49

Анонимен

преди 4 години

Казах, че след началото на тази операция ислямска държава ще се завърне. Получих х брой нехаресвания от "български" турци дето смятат, че султанчо не може да прави грешки. Ето сега няколко дни след тази катастрофа какво става. Тия са толкова анти-терористи колкото британските туристи са въздържатели. Да им е честит хаоса.

48

565

преди 4 години

Сега от атентати ще им се завие свят на Турция. Но може би това е целта на ислямиста Ердоган, да има жертви в Турция и атентати за да могат да се стегнат избирателните сили в Турция и да гласуват под строй за него. Нищо по различно от дпс- електората. Две приказки за възродителният процес, някоя случка с пияни националисти и вече абитата тичат под строй да "хвърлят" за ДПС. Абе по просто от турчина няма, но са много миллет и за това ги търпят.

47

МАНЕРКИТЕ

преди 4 години

Когато сирийските сили, бомбардираха Идил, по телевизиите вървяха едни трогателни кадри на разплакани майки загубили децата си и САЩ и ЕС се надпреварваха да налагат санкции на Сирия и Русия, както и да бомбардират сирисйи градове. А сега всички се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. А Турция си разиграва коня както си иска. Накрая пак Русия ще се намеси и Турция ще се кротне а Ердоган ще се извинява публично. Този филм сме го гледали. Ердоган не смее на Русия да говри с тон като на ЕС.

46

евроджендарпротестар

преди 4 години

Избягалите да заповядат в софия, очакваме ги с огромно толераско нетърпение

45

Хюго Бос

преди 4 години

Не разбрах защо Ердоган е виновен, че Заяпадът си е отгледал башибозук??? Кюрдите нямат място, където са завзели теротории. и как така се настаниха в най- богатите на петрол сирийски земи, където никога не е имало кюрди?! Дано Ердоган ги изгони. Никой н е длъженм да търпи сепаратисти и терористи под носа си.

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТерористите от ИДИЛ ,един ден са ислямисти ,на другият ден са ССА -курдите . Затова сега бой по канчето . Доста лицемерна роля изиграха курдите .

43

бр.Вини

преди 4 години

Аз мисля,че май Турция ще изчезне от картата,мисля че му скроиха капань

42

13

преди 4 години

Разбира се, че ще се разбягат от затвора. Това са джихадистки булки, германки, французойки и британки. Бивши християнки. Време е, след като съня, който САЩ им обеща, свърши, да се върнат към социалките и мизерното си съществуване в роден ЕС. Неудовлетвореността и тъпизмът им ще доведат до нова вълна атентати. Държава, която не може да интегрира собствените си граждани, може и да го заслужава.

41

Ястреб Османлията

преди 4 години

Още първият ден на операцията един от техните тартори заяви, че ако светът на спре операцията на турската армия, те ще освободят задържаните членове на ИДИЛ. Турското разузнаве още вчера докладва, че ПКК са опожарили част от лагера, дето се държаха ИДИЛ'ците и са освободили задържаните. Правят всичко възможно да водят пропагандна война, но това надали ще им помогне!

40

Елена Ефремова

преди 4 години

А мен продължават да ме гонят Дон Кихот и Санчо Панса - Сиси и Дани-Анди, но ще спася сестра ми , истинският Р. -ако решиш , пиши ми след 27.10.Нямам страх от Николай Павлов

39

Анонимен

преди 4 години

Дали терористите от ПКК не са пуснали терористите от Даеш.

38

Анонимен

преди 4 години

*** Ердоган не знае какви ги върши..

37

До

преди 4 години

Това няма нищо общо с бг

36

До сега е време

преди 4 години

_____Да се откажеш от българското си гражданство,да се прибереш в Турция и да заминаваш да разчистваш заедно с Ердоган свободна зона в Сирия за да те настани той там-където ти е мястото,а не да се "мъчиш" в България.

35

Реал

преди 4 години

И как така на хиляди км от сирия краварите нападнаха сирия с твърдението че представляват опасност за националната им сигурност а турция граничи с тях ердоган предотврати образуването на втори израел

34

Анонимен

преди 4 години

Вай, вай, вай.......и сега тия главорезчета ще се върнат в родините си......тоест в еуропските страни!!! Ха да ви видиме сега!!!

33

Виждам

преди 4 години

Не ми е ясно някои балъци подкрепят кюрдските терористи в сирия в коя европейска държава има групировки или други сили освен официонално държавните сили и власти и ако има такива и те са терористи а как става в сирия кюрдски сили и въоръжени до зъби това има някякво обеснение но простите няма да го разберат

32

ШахинЕмекСики

преди 4 години

Я кажи бе, Шахинчо, идилците къде си продаваха петрола? Кой ги обучаваше и лекуваше близо до границата със Сирия? Кой бомбардираше сирийската армия при всяка по-сериозна офанзива срещу ИДИЛ?

31

Ястреб Османлията

преди 4 години

Ердоан разтури плановете за създаването на втори Израел в региона! Само за това му постижение светът трябва да му цунка краката!!Пък кой създаде така наречената Ислямска Държава знае дори кьоравата къртица под земята! Но за всичко знаещите умно-красиви балкански амджъъкаазлии аз да им кажа още един път - ИД се пръкна от шведската тройка между МОСАД и паррантиите и ЦРУ и еМаЙ 6!

30

Анонимен

преди 4 години

Аааааа, я къде бил ключът от бараката...?!Сигурно грузинския потурнак е тръгнал да отърва роднините си...