14

до 13

преди 4 години

Ква Нова година те гони пък тебе в началото на Октомври ?

13

Анонимен

преди 4 години

СЕГА ПОКРАЙ НОВА ГОДИНА СЕ ЗАПОЧВА С ЧОВЕШКИТЕ ГРЕШКИ И НА ТОК И ПАРНО И ВОДА И ТЕЛ - ВСЕ ЧОВЕШКИ ГРЕШКИ ХАХАХАХАХ

12

1234

преди 4 години

Доаз-ът100% със съгласен, действително тъй.

11

До 7

преди 4 години

Ако единия месец си платил повече, следващия месец ще платиш по-малко.И обратно.Или може би не познаваш числата на електромера си.Те са си там.

10

аз-ът

преди 4 години

1234просто ги е мързи да си вършат добре работата-диагнозата на повечето у нас.---------лошото е че си прав само наполовина брат. Другата половина - толкова си могат в действителност. Това е трагедията на тая държава, качественото - бега !

9

1234

преди 4 години

На мен ми бяха надписали сметката -110 лв при 15,аз заплатих ,но им залепих една бележка на електромера и следващият месец септември бях на 0 +4.44 лв за електромера само.Този месец ще видя какво ще напишат,просто ги е мързи да си вършат добре работата-диагнозата на повечето у нас.

8

тъй тъй

преди 4 години

Когато стават грешки,те са в двете посоки!Може да платиш повече,може и по-малко!Само дето,кой знае защо, съм плащал винаги повече!А това значи,че не е грешка!А откровена кражба!

7

ти да видиш

преди 4 години

е как па не пишат по малка сметка, а все "бъркат" с по висока?

6

Анонимен

преди 4 години

Повечето Ганчовци си представят Енергото като някакъв събирателен образ, на който като звъннат и той започва да се страхува и бързо казва на въпросната инкасаторка незабавно да им намали сметката.

5

До 3

преди 4 години

Много си ги уплашил да знаеш.Иначе като се събуди - пръстите в контакта, печката на 6 и Гойко Митич на прозореца, нали?

4

До 1

преди 4 години

Именно. Знам защото работя именно това.Иначе ако не знаете така нареченото Енерго го няма от 2006 година.Работил съм и в него. Тогава се пишеше на тетрадки.Сега отчитането е електронно.

3

до 1

преди 4 години

Преди няколко години открих, че майка ми, която ползва ток само за осветление, предимно ЛЕД крушки, един хладилник, един телевизор, рядко фурна и парти грил плащаше по 80-100 лв ток в продължение на няколко месеца. Затоплянето на вода е през слънчева система. Първо помислих, че инкасаторката бърка. Тя ми показа как снема показанията с един уред. Обадих се в централата и ги заплаших с дела, вещи лица и т.н. Без да сменят електромера, в следващите месеци сметките спаднаха близо три пъти.

2

До 1

преди 4 години

Да не си от енергото или си дете на някой от там ?

1

Анонимен

преди 4 години

Отново изсмукана от пръстите статия.Отчитането, поне в София от повече от 10 години се извършва с електронни терминали.На ръка се пишат единствено протоколите.