146

Анонимен

преди 4 години

"предаде кореспондентът на Франс прес."Когато чуя нещо от корепондент на Тюрк прес, ще повярвам. Видяхме ги тия от Франс прес как гледат едната страна на монетата и изопачават факти и пресоляват манджата, наливат масло в огъня, само за да разпалват страстоте на хората и да създават обществено недоволство.

145

WV

преди 4 години

Щом има Косово, значи и Кюрдистан може да има.

144

Анонимен

преди 4 години

До ИсторикШатай и узтурика ша тайййй ... туй ганезиз ни са пиши с главнъ буква уе ейййй

143

Историк

преди 4 години

До 158Това "винаги" и "завинаги" са много относителни понятия, особенно когато става въпрос за империя.Разпадането на всяка империя е програмирано в Генезиса й !

142

Независим Кюрд

преди 4 години

До Зозо Крим винаги е бил руски и винаги ще бъде

141

Зозо

преди 4 години

До АнонименПутин като се намърда в Крим не наруши ли всички международни правила? А забравих, руснаците не окупират, те "освобождават" :)))))))))))))))))))))

140

Анонимен

преди 4 години

Не харесвам особенно Ердоган но подкрепям комшийте Колкото повече комунисти бастисат толкова по добре .

139

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 151 Същото се отнася и за Путин , ама нещо не ти изнася.

138

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 146 Стига с този петрол , бе. САЩ ще се удавят в петрол. Не са опряли точно да Сирия.

137

Анонимен

преди 4 години

Когато създаваха ИДИЛ и разсипваха Сирия, когато поощряваха главорезите, никой от Запада ме протестираше, даже баба Килъри организираше подкрепа за тях. Когато Франция нападна Либия, пак си траеха заради петрола и газа, та защо се напъват сега?

136

Некъф

преди 4 години

Изтрепете TypчуляTa !!!ВМОРО

135

Анонимен

преди 4 години

Ние смятаме, че Турция нарушава международното право. Никой не трябва да нарушава международното право, заяви холандският външен министър Стеф Блок.--------------Когато янките от фащ нахлуват в близкия изток не нарушават ли международното право? Или тези правила важи само Турците? Големи лицемери са тия от еврог.ейския съюз

134

баба мара

преди 4 години

нито един турски танк да не излезе жив от сирия

133

Анонимен

преди 4 години

Може би... може би... третата световна война започна.

132

Кюрдистан

преди 4 години

Аз подкрепям създаването на Кюрдска държава

131

Анонимен

преди 4 години

До 146Абе всички лешояди са в Сирия, а се оказва, че нямат келепир !!!

130

Историк

преди 4 години

До 149Съгласен съм с уточнението ти, но ти пак пропускаш основното от коментара ми - заслугата и справедливото искане на кюрдите да имат собствена държава.

129

Анонимен

преди 4 години

Доколкото си спомням Ердоган беше тоя, който най-много искаше Асад да падне от власт. После като се появи Путин до границата му го обяви за терорист и му свали един самолет.Сега, след като Путин обяви войната в Сирия за победоносно приключила, след като Тръмп обяви, че ИД е заличена, след като кюрдите, които имат най-голямо принос за унищожаването на ИД, същите призоваха САЩ, Русия, Турция, СА и Иран да приберат терористите си от кюрдските затвори, Ердоган реши да ги обяви тях за терористи !!!

128

Демограф

преди 4 години

До Историк 139. Аз давам точни данни, а не условни. В ООН членуват и страни с по-малко от 1 милион население, но не населението определя членството в ООН, а съществуването на суверенна държава. Ако населението/етнос определяше членство в ООН, днес би трябвало да има над 1000 държави, а не 258.

127

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

не ги е предал тръмп, а загря, че бъдеще в петрола няма и се разкара от близкия изток. Това вече не е войната на САЩ останаха руснаци, турци и подобни от третия свят да се бият и стрелят за нищо. трябва и България да се разграничи. каквото искат да правят все тая, НЕ НИ ЗАСЯГА!