78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ДА ! АБУ БАКР АБЛ БАГДАДИ =ШИМОН /СИМОН /ЕЛИЪТ = МОСАД !След ,като го думнаха руснаците ,изчезна в Израел ,тежко ранен .

77

Стар набор

преди 4 години

България във ВИШЕГРАД ! СЕГА !!!

76

Анонимен

преди 4 години

Мигрантите да си вървят вкъщи, нямат работа в Европа, още повече по Балканите.

75

Илко

преди 4 години

Имам 2 апартамента в София и 1 във Варна. Давам ги безплатно на бежанци от близкия изток и Африка.

74

според мен

преди 4 години

Според мен преди да минат немската граница, вече ще са отишли на ония свят с многото девици дето ги чакат.

73

Анонимен

преди 4 години

На времето след падането на социализма след 1989 г.Без референдум.Бяхме продадени на Америка и нейното НАТО! И на ЕС.Виж за ЕС никой не се противеше отначалото.И ако днес им референдум.Ще отхвърлим Американското НАТО.Защото местото си му е в Америка!ЕС с времето доказа че кляка на Америка! Защо?

72

Решетников и Радев

преди 4 години

до Референдум,евала другарю. Пращуваме ти 100 рубли по пощенски запис за ентусиазма.

71

РЕФЕРЕНДУМ

преди 4 години

за излизане от гнусния евреиски кибук наречен ЕС и от терористката организация НАТО !!!85% от Българите са против НАТО65% от Българите са против ЕСето за това залката пасмина от марионетки на юдо-масонския нов световен ред НИКОГА няма да допусне такър референдумзападния поробител даже започна да ви събира и кръвен данъкот догодина организацийте на евреина Сорос ще имат право да ви събират децата !

70

Анонимен

преди 4 години

До Сега ще ви обясняЕТО ВИДЯХТЕ ЛИ КОЙ ТРЯБВА ДА ПРИБИРА МИЛИОНИТЕ ОТ ИНДУСИТЕ- САМО РУСИЯ МОЖЕ ДА ПОСРЕЩНЕ И ОБГРИЖИ ЕМИГРАНТИТЕ- ТЕРИТОРИЯТА Е ОГРОМНА, А МИГРАНТИТЕ ЩЕ Я НАПРАВЯТ БОГАТА, КАКТО КАЗВАШ ТИ. В РУСИЯ СЪЩО ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ОГРОМНИ ДЕТСКИ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ. КОРАБИТЕ НА СОРОС ДА ОБЪРНАТ ПОСОКАТА И ДА НАПРАВЯТ РУСИЯ ПО БОГАТА.

69

Анонимен

преди 4 години

до 74,ако има такъв референдум ще ви боли повече и от загубите на БСП.

68

Анонимен

преди 4 години

Другари успокойте се и те са бедни. Може да залитнат като вас и заедно да се борите за пролетарски интернационализъм и промяна на съществуващите социални, икономически и политически условия потискащи човека. Слава России.

67

Сега ще ви обясня

преди 4 години

защо на юдо-масоните им трябва този цветнокож добитук:в Торонто има къщи - мазе и 2 етажа в който живеят 3 семейства индуси с по 7-8 деца !само детските надбавки за 7-8 деца са около 3000$ а на теория могат да стигнат до 5000$ да месец !!!в резултат на това 3-те семейства индуси плащат 3 милиона долара ипотека !!!имотите вървят нагоре, евреите пълнят гушите - ето за това корабчетата на Сорос превозват по 35 000 добитъци на месец !

66

Анонимен

преди 4 години

Дойчовците хем канят джихадята в Европа, хем разчитат на солидарност от членките да им сърбат попарата ахахахха то бива наглост...

65

Анонимен

преди 4 години

Защо не ходят към Азия тези мигранти? Или към Саудитска Арабия? Нали са братя....Или дори Америка и Африка! Това е политика за която се плаща! Искат да заселят Европа с тези и да ни изчистят като раса!

64

Анонимен

преди 4 години

Как къде ве?? В Германия ,мноо ясно.

63

ined

преди 4 години

Министъра като толкова си ги харесва, да им осигури транспорт до Германия, не африканците да тъпчат из цяла Европа докато му дойдат на гости.

62

Додо

преди 4 години

До Съвестен Българин: България изобщо не е искала да бъде член на тази мегапсихиатрия ЕС! Там ни набутаха! Не е имало референдум, нито някой е питал хората! Излизане няма да ни бъде позволено - погледнете как се гаврят с англичаните 4-та година вече, хората гласуваха с мнозинство да излизат, но нон-стоп ги саботират и не им дават независимост от масоно-ционистките елити в Брюксел!

61

Анонимен

преди 4 години

До Съвестен БългаринБЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ- НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЕ ИЗНАСЯ.

60

Съвестен Българин

преди 4 години

Крайно време е България да излиза от тази безумна Вавилонска кочинa на Содом и Гомор - Европейския Съюз (СССР 2.0)! Нека да запазим суверенитета си, народа си и най-вече децата си! За да я има България и след нас!

59

Анонимен

преди 4 години

САМО В РУСИЯ ЩЕ БЪДАТ ЧОВЕЧНО ПОСРЕЩНАТИ И СОЦИАЛНО ОБГРИЖЕНИ, ЗДРАВНО ОБСЛУЖЕНИ, НАСТАНЕНИ КАКТО ТРЯБВА, ОБРАЗОВАНИ- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. ТАМ ИМА СЪЩО МЮСОЛМАНСКИ ОБЩНОСТИ, А В ЕВРОПА НЯМА- МЯСТОТО НА ЕМИГРАНТИТЕ Е В РУСИЯ.