонския номер там!

6

Анонимен

преди 4 години

Да емигрират във Вовкинландия...

5

Двойните стандарти

преди 4 години

Ужас,Испания подкрепя всякакви терористи да правят държави и да свалят власта но както се вижда строго действа в вътрешен план?!

4

Анонимен

преди 4 години

А срещу косовските кога? Ааа, забравих за двойния аршин на елита.

3

House M.D.

преди 4 години

Очевидно другарят Пуч /преврат/ с демон не е поставен в известност, че в римската правна система присъдите не се събират.

2

Анонимен

преди 4 години

Така им се пада.

1

Анонимен

преди 4 години

Единственото нелепо тук е големия каталунски путриот Пучдемон дето от шубе като не му се получи платената от Тръмп пишман революция си хвана независимо за.дника и барабар с него независимо се ската в Белгия от където бълва тонове глупости и подкрепя вербално и вряскащо другите вече осъдени превратаджии.Тоя е същия като нашето ВМРО дето искаше да цепи от България Пирин и да го прави ново Косово в съюз с Македония.Само дето пак, като нашето ВМРО не му се нагласи.