26

Анонимен

преди 4 години

Борисов ходи там на две ялови екскурзии. Ха-ха-ха

25

Анонимен

преди 4 години

Той знае за какво ще преговаря.На него никой не може да му дава нареждане какво да прави.Той сам решава,а не като...

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17 "Путин отива, да направи показно на тиквата." Мислиш че той знае кое е това - тиквата? Той не знае нито за матилдата, нито за боко! За него всички тикви са тикви! Като и картофи!

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХайде, братушки! Погледните тук: https://ria.ru/20191015/1559807132.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2FnewsВ вашите медии няма да видите това. Арабската полиция вече пишет на руски! Такиви работи!

22

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

21

рускиня до 23

преди 4 години

жителите на държавата притежаваща 25% от природните ресурси на Земята живеят по -лошо от повечето страни отТретия свят!-----------------------------------------------------------как точно ти си определи това ? Живял ли там? Работил? Или така плямпаме мантрите, без да мислим - нали ?

20

Анонимен

преди 4 години

Путин на Арабския полуостров: За какво ще преговаря там?Предвижда се Русия и саудитското кралство да сключат десет сделки на обща стойност над $2 млдр, като в тази сума не влизат парите за покупката на С-400.

19

Крим е руски

преди 4 години

Населението определя държавата, а не кой кога я е заселил. В края на 19 век руснаците и татарите са били около 70 % от населението, като татарите са били съвсем малко повече от русраните. За 100 години руснаците от 33 % станаха 65 % от цялото население. Украинците останаха само 15 %. Крим и бил автономна република преди да се присъедини към Русия не е само област на Украйна.

18

Анонимен

преди 4 години

Путин не е лошо ,да моли краля и принца на С.А.,да му обяснят как само с един петрол жителите на Саудитска Арабия имат стандарт като на западните държави!Това е най -важното което трябва Путин ,да разисква в С.А.!Защото жителите на държавата притежаваща 25% от природните ресурси на Земята живеят по -лошо от повечето страни отТретия свят!

17

Анонимен

преди 4 години

САЩ се изтеглиха и оставиха Русия, Турция, СА и Иран да се оправят сами.Явно кюрдите трябва да освободят от затворите терористите им за да си ги приберат.

16

Анонимен

преди 4 години

САЩ се изтеглиха и оставиха Турция, СА и Иран да се оправят сами.Явно кюрдите трябва да освободят от затворите терористите им за да си ги приберат.

15

До 19

преди 4 години

Отива да моли за пари казваш ... а нашия премиер ходи да ги раздава.Горд европеец, макар и бай ***, раздава, защото сме цъфнали и вързали. Първо замеря "началниците" с пачки, заради самолети от миналия век, а после продължава по този начин - подарява им златни мини, нищо, че заради самолетите ни спадна брутния национален продукт с почти 3%.Предпочитам нашия да моли и да му дават.

14

До 16

преди 4 години

Дрън, дрън... абе ти да не си поредния инвалид от образователната реформа?Питай сега защо никой не пита за луната, която също е била първо българска, понеже македонците са я заплюли за своя, а те са българи с промит мозък като тебе.

13

Анонимен

преди 4 години

Путин отива, да направи показно на тиквата. Да види как се ходи при арабите и какви сделки се сключват с тях, ако си мъж на място.Нека сключат догороте, а после ще сравним с наскорошната екскурзия на нашия премиер-

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно,защо никой "българин" не споменава,че Крим е бил първо български,ако говорим за държавно образувание,населен далече преди това от скитски(скитащи,номадски) племена,с изключение на няколкото древногръцки градове-колонии по крайбрежието.Нещо срам ли ни е,за сметка на това,че турски е бил като васална територия,но турците си я присвояват,като изцяло своя.Така,че Крим е бил български,татарски,турски,руски...и станал украински,като подарък от Хрушчов,без държавно решение на СССР.

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо Анонимен 12Техеран ли бре ?ти на умен ли се правиш или толкоз можеш?

10

Анонимен

преди 4 години

Шейха ше му нахлупи yшанката до кръста

9

Анонимен

преди 4 години

В смисъл за какво ще преговаря?! То е ясно, готви нова агресия срещу невинния запад какво друго може да е? Не е като нашия боце, ето последния път договори строителство на писта за формула 1 до софия, сигурно вече я стоят катарците? Или нов завод на Volkswagen ще гради?

8

Анонимен

преди 4 години

До Крим не е рускиНе е и украйнски, ако питаш Турция или татарите.

7

Анонимен

преди 4 години

До Крим не е рускиМай е годишина от пленяването на Пета българска армия в Македония от нациските войски в Македония? Днес напомниха, че ул. Малко Търново учудващо не е пострадала от англо-американските бомбандировки на цивилното население на София през Втората световна война. България е била неутрална, а англо-американските бомбандировачи са нарушавали въздушното й пространство за да бомбандират Румъния!!! Враца също е бомбандирана. Та по-леко с нашествениците и агресорите.