46

Joko

преди 4 години

Не можах да разбера: в лощо или в незадоволително състояние са пътищата ? Кои са критериите за тази оценка ? Какво общо имат тук автомобилите. В момента карам Пежо 404 произведено преди 40 г. Поддържам го и е в отлично състояние.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонименето затова се лее асфалт- А НЯКОИ СА КАТЕГОРИЧНИ, ЧЕ АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ- ДА НЕ АМА.....

44

Анонимен

преди 4 години

До 45Не знам дали вече си минавал по въпросната отсечка само дни след откриването, но ако пътуваш по нея в посока София има участък близо кръговото, който се е наканил да проявява характер. Дано се окажа лош пророк!

43

Анонимен

преди 4 години

Вчера прескочих до Румъния. Като се прибирахме след нашата граница ми се доплака. За пореден път. В цяла Европа няма такова юнашко крадене от парите за изграждане, ремонт и поддръжка на пътищата. Няма магистрали нормални, нямаме нормални първокласни пътища с по две ленти в посока. Нямаме нито един кадърен път, свързващ северната и южната ни граница. Централна България трябваше отдавна да има такъв. Пътят от Търново към Русе е плачевен, като път през нивята при комшиите. С по една лента. На вълни

42

Анонимен

преди 4 години

Ако питаш Боко кашмера няма такива пътища в света! Прави ни услуга че досега не сме плащали! Трябва да се плаща! За има няма 400 км магистрали! Като Хемус не знам как не ги е срам да я наричат магистрала! Пътя е ужасен! Минете в Северозапада да видите пътната мрежа! Минете в Източна България също да видите какъв погром е...Ама човека открил 9км от Хемус, построени за 5 год с 250млн. лв! Смях и позор!

41

Лисан

преди 4 години

А останалите 60% са строени от бай Тошо.

40

Анонимен

преди 4 години

Интересно кой лъже поти всеки месец гледаме Бойко да реже лентички,пък сега какво излиза и имаики ппредвид,че километър магистрала в България излиза най скъпо от целия европейски съюз.И накрая се оказва ,че след година две започва да дава проблеми и трябва спешно да се ремонтита........

39

ДА

преди 4 години

Бе,гледай магистрала Тракия и не питай за другите "пътища"!Има ли в света друга "магистрала",на която да има ограничение 90 км.и знак-"неравности по пътя"!!!!????Иначе сме нъмбър уан!

38

-

преди 4 години

40? Вие сериозно ли?

37

Анонимен

преди 4 години

Ами обраслата буйна растителност около пътищата,от нея знаците не се виждат и за нея ли трябва да докладваме.Кои са отговорните за нея?

36

Анонимен

преди 4 години

Това е невъзможно. РазБойко вече трети мандат прави пътища, няма как 40% от пътищата да са зле. Това е предизборна агитация на БСП

35

От Берлин

преди 4 години

Наложи ми се последните 8 дни да карам в различни краища на Родината...Поне 60% от тези отсечки, би трябвало да се затворят за движение! Тези 40% къде ги изчисли ха, ми е пълна мистерия?! Крадлива пасмина.

34

Анонимен

преди 4 години

не ми е ясно защо измилиха тези винетки когато се плащат данъци или тези пари от винетките и от данъците влизат в някои си джобовете резултат няма виждаме го по пътищата господа депотати стига стова присвояване на джобни пари дори и съвест нямате

33

Анонимен

преди 4 години

При милиони пари, събирани от винетки, пътищата са в плачевно състояние. Вижте пътищата около Видин, Лом, Козлодуй, Белоградчик, Монтана, но явно парите отиват по разни дирекции и директори в АПИ и каквото остане, се заделя за ремонт на пътища. С нищо не се подобрява състоянието на пътищата, кърпят се само по-големите дупки, а не се асфалтира на по-големи участъци.

32

Анонимен

преди 4 години

българските журналсти само плюват на русия картината пред рчите си не виждат нека тези мили журналисти да идат да видят пътя пещера доспад циговчар пещера батак пещера мога да ви кажа още много много за милата българия пред очите на бг журналисти бг си живей като симиончо а самата истина бг гладува слава на бога че ромите са повечето в запад на работа българия не плаща социални

31

пояснение

преди 4 години

не са опасни пътищата, опасни са шофьорите дето се мислят за безсмъртни. ако спазват правилата за движение, няма да ги има тия касапници почти всеки ден!

30

Анонимен

преди 4 години

Как да са хубави, нали трябва да се пести от материали, че да останат за рушвети, за да те одобрят за поръчката.

29

Анонимен

преди 4 години

Какви 40%, то почти няма нормален път. Дори пътищата, които уж изглеждат привидно добре на фона на другите, те нагънати и с бабуни и се тресеш като вдовишк вибратор.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе по скоро за 75%.

27

Тролъ

преди 4 години

Ax ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ГЕРБ