45

Анонимен

преди 4 години

Когато създаваха ИДИЛ и разсипваха Сирия, когато поощряваха главорезите, никой от Запада ме протестираше, даже баба Килъри организираше подкрепа за тях. Когато Франция нападна Либия, пак си траеха заради петрола и газа, та защо се напъват сега?

44

Анонимен

преди 4 години

Меркел сега ли се сети за хуманитарната криза в Сирия или иска да си вдигне, някак си, рейтинга?Къде беше Меркел, когато Сирия искаше хуманитарна помощ? Какво направи Меркел, когато нейното НАТО и нейните господари от САЩ бомбардираха сирийската армия, защото беше приклещила дтенцето им ИДИЛ?Хайде, нЕма нужда от толкова грижа, едва ли на сирийците им е дотрябвала!Друг е въпроса за Турция - тя в момента продължава политиката на НАТО и САЩ, за ДОвнасяне на нестабилност в региона!

43

Jas

преди 4 години

Е сериозно ли "Вренски президент"?Боже мой, разбирам, че грешки стават, но статия, която се публикува, би трябвало да мине поне през елементарна едиторска контрола...Що се отнася до агресията на турците в Сирия, другояче не може да се нарече, не случайно Ердоган в миналото говори с умиление за великата Отоманска империя. Сирия е била част от нея, да не забравяме, че България също и лично аз не бих се осланял на помощ от НАТО и ЕС, ще ни прежалят много бързо със същите приказки.

42

Анонимен

преди 4 години

турция е терористична държава с неоосмански амбиции, чието минало е оплискано с много чужда кръв, а бъдещето й на бунището на историята.

41

Гергана

преди 4 години

Не се пише Вренският, а Френският президент!

40

До 41 Яка бухалка

преди 4 години

Фолксваген е частна фирма и може да строй и в Камбоджа ако иска. Меркел не може да нарежда на нея

39

maca

преди 4 години

Е как Вренският президент- оффф неграмотността се шири все повече....

38

Колкото позволиш

преди 4 години

Щом може да влезе в Сирия и само му правят устни забележки, защо да не влезе и в България!? Явно от думи не се плаши!При положение, че е предупреден вербално и продължава да действа, явно е сигурен, че няма да има ответни практически действия.Да видим дали изобщо ще има!? Колкото на германската полиция към емиграните, които бъркаха на германките в гащите на Новогодишното тържество?То ако това ще са турско-европейските отношения, по-добре да си местим държавата другаде!? В историята например!?

37

Яка бухалка

преди 4 години

Ами то като пращаш Фолксваген да строи заводи в Турция, даваш реални сигнали на Пъчътъ, че подкрепяш и вътрешната и външната му политика.Тези приказки пред микрофон които Меркелица ръси и 5 цента не струват,пред сигнала който дава чрез Фолксваген и германските туристи.ГЗът каза-"никой и нищо не може да спре нашата" агресия.Може- това са икономически санкции,не пожелателни лакърдии! Докато лирата стане 100 за 1 Евро.Тези мустакатите разбират само от яка буалка в тиквътъ,думите не ги вълнуват!

36

Бойкот

преди 4 години

Пак ходете на екскурзия във Турция. Със тези пари водят войни. Някой ден и нещо във България може да не му харесва и тук да нахлуят.

35

Анонимен

преди 4 години

Този лошия Ердоган как може да трепе красивите терорисчета на Европа толкова пари наля циона за тях

34

Анонимен

преди 4 години

=френският президент Еманюел Макрон и германската канцлерка Ангела Меркел отправиха общ призив тази вечер към Турция да спре операцията срещу кюрдските сили в Сирия, защото има опасност тази операция да създаде неудържима хуманитарна ситуация и да помогне на Ислямска държава отново да се появи в района, предаде Франс прес.=ега ти лицемерието ,догега в сирия всичко бе розово и окей, дойде аскера и развали картината ,е бре дангалак макрон ,4 те млн сирийци какво търсят в

33

Анонимен

преди 4 години

Две неща са безкрайни. турската наглост и Вселената.Съмнявам се само за второто. За първото нямам никакви съмнения.

32

Анонимен

преди 4 години

А за Конго и Индия да кажете нещо, колко милиона убихте и осакатихте там? Когато вашите граждани от ИДИЛ трепат които така и не си ги прибрахте, тогава не е проблем..

31

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пъне чобанина той е сам, никой не подкрепя турция за нахлуването й в Сирия.А колкото и да са слаби 28 държави, са много повече и по-силни от един анадолски чобанин, който коро ще гризне дръвцето.

30

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което е дала турция за този свят е кръв и трупове на човеци.И сега няма да е по-различно.Цялата история на турция е оплискана с много кръв на невинни хора и всички турци са кръволоци.

29

Анонимен

преди 4 години

а кога ЕС юе се сети за Йемен там судитците мародерстват от години ,, кога ЕС ще се изправи срещу краварите от Вашингтон дето постоянно запалват войни по целият свят и убиват милиони невинни ...КОГА ???

28

Анонимен

преди 4 години

"Bренският президент"Няма такава страна.......да не говорите за слаФчо от учин дол?

27

мак

преди 4 години

Има война, има и хуманитарна криза. Лошото е, че такива като танте са научили хората, че са добре дошли в Европа. Кой мисли как да си оправи къщичката, щом може да дойде където си поиска едва ли не? Кеф му Германия, кеф Франция. И сега берем плодовете, по-точно ядове. Задава се нова бежанска вълна, не се съмнявам, и може този път да не подмине България.

26

Анонимен

преди 4 години

Стига сте превъзнасяли анадолските смешници!Сила били, ЕС били жендъри и т.н. дивотии.Така ще ги наритат криводзурлатите, че свят ще им се извие!