6

Цецо

преди 4 години

А що се отнася до журналистинът,създал репортажа- отворете си най-накрая ушите и стига глупости!Това,че един локомотив върви на *** и вика "Пуф-Паф",не го прави автоматично теглилият траурния влак на Цар Борис lll въпреки,че цифрите странно,но са същите-номерът на онзи е 03.12 и се намира в депо Горна Оряховица! Уважавайте труда на хората и поне се старайте да предавате информацията точно!

5

Цецо

преди 4 години

Добре де,защо един не каза едно "Браво!" за това,че е осигурена тази атракция за обикновенните хора? За това,че с почти доброволен труд поддържат 84 годишния локомотив и почти толкова стария вагон, в който отгоре не всичко можеш да влезеш и да се докоснеш до част от живота на царското семейство и да се възхитиш на майсторството,с което е изработен преди толкова много години??? За сравнение, в Англия например, кралските композиции са експонирани заключени в музеи! Мрънкачи,стига вече! !

4

.

преди 4 години

Назад вагоните не изглеждат царствено, хич. БДЖ е трагедия, изградена мрежа, която нарочно се съсипва.

3

ДртПрч

преди 4 години

Не е много еко

2

Анонимен

преди 4 години

То съвременните локомотиви на БДЖ не се различават много, нищо че сме в 21 век

1

Старият машинист

преди 4 години

ЦАР БОРИС е бил правоспособен локомотивен машинист. Той често е посещавал Локомотивно депо София и се е цапал по локомотивите.Веднъж, обикаляйки депото пристъпил в гръб към един работник, кайто се мъчил да закачи някаква част."Какво, не става ли?"- попитал Царя."Абе, я си е.. майката!" извикал работника и се обърнал."О, извинявайте, Ваше величество"- започнал той."Нищо, нищо- отговорил Царя- който не знае как да пита, това му се пада"Този работник беше известен с това, че е пс/вал Царя