32

Анон

преди 4 години

Как по-точно БХК е заинтересовано от пускането на Полфрийман, е мистерия една. Но как ВМРО са заинтересовани Джок да остане в затвора, мисля, че е ясно на всички. Кой подкрепя футболните хулигани в България? От коя партия е зам.-министърът на правосъдието, който отговаря за затворите и който пише доноси по адрес на Полфрийман? Това не е ли конфликт на интереси? Адвокатчето да обясни. И моля, журналистите, изяснете за кое по-точно дело става въпрос. Това за УПО е различно дело.

31

Анонимен

преди 4 години

Той не беше ли австралиец. Щото в заглавието *** е объркала нещо.

30

1

преди 4 години

това че тъй наречените патриоти не са стока е ясно.но другари от дае бъ хич не се опитвайте да оневинявате полфриймън,защото ставате смешни и жалки.този психопат е отишъл в чужда държава да раздава "справедливост" въоръжен с нож за убиване-тези ножове стават само за ръгане,с тях не можеш и кренвирш да нарежеш.видял някакви момчета на площада и нарьгал две,другите избягали,после едното момче умряло.в САЩ за това престъпление щеше да бъде осъден на смърт или на две по 99 г.а вие го защитават

29

Анонимен

преди 4 години

Защо никъде не се казва, че престъпниците, които размазаха черепа на едно невинно момче - Метин( Георги), идваха от митинг на ВМРО против мигрантите. Кой ги настърви, какви ги дрънкате по митингите. Кой видиоти 200000 да реват против ЕС с измислени фалшиви новини, а. Кой продава паспорти на престъпници, а. Полфрийман вдигна завесата за корупцията и некадърното управление на затворите и вие искате да го смачкате. ВМРО е котило на ченгета, ултраси и престъпност.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе, тоя не беше ли австралиец? Кога стана и американец?Искам да попитам авторката на статията: Момиче,Наиситна ли ти плащат за тази работа?!Ако е така, да знаеш че тия са големи балъци!

27

ТОЙ НЕ Е УБИЕЦ

преди 4 години

Не можахте да го убиете с камъни.Оказа се костелив орех, и се защити както трябва. СЕГА ПРОСТО ВИ ДАВИ ЗЛОБАТА!ПОЛ ЩЕ БЪДЕ СВОБОДЕН!!!

26

Анонимен

преди 4 години

до умника 31:Марангозова не е съдена защото Цацаратурата никога не е внесла нормален обвинителен акт. Същата тая Цацаратура / Гешефтура която сега се излага с незаконен акт за възобновяне на дело по поръчка на ДС ченгето Монов

25

ТойЕУбиец

преди 4 години

*пристрастия

24

ТойЕУбиец

преди 4 години

Вече тотално се обърках с този случай... единственото, което е пределно ясно е, че този човек се разхождал с гранде нож по софийските улици, убива човешко същество, НИТО ВЕДНЪЖ не го чух да изрази съжаление за причинената смърт. Как въобще спиш и как въобще имаш очи да обясняваш каква жертва си при подобни факти. И не ме обвинявайте в политически отистрастия. Просто казвам,че убийството е убийство! И това същество НЕ изпитва вина за стотеното УБИЙСТВО. Дреме ми австралиец ли е, руснак ли е

23

Монов марш в затвора

преди 4 години

Проблема създаде дъртото ДС ченге Монов и патериците му от патреотите като се опитаха да манипулират и противопоставят на независимия съд. За това трябва да го арестуват и съдят.

22

1

преди 4 години

Името на убитата Станка Марангозова е свързано с няколко криминални регистрации. Тя е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за пране на пари.И за такова крупно престъпление нито е съдена нито осъждана.Лай няния БГ съд е зает да освобождава убийци, къде време да съди престъпници.Пък и тази кака е гушнала милиони, колко ли от тях са отишли в джобовете на бандитите с тогите.

21

1234

преди 4 години

*** се и сега не знаят как да се изнижат от ситуацията.

20

поправете го ГПК

преди 4 години

когато съдът излиза с определение а не с решение прегражда обжалването , нарочно е направено

19

Анонимен

преди 4 години

Това момче е толкова различно от нас. Затова и не можем да го възприемем и разберем. Ние оскотяхме от мизерия и стрес, ние не живрем нормален живот и не можем да оценим смелия и честния. Отгледахме поколение без ценности. Как са възпитавани тия петнадесет звяра, на вид са хубавци, яки развити, а по душа са убийци. Гледайте видеото, там се вижда ясно как се държат когато са тълпа. За какво е виновен Джок, виновен е че не се остави да го убият или осакатят като Георги, продавача на гевреци.

18

Анонимен

преди 4 години

Ха, добър ден. Необжалваем е актът на първоинстанционния съд, само време се губи и е основание за плащане на обезщетения след това за забавянето.

17

Анонимен

преди 4 години

НЕ Е АМЕРИКАНЕЦ.

16

До 16

преди 4 години

Чакай бре, това да не би да е единствения случай в който кръвнината не е платена? Поинтересувай се каква част от осъдените плащат кръвнината. Има няма 10-15%.

15

Анонимен

преди 4 години

До OffЕ, иска им се да е американец на старшинките, ама в краен случай - и австралиец може...За Пропагандата и това ще им свърши работа!

14

Off

преди 4 години

Американец?

13

Анонимен

преди 4 години

Как ще плаща кръвнина докато е в България бе ненормалник? Я да си ходи в Австралия при заплати от 3-4000 долара.