27

хаха

преди 4 години

И всичко това под вещото ръководство на Перукатаааа ... .

26

Анонимен

преди 4 години

всичко върви в пакет каквито са ни доходите такъв ни е и футбола за 30 години демокрация и това не е малко представям си след още 30 години такава демокрация дали вече няма да живем по клоните и татко дарвин да се радва във отвъдното и да се окаже че е прав

25

Анонимен

преди 4 години

"Като хвърляме на терена банани, и правим всичко каквото в Брюксел се води за расизъм."Българите са все гладни за банички. Да хвърляме банички по терена, че да ги гонят и да се бият за тях. Такива са българите. Може и някоя верига да им метнеме, че да си спомнят, па и да носим тениски с "*** и футбол = магаре и космос".Как е?

24

муспи

преди 4 години

България е изправена пред възможността да елиминира Англия и класира Чехия. Като хвърляме на терена банани, и правим всичко каквото в Брюксел се води за расизъм. Ако англичаните (за англичани се водят и белите и черните - те сами го заявяват) не напуснат терена, да дигнем такава врява че не си изпълняват обещанията, че УЕФА да им даде служебна загуба, - в Европа по ги мразят и от в България. След това пък ние на Чехия ще подарим протоколното 0:3.

23

Димов

преди 4 години

Не съм съгласен с обобщенията.Щом можем да имаме художествена гимнастика, волейбол или атлетика, значи причината не е в държавата изобщо!

22

Стоичков

преди 4 години

НЕ ме харесваха като треньор,защото се карах яко на някои дрисльовци дето НЕ тренираха и само плейметки им бяха в акъла.Някои момчета можеха да бъдат добри футболисти,ама НЕ трябвало да взема в отбора човека на тоя и човека на онзи. Някои бяха сякаш с два вързани крака,мамини момченца.Сега как ги тренират НЕ знам,но дори не можем да се класираме на европейското. Една Турция се беше класирала на предното европейско.Плюйте ме колкото щете,ама това е истината. Не ме е срам да я кажа.

21

Анонимен

преди 4 години

Статия публикува днес и се пише за мача с Черна Гора ако завърши еди си как а той мача се игра вече и се знае резултата, явно от ритнитопковците ни има и по-големи злета и те са работещите в тази загубенна медия !

20

Анонимен

преди 4 години

То държава няма вие искате футбол! Футбола ни е като държавата! Само празни приказки, никакво действие, некомпетентни и уредени хора! Нормално е!

19

Абсурд

преди 4 години

Да бяха пуснали децата на някоя добра детска школа,поне щяха да играят със желание и сърце

18

Анонимен

преди 4 години

За спорт трябва хъс, желание и спортна злоба. Тия няма трениьор който да може да ги извади от калта. Школата ни в момента не става за нищо и изгледи за по-обещаващо бъдеще няма. За да може една държава да създаде мощна спортна школа по даден спорт е нужно да възпитава младите си спортисти по него на спортна култура (колкото и странно да звучат двете думи заедно), а нашите футболисти и футболистчета в момента наистина не искат да играят футбол за победа и престиж, а за заплата и популярност.

17

House M.D.

преди 4 години

Този праг отдавна е преминат. Немъжете в отбора са обратното на остри и затова копаят надолу. Дъното отдавна е достигнато.

16

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате, когато Лудогорец, Левски и ЦСКА са пълни предимно с чужденци??? Докато феновете не почнат да бойкотират клубния футбол и не принудят отборите да почнат да играят с млади български момчета, национален отбор НЯМА ДА ИМА! Разберете го най-накрая. Носете трансперанти и тениски Искаме български футболисти!Няма друг начин.

15

Българин 1

преди 4 години

Аз мисля,че прага доста отдавна е преминат!

14

Анонимен

преди 4 години

Отдавна не гледам български футбол, защото такъв няма. Гледам английски и испански футбол, защото ми харесва, че е истински. Не ме интересува българския национал, сбирщина от връзкарчета, които не стават за нищо.

13

Анонимен

преди 4 години

кой нормален се интересува от футбол?Някакви разглезени милионери които ритат топка с любовниците покрити със злато,джиповете яхтите именията и на трибуните няколко десетки хиляди голтаци и скъсаняци които се чудят как да си платят сметките са готови да си прережат гърлата за отбор А или отбор Б.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Как може Перукан и плешивян, злоупотребяват с имена на треньори и футболисти за осъществяване на корупционните си схеми. Ако те си идат националния ще се възроди!

11

Бож.

преди 4 години

Това означава че сме прави,когато обвинихме русочервената агентура за неговото жалко състояние

10

Анонимен

преди 4 години

Муахахахахахахахахахахахахах... днес гостуваме на Черна Гора а утре на Англия????Муахаахахахахахахахахахахахха..... то бива да си пиян, ама чак пък толкова....

9

шампион

преди 4 години

Вместо да се бориш за първо място,те се борят да не са последни!?Баси футбола и чудото!

8

Анонимен

преди 4 години

Закривай!