35

1

преди 4 години

До ПроСото,обратното стана ***,кюстендилската слива,разби самоковското картофче,и фандъкова се озърташе да види началника си,в студиото за помощ,но уви,той беше в Йордания,за газ,началничката на цеха за поцинковани кофи,трябва да утрои производството им,защото,няма да има къде да слагаме Йорданската газ,не останаха кофи от Азерската доставка.

34

Анонимен

преди 4 години

Ама Борисов много се угои в последно време. притеснявам се. Все пак в страната още върлува свинската чума.

33

Анонимен

преди 4 години

Знами ,,торбалан поискал . А ония не ги е интересувало . Ясно ! Екскурзиика . Живот здравей ,здравей .

32

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСотостига с тая простотия,бе кукло спатъхната!за теб явно нема друга алтернатива,но не коркай ся:-Като отвеят СЕГАШНИЯ ти чорбаджия,ще се намери нов,на когото да лъскаш чизмите...Безработна нема да останеш..

31

Анонимен

преди 4 години

Няма си представа в какво се състои работата на премиера. И никога не е имал. Бърка я с туризма.

30

ПроСоТо

преди 4 години

Мутрьо така и не можа да вдене,че са го калесали за "МИНИСТЪР- Председател" на Републиката..Тоя още живее с манталитета на пазвантин ..НИТО ЕДНО НЕГОВО ДЕЙСТВИЕ,да не говорим за ОТКАЧЕНИТЕ МУ БРЪЩОЛЕВИНИЦИ,дори и не намеква,че тоя е наясно къде се намира,за какъв го "водят" и какво всъщност трябва да прави ....По-откачено "Управление на държавата" до сега не само ние,НИКОЙ ПО СВЕТА НЕ познава!..Обаче е тук нефелията..Ръси дивотии на кутии,та са къне..А стадото мърка..Ега ти!

29

Анонимен

преди 4 години

Диктатора е изолиран от всички нормални държави и обикаля само някои терористи, които му дават пари да строи джамии в България!

28

Анонимен

преди 4 години

Три дни на джипката, един на вертолета, два на самолета.

27

ПроСоТо

преди 4 години

пак ще попитам:-КЪДЕ СЕ Е СЪСТОЯЛА тая "велика среща" между "великите лидери"?Някой има ли информация?

26

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСотоНЕ "сам ПО себе си", .."Сам ЗА себе си" е "инвестиция Банкянския ***,кукло!....Обаче я кажи:-Колко заработваш лъскайки му чизмите?..Просто сподели,никой нема да та обвини в нищо..Все пак "ВСЕКИ ТРУД ИМА СВОЯТА ЦЕНА"....Та?...Само не казвай "Това е фирмена тайна,това е фирмена тайна"!

25

Анонимен

преди 4 години

Влече,влече си го Боко ислямския свят,по си му е на сърце арабския модел на управление! Султан,шейх,емир,най-отгоре а всички други са поданици на Падишах Боко .

24

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСотои какво ни засяга това,че "ще подкрепиш Белчинската даскалица за кмет на София"?Па и друго,КУХОГЛАВКЕ:-Темата е за Тиквата и неговия воаяж в Йордания!!!къде буташ Фъндъчката в разговора?

23

Анонимен

преди 4 години

Танци със саби и гюбеци имаше ли?

22

ПроСоТо

преди 4 години

Сега:....-Защо не обелват и дума КЪДЕ се е състояла срещата?!..Може би по некои талавизии са споменали,но аз чета ТУК какво е написано...А като гледам ПОРТРЕТИТЕ отзад,Тиквата или е в Йордания,или са го привикали в посолството /ако има токова де,не знам/..Та?..Пак ли е издухал няколко тона петрол със "Авиоотряда 1"?....много,ама МНОГО са "разпищоли" тоя ***!!!!!!....но какво да правиш?..-"Народа -***,животът-тежък,скучен"...../може и да сай сетил некой кого цитирам../

21

Само питам

преди 4 години

Терористи с опит ли ще внасяме от Йордания?

20

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСотосрам ли та е вече да дращиш от "Тонката" и "Странджата",та мина на "ПроСото"?..колко пъти да ти казвам:-Под какъвто и ник да са пънеш,"АРОМАТА" ти е един и същ и знаеш ли,хората го познават добре..Смехурке..

19

толерантен

преди 4 години

На Баце "партньорите" - араби, турци, шиптъри, арнаути, азербайджанци, израелци...Пък Русия и Сърбия са ни "врагове".

18

Анонимен

преди 4 години

Как е името на йорданските автомобили, Боко?

17

до Странджа

преди 4 години

БРАВО БОЙКО! БИЙ ЧЕРВЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ С ФЕСОВЕ И ПЕТОЛЪЧКИ!------------Абе, Странджа, откога ИД и ССА (Сирийската Свободна Армия) станаха "червени комунисти?-)))Ами, ИД и ССА са финансирани, въоръжавани и обучавани от Щатите, от Европа, от Израел и от Близкоизточните монархии в региона!!!!Кви комунсти, бе, човече!?-))))))ПСАбе Странджа, ти да не би да си бат Бойко пишещ под псевдонима "Странджа"????-))))))

16

Анонимен

преди 4 години

Боко ходи на почивки като за последно.