54

До wwf

преди 4 години

Загорелите чичаци с алармираща простата няма ли къде да си споделяте бляновете- ко миньонче, кой нещо друго, и вашата не е лесна, също като на тюлена на снимката.

53

Анонимен

преди 4 години

Момичета не си струва да олеквате, заради мъже с малки п ки, вечно мрънкат и без друго

52

Анонимен

преди 4 години

Стига бе, еталон, обещавали светло бъдеще, глупости. Бодипозитивните са основно американки по 300 кг., които вече нито вярват, че могат, нито се опитват да отслабнат. Лошото е, че влияят зле на други с наднормено тегло, че това не е нужно. Обаче никой слаб няма да тръгне специално да надебелява заради тях. Това е просто една реакция на фитнес тренда, който е много, ама много по-мощен от малцинството бодипозитивни.

51

Анонимен

преди 4 години

Наистина по размера на жената/жените може да познаеш и размера на мъжа.

50

Анонимен

преди 4 години

Супер е. Лятото ти пази сянка, зимата се завиваш с тия сланини и се топлиш. Жена мечта.

49

Анонимен

преди 4 години

Момичета, хич не им обръщайте внимание на тия ***. Обещават ви светло бъдеще ако станете чирози, НЯМА ТАКОВА НЕЩО, гледайте си живота и не обръщайте на никого който ви говори, ако изобщо говори, в бъдеще време. Такива прескачат от скакалец на скакалец, после ще ви кажат ами не те разпознах, сложи си бенка или татуировка че да знам коя си...

48

245

преди 4 години

Светозаре, именно това е малоумно или 40- килограмови жени, независимо от височината, което също е далеч от естетичното и здравословното или над 100 килограма,не е нормално подобни неща да се налагат и съсипват стотици хиляди млади животи,при положение, че винаги истината е в златната среда и малко отгоре или под не е фатално.Но е изключително вредно и за жените и момичетата,които заради подобни влияния попадат в ада на анорексията често с фатален изход,нито за 100,200 кг.,изключвам болните

47

gost

преди 4 години

Макдоналдс, дюнерджийници, пицарии и прочие харесват това. Защо или се налагат кожа и кости, мускулести кожа и кости или потънали в тлъстина, какво стана със здравословното тегло, с красивите, хармонични тела. Или кльощави крака и огромен силиконов бюст или потънала в тлъстина. Не е хубаво да се налага на дебелите момичета, които нямат волята да отслабнат заради себе си и здравето си. Каква е идеята освен за кинти за съответните корпорации и намаляване на населението.

46

Анонимен

преди 4 години

На голямия майстор - голям тезгях.....

45

Анонимен

преди 4 години

Половината от решението на един проблем е признанието, че има проблем.Затлъстяването е доказано, че е болест. Поощрявайте такива хора да се променят, а не им внушавайте, че е ОК да са дебели, защото не е ОК.

44

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да спечели, всичко ще отиде за доктори и лекарства след няколко години.

43

Анонимен

преди 4 години

Вижда се, че е симпатяга, ама какво и пречи малко спорт и правилен хранителен режим?Опитват се да ни налагат нови ценности и да ни промиват мозъците - да си затлъстял е красиво, да пушиш е секси и красиво, да пиеш е яко.Няма нищо по- хубаво от поддържана, спортуваща жена, а ни се внушава обратното.Такава дебелана бих я приел само ако има непреодолим метаболитен проблем, ама нали се сещате колко затлъстени тетки ще си кажат - и аз съм така, значи съм ОК и нищо ми няма, красива съм!

42

Анонимен

преди 4 години

ямам хранителен режим, но си позволявам всичко в малки количества", каза още Мариноваопределено не е в малки количества :) а за леженето цял ден е ясно.

41

Анонимен

преди 4 години

Тя вече не е дебела, а бодипозитивна. Пускаш някоя "псевдотеория" в пространството и им гледаш сеира. В инстаграма се вижда, много мои дебели познати преди рядко се снимаха, а сега като бодипозитивни се гордеят по два три пъти на ден с тлъстините си.

40

Данков

преди 4 години

До LanОкей!

39

Некъф

преди 4 години

Тая ояла се "принцеса" да пази диета, а не да ни налага нейните комплекси като норма.

38

Анонимен

преди 4 години

Само не мога да си обясня, защо слабите сте толкова злобни. Това, че някой е тежи повече, не означава автоматично, че е по-лош и на по-ниско ниво от вас. В крайна сметка, по-добре е дрехи за по-добра пълни хора да се представят от подобни модели, за да се види как ще стоят.

37

Анонимен

преди 4 години

ама много е дебела.ако отслабне с 20 кг.по-може

36

мдаа

преди 4 години

Става за зимата .Ще намали сметките за парно поне наполовина.

35

Анонимен

преди 4 години

"Хора с такива мерки са с подходяща генетика и заложби."Генетика и заложби за какво? Наследствени заболявания? То поддръжката на нормално тегло е предимно от здравословен характер, после - от естетически...