50

КРУМ

преди 4 години

Една грешка повторена......означава идиотизъм.....сега даже ще е по-тежко от 2015 година.......броят се в София 4-5 избора......След фиаското/неизбежно.../тези от ОИК трябва да се застрелят....Запомнете поста ми......

49

чудна работа

преди 4 години

Чудно ми е, как другарката Фандъкова плаща за да се рекламира, какви планове крояла за София в бъдеще, след като и предстоят избори?Значи това изглежда много чудно. Например, да вземеш да приготвиш едно барбекю, да накупиш дървени въглища, да заредиш скарите, да накупиш няколко каси бира и да заредиш с тях хладилниците, да поканиш гости, защото... ще ходиш в гората на лов за глигани?!?!?!?

48

човек

преди 4 години

Аз винаги съм твърдял, че при бай Тошо беше лошо, и при бай Борисов също е лошо.Не ми слагайте думи в устата които никога не са изричани!

47

Э73

преди 4 години

Тези луди ли са - какви 5 минути за минаване на една комисия при предаване на протоколите. Не по-малко от 20 минути и то при абсолютно верни протоколи. Малей, как ще се стои по 2 дена в Арена Армеец.

46

Я па ти..

преди 4 години

До човек 44 Нали казвате че при бай Тошо било много добре. Защо тогава плюете по Борисов че, бил същия като Тошо ? Тошо изкара 33 г. на власт. На Борисов му остават още 23. Да е жив да ги изкара.

45

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 31 Разбира се че Радев работи много. Цял ден гледа през прозореца , пишат му ветото и речта за празниците и да разхожда втората дама Десито по света.

44

Съвет

преди 4 години

До Анонимен 30 Не се разправяй с мискинина от пост 26 . Той ще гласува за миналото.Бита карта. Социализма почина на всякъде по света.Нека си поплаче.

43

Анонимен

преди 4 години

Трудни ще са. Как при избирателна активност 15% да не се надплати за шведите повече отколкото трябва.

42

Дядо Соци

преди 4 години

За хаус не знам , но БСП ще загуби катастрофално на всякъде.Помнете ми думата.

41

човек

преди 4 години

До: номер 42Нали? Викаш същото си е каквото беше и при бай Тошо?Гласуваш, не гласуваш, все тая. Пак БКП печели.Така и сега ГЕРБ. Досега не съм чул или видял някой аргументирано да каже, че Бойко Борисов се различава поне мъничко с нещо от Тодор Живков.Като две капки вода са - даже ако Бойко участваше в шоуто на Магърдич Халваджиян в ролята на бай Тошо щеше да спечели голямата награда!!!

40

37

преди 4 години

До: номер 38 и 39Да, така е. Не всички са "представители на статуквото".Има ги много такива. Имаше ги и в предишните избори.Имало ги е винаги. Да речем, такива колоритни особи като Кире Либерало, Владимир Спасов и... помагайте че не ги знам всичките наизуст.Такъв е и Волен Сидеров, нищо че има още много привърженици, такъв е и Станислав Трифонов, шоумена. Викаш, има смисъл да гласувам за такива дето изобщо не ги знам кои са, като има голяма вероятност повечето да са с умствени отклонения?

39

Анонимен

преди 4 години

Че какво толкова по-различно.ГЕРБ отново ще ги фалшифицират, както всички избори до сега.Важно е кой брои бюлетините, а както знаем цялата власт е тяхна.

38

Анонимен

преди 4 години

Плевневлиев - пърив тур 1,3 милиона. втори тури -1,6 милиона. 3,3 милиона гласуващиР.Радев - 2,1 милиона при 3,5 милиона гласуващиРейтинг на Радев на третата година - 54 процентаРейтинг на Плевнивев на третата година -32 процента. после за кратко скача, покрай ситуацията с Пеевски. на 44. И пак е по-нисък от този на Радевпоследна година на Превневлиев -Алфа Рисърч, любимата агенция Батмана отчитат 21 процента, а Галъп -19. Всички отчитат, че той е президентът с най-ниско доверие.

37

Анонимен

преди 4 години

37 - това какво се е видяло "много ясно" е това лично мнение. Към този момент българският президент има най-висок рейтинг от всички възможни институции. факт е, че той към третата си година има 54 процента. За сравнение при Плевневлиев на втората му година се говореше за ИМПИЙЧМЪНТ, и завърши при рейтинг 19 процент, като не посмя да се кандидатира за втори мандат.

36

Анонимен

преди 4 години

37 не всички са представитители на статуквото, така е. Има над 30 партии някои дори събират по 1 процент. По-добре да се гласува за такива партии - но да се гласува, инак бъдещето ни се определя от ромите и от хард-привърженицете на партиите, които ще си гласуват за тях, ако ще да ни завличат в пропастта.Тук поне имаме сблъсък на програми и личности. като не ти харесва един - гласуваш за друг. От 30 души все един ще се намери. Ако не харесваш кмета - гласуваш листата.

35

Анонимен

преди 4 години

Не всички кандидати са слуги на мафията. Достатъчно е да се види колко яростна е атаката срещу представители на Демократична България в медии, които обслужват властта, за да ти е ясно кой би бил реалната опозиция, която не е в сговор с властта.

34

Анонимен

преди 4 години

До: номер 28Значи ти какво ни предлагаш? Да ходим да гласуваме за мафията, защото иначе ако не гласуваме ще спечели... пак мафията?

33

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

32

Анонимен

преди 4 години

За Радев нищоправеца гласуваха 3 милиона щото уж беше независим. После много ясно се видя, че е повече говорител на руския посланик и по-малко президент.

31

Анонимен

преди 4 години

"Аферта" костинброд въобще не бе разследвана както трябва. министър Петя Първанова, отговаряше и за администрацията и за гласуването, а никой не я разпита - даже и като свидетел, камо ли кто заподозрян. Шефа не ДЕМАКС - фирмата отпечата бюлетините и оставила ги безпризорни - никой не го привлече като обвиняем. Марин Райков служебен премиер не даде никакви обяснения. Цацаров разткаваше делото. . Хора гласувайте, от ниската активност печели ГЕРБ и си печата бюлетините.