24

Бай Иван

преди 4 години

Държава вкарвала в резервати и избила милиони коренни жители, дава акъл за чужди нарушения, малко е нелепо, те какво искат с прегръдки и меченца да се действа като в ЕС и всеки месец убити в атентати ;) ?!?!

23

Анонимен

преди 4 години

Ех тия Китайци,като си нямат "почивни" домове тип Гуантанамо,направо са за критика от всякъде!

22

Анонимен

преди 4 години

Навремето Рейгън притискаше комунистите много здраво за спазване правата на човека и ги правеше на луди заради това. Сега нещастници като Тръмп се грижат единствено за собственото си его и за очерняне на политическите си противници. Китайците търгуват с органите на убитите уйгури от тези лагери за което получават кървави пари и потупване по рамото от пишман политици като Тръмп и Помпео.

21

Слава Україні

преди 4 години

Междувременно, Гръцката Православна Църква призна официално автокефалността на новата Православна църква на Украйна!Героi Слава!

20

Анонимен

преди 4 години

1984 е реалност и в западния свят. За имвецилите е прикрит под думичката "демокрация"...

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Всички роми в лагери? Живеят си и се плодят на воля, без да ни закачат - бездруго ние ги храним, поне да не ни избиват!Напротив, лесно можем да си го представим!Хора по селата, и по улиците на града нощно време, никой не ти влиза в къщата или вилата, дори не те пребърква в градския транспорт и не те пребива глутница прим..ти на излизане от заведение...Абе , нещо се размечтах...

18

Анонимен

преди 4 години

Полицията на кравчовците всеки ден застрелва по 3,5 човека средно. Помпео да предложи на Китай кравчовците да вземат тия уйгури и да си ги интегрират.

17

Анонимен

преди 4 години

До 1Всеки начин за справяне с ромите е добър дошъл - лошото е, че го правят единствено Оруел (ама само на книга, пък и той отдавна се помина) и китайците; е, все пак някой отнякъде трябва да започне, нали?Лошото е, че никога няма да свърши - "шведите" са вредни, гадни и неунищожими като ***.

16

Митев

преди 4 години

До АнонименДобра идея. Дай Боже всекиму !

15

Анонимен

преди 4 години

Хонконг е мулти национално общество. И е в правилната политическа линия на ООН - мултилатерализъм в Китай. Както е в ЕС.

14

Анонимен

преди 4 години

Да си ги вземат в САЩ. Не виждат ли, че цял свят не понася мюсляците. Какво само ги натрапват. Също като с нашите роми. Вечно ще си живеят в средновековието.

13

Анонимен

преди 4 години

Пф... ФАЩ държи 2.5 милиона по затвори за печалба, вкарани вътре за минимални глупости, където влизат в банди за да оцелеят, и излизат истински престъпници...

12

Анонимен

преди 4 години

реалноста е в сащ, където може да влезеш в затвора даже за неправилна мисъл или изказване на лично мнение. Относно следенето, това което имаме сега е пъти над оруел

11

Шъ любъ на Елка гъзъ

преди 4 години

Да не би в САЩ да е по-различно???

10

Анонимен

преди 4 години

Китайците ще купуват шопари от САЩ, понеже имат криза със свинска чума, а свинското е най-популярното месо в Китай.

9

Анонимен

преди 4 години

Тази абракадабра започва с набиванена канчето на Китай за уйгури ,нба даго каже,четено е от Оруел,еди кога си.Някой тътри да се извинява,друг муминава път.Някой били подтиснати.За нашето подтискане ,е написано отМак Гахан,това прочел ли е помпи,илии той,като винету е еднокнижник.Многояко загриба,ала на дъното има тризъбец

8

KOSTAS LINKE

преди 4 години

Гърция подкрепя братски Китай в това благо дело..Нека заедно Гърция и Китай да вкараме в Концлагери и всичките турци от МалаАзия .А после и да ги изселим в пустинята Такламакан .

7

Анонимен

преди 4 години

Джо Бидон и демократите се кланят на комунистите нека ги пратят при уйгурите .

6

Циник до 5

преди 4 години

Завчера в Манчестър един алахогъзник си закла 2ма англичани в един МОЛ... *** това си е нормално - културни особености на алахогъзниците... Ден преди това сирийски Лежанец с откраднат камион рани 9 човека на светофар в Германия... Щото му отказали азул..*** тва си е окей

5

Анонимен

преди 4 години

Как тогава да се справят с непръксатите атентати,които правят тези уйгурти? В този лагер ги образоват,и им показват,че това,което им говорят ислямистиките пропагандатори на атентати и омраза не е истина. ЕС предпочита да сложи в СВЕТА НА Оруел всички ни,а не само потенционалните терористи.