53

1

преди 4 години

До Анонимен 57Ти ще допуснеш ли пияни *** да се гаврят с теб в собствената ти държава?Тези са ш-и-б-а-н народ, наливат се и се напиват с това с което ние изтрезняваме!

52

Анонимен

преди 4 години

Хората сот другият край на Европа дошли,взели си отпуск от работодателя,спестили са пари за екскурзия,билет и нощувки в София,и накрая някакви си гамени да вземат да пребият чужденците,понеже видите ли се осмелили да си подкрепят националният ***.Еми прав е бил К.Иречек за всичко изписано за българинът.Лошо и диво племе сме.Не сме за пред хора,и затова няма да видим скоро нито Европейско,нито световно.

51

Анонимен

преди 4 години

Мии нормално е все пак е дивашка държава сме..

50

Анонимен

преди 4 години

Хайде,хайде няколко пъти съм се разминавал с английски агитки.Пияни диви селяни крещят пияни и се блъскат в минувачите ако онези случайно не им направят път все едно минава императорът на Вселената.По едно време един от тях си свали гащите и започна да уринира по средата на тротоарът.Групичката избухна в екстаз..И на мен ми се е случвало да пикaя на открито ама гледам да се скрия на тъмно в някой храст зад дърво изобщо където не минават хора.Но да не забравяме че това всъщност са тамошните роми.

49

Ludoto Lenche

преди 4 години

...bili biti ...ami shte gi biat I to na pochivki !!! Vie imate li na predstavava ,kakvo shteshe da im se sluchi ako naistina imahme darjava ..kakto predi ?!?!! Samo na huligani shtaiha da mi stanat (fenove ) !!! A imate li predstvava kak gi othuliganchvat ...tochno tezi utrepki v Rusia ..omonovcite ?!?!! Problema ni e ,che jiveem v demonikrachia !!!

48

Анонимен

преди 4 години

Това е за добре дошли. Да се сгреят малко.

47

Анонимен

преди 4 години

КърниНградска? You don't say! 😂

46

Гробокопач

преди 4 години

Това, което най-често се е случвало на англичаните на Балканите е да бъдат бити или убити. Цяло стихотворение Димчо Дебелянов посвети на убитият англичанин "Един убит";)))

45

Питам

преди 4 години

Тези английски "фенове" не ходят ли на работа ?

44

от 45

преди 4 години

С нищо не оправдавам футболните хулигани. Разстоянието от мозъка до мускулите на футболните хулигани е доста късо. Казвам само че Английската федерация също има вина, заради изкепките които играчите и ръководстово им говореха с седмици преди мача.

43

Анонимен

преди 4 години

До 34Освен ако не са батко с татус и и ланци. Тогава е ок.

42

Анонимен

преди 4 години

До 45Вината е на биячите, които са нишо повече от едни балки животни ...

41

Анонимен

преди 4 години

Английската федерация има вина. Това вероятно нямаше да се случи, ако англичаните не бяха насаждали ненужно и абсолютно излишно напрежение преди мача!Да им се чудиш за какво? Такъв мач е решен още преди да е започнал. С изказваният си от английската федерация създадоха напрежението и показа че нямат чест.

40

Анонимен

преди 4 години

един хубав бой и на стадиона довечера и да си ходят по живо по здраво в скапаната ***

39

Каменов

преди 4 години

Забележете, че и двата адреса са на центъра на столицата... тия *** вече съвсем спряха да зачитат всякакви правила и закони. И после как да заведа синовете си на мач?

38

Ами така е

преди 4 години

Като не можем да ги бием на стадиона, ще ги бием по улиците.

37

Анонимен

преди 4 години

Кой прав и кой крив май няма да се разбере. Все пак става въпрос за хора, чиято цел в живота е да се бият с полицаи и помежду си, да чупят седалки по стадионите и всичко друго извън тях, и да се наливат с алкохол. Твърде вероятно е набитите да са го играли много ербап, но шопските батки са още по селяни от албионските и са ги "посъветвали" да се вържат прилично. Или пък, по-вероятно, някой напсувал другия и са си разменили тупаници. Нищо ново под слънцето.

36

Az

преди 4 години

Другият път да си носят ножове. В, може да полежат като Полфрийман в затвора, но поне бой няма да ядат.

35

Анонимен

преди 4 години

До 36Какво национално достойнство? Трябва да съм горд, че някакви *** без никакъв смисъл в живота са набили двама англичани на улицата ли?

34

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаОф още един който си мисли, че е голямата работа щот бил бял :) може да си бял ама си пълна *** :)