97

до д-р Менгеле

преди 4 години

А как ти звучи . Република България дори и там, където сега е Турция? 1. Турция още не си е платила на нас за 5 вековното иго. 2. Ние спокойно можем да я управляваме. 3. Имаме пребогат опит на съжителство на хорпа от различни религии и сме много по-добри от Ердо. Това може да ти е смешно, с оглед на размерите, армията и парите на Турция. Но знаеш ли, че и мравките могат да изядат една змия? Освен другото, турските пари по същество са наши, 5 века са грабени от нас.

96

защо така

преди 4 години

Мтого ми стана интересно изказването на Ердо - че той щял да върне Сирия на истинските и собственици. И кои са те - истинските собственвици? Ако истинският собственик е сирийската държава, защо Башар Асад мълчи като наа кан? Защо Башар Асад не посреща Ердо като освободител? Защо никой в Сирия не се радва на Ердо, ами сирийците кълнат Ердо пред камерпите на журналистите?

95

Д-Р МЕНГЕЛЕ

преди 4 години

Турция, ще я разпокъсат, ако не слуша ......Как Би звучи Република Кюрдистан....

94

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на Европа е,че "лидерите" й са страхливци и се кланят на "промития" мозък Ердоган.Но по-лошото е,че му и вярват.Много лошо се пише на Европа,ако Кюрдите пуснат членовете на "Ислямска Държава".Това е по-опасно и от бежанците,с които ги манипулира Ердоган!!!!

93

13

преди 4 години

Да се надяваме, че комшиите ще приключат бързо и успешно операцията по преселването на бежанците в Сирия, където им е мястото. В Германия е имало протести, на които са веели знамената на ПКК, признате от самата Германия за терористична. Няма нито 1 задържан, сещате се защо, от къде им идва тревицата. Турция фалира ли, фалираме и ние. Зарзават, дрехи, химии, всичко по магазините е точно от Турция, те ни го правят на ишлеме. Тази ценова ниша няма кой да я запълни, ще се стигне до бунтове.

92

Анонимен

преди 4 години

Единственото което може да го стресне е да мъ затворим Границата и бай бай на 70% от турския експорт ...Само че за какво ни е да го правим ?? Колкото повече *** изтрепят Комшийте толкова по добре Напълно ги подкрепям

91

Даниел

преди 4 години

До ученЖивеели цивилни кюрди... Абе неинформиран индивид, нали затова се влиза там, защото терористите се наканиха да създадат държава. Пълна подкрепа за комшиите от БГ.

90

Анонимен

преди 4 години

Командирът на Сирийските демократични сили (СДС), ръководени от кюрдските части, казал на висш американски дипломат: Вие ни оставяте да бъдем изклани, и поискал да разбере дали САЩ ще направят нещо, за да защитят сирийските кюрди, докато Турция продължава военната си операция, насочена срещу американските съюзници в Сирия кюрдите, пише БГНЕС.

89

сминдух енд чесън

преди 4 години

На всеки диктатор му тясно там където е,въпрос на време е да започне да се оглежда наоколо за да търси решение на вътрешните си проблеми създавайки външни.

88

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще сдаде багажа скоро. Година най много. 31222

87

Citizen

преди 4 години

До Тикво простаЧе Боко е тиква, спор няма.Но това, че цяла Европа е заклеймила Ердоган, не означава, че и ние трябва да го правим. Нито имаме армия да ги удържим бежанците, нито пари да ги храним и поим. Ако Ердо ги пусне и ние ги чакаме на границата с калашници, същата тая Европа ще ревне против нас и разни *** със сини коси и неопределен пол ще ни обвиняват в расизъм и какво ли още не, докато западните държави си затварят границите. ЕС и Запада винаги са били двулични.

86

Анонимен

преди 4 години

Еее компрометирахте марката Фолксваген с тази Турция!

85

Анонимен

преди 4 години

Още един немски завод...може Мерцедес или Ауди?

84

учен

преди 4 години

Аз си мисля. че Ердо го изпързаляха.Тръмп го пусна по пързалката ! Ердо НЕ Е УДОБЕН на никой с тези ислямиски глупости .даже и младите ..проевропеиски турци го отсвириха на изборите . ...ЧЕТЕМ - Ердо ще убива кюрди .защото били от ПКК и затова влиза на 30 км в Сирия ..но там живеят ЦИВИЛНИ КЮРДИ ...а ако ПКК се изтеглят на 31 км ...какво прави Ердо ??? ...Следиме курса на лирата - минели 7 за $ ...Ердо е пътник ...ще го ОБЕСЯТ на моста над Босфора .

83

Анонимен

преди 4 години

Да ама за да направи това на Европа и трябва първо да знае какво иска и да е обединена второ да е решителна и трето да има та.ша.ци като тия на боса на мафията ама нещо не виждам такива черти.Виждам положително развитие в тая посока но да видим.Иначе да една обединена Европа има потенциала не да е над Турция а да е над САЩ и Русия накуп и да дели световната власт с Китай но трябва силна воля не силно крещене по медиите.

82

лека по лека

преди 4 години

тоя трябва малко по малко като путин. и той беше голяма работа сега една рубла е 2 стотинки и руснаците се чудят как да избягат от путиновата русия. така и с тоя. малко по малко докато лирата стане 1-2 стотинки и турците започнат да работят за 10 евро на месец.

81

Анонимен

преди 4 години

То ест в криптографията пиндостанцитене са толкова силни колкото руснаците.

80

Турчина от Запада

преди 4 години

И на коча мъдетете се клатят ама не падат. Такъв е и Ердо. Евро хомо елита може само да лае от розовата си къщурка. Мачкай наред Ердо. Няма асадовци няма пкк бой по карабините и арабелите

79

Тикво проста

преди 4 години

Цяла Европа официално , повтарям - ОФИЦИАЛНО - осъди действията не Ердоган ! Само ти , САМОООО ТИИИИ , ТИКВО - ОСТАНА В ИСТОРИЯТА като ТУРСКА *** и САМО ТИ си на негова страна ! ГЕРБ ДА СЕ МАХАТ ВЕДНАГА ОТ ВЛАСТТА - ПРЕДАТЕЛИ НАРОДНИ , РАЗСИПНИЦИ , ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ВИЕ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТЕ - ДА ВИ СТИГНЕ ДАНО !

78

За 83 еби се в гъзо

преди 4 години

Рушнак вмирисанЧемодан вокзал мацКва Аре чиба