16

Анонимен

преди 4 години

Ако някой не е чул, проблемът с джихадистите си има и окончателно решение. Ако турската армия стигне израелските граници, евреите ще се заемат с него

15

Циник

преди 4 години

Алаходупниците са като конниците на апокалипсиса... Идат и носят война и смърт със себе си.Над 2 000 000 от тези noлучовеци са вече в сърцето на Европа. Меркел ни "постла" преди да тръгне за Чили да изживее в лукс старините си като геносе Хонекер.От 2015 насам ордите нашественици колят, изнасилват, и мачкат с камиони европейци - в знак на благодарност за предоставеното им убежище. Атентатите станаха вече - част от пейзажа!

14

удивен

преди 4 години

До 10 SichtpunktРано в събота се се дрогирал бе !

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Те такава бе ЕС ако найстина се бореше с ИДИЛ ни ислямисти щеше да има ни ЕрдоганГошоо нал твоя Путин ги изтепа до крак, а? Що още се разхождат?Какво е направил ЕС, че да е отговорен за Сирия?

12

Sichtpunkt

преди 4 години

На баба Меркел хората да ги посрещат с меченца и прегръдки ;) !!!Ама то верно глупостта ходила по хората! То бива да си заблуден, ама чак пък толкова бива ли бе! Масово народа има дефицит на мазга.

11

Гошо

преди 4 години

До До бай ИванТе такава бе ЕС ако найстина се бореше с ИДИЛ ни ислямисти щеше да има ни Ердоган Ама на тях все Русия им в акъла и все се чудят как да я разрушат ,за тава и създават разни чудовища ,ама чудовището нещо хич неще да си върши работа и само храна иска от създателя си

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Вижте ли кой освобождава идилци.. Доганя и неговият главен гуру жужанка! Ха ха хаДръжте си опорките като пиете бАярещником!

9

До бай Иван

преди 4 години

Байчооо, требва да има някакъв смисъл и от твоето съществуване, но колкото и от съществуването на ***. Бива да си *** и елементарен, но само в ганьовистан това е модерно и чак повод за гордост. Каква Меркел, бе *** безмозъчен? Благодарение на Ердоган ИДИЛ ще се възстанови, каква Меркел, бе скот слабоумен?

8

Пустиняк

преди 4 години

Сега ще отидат и да се лекуват в Турция ислямистите, както правеха о време на войната срещу тях. Идил да вдигнат паметник на мутрата нео-османист Ердоганя! Само изключително *** кратуни си втълпяват, че зад идил стоели САЩ! Но те са нелечими, като ислямизираните им събратя.

7

bosnak

преди 4 години

да ги пускат всичките тъкмо Аскера да ги опатка докато бягат

6

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ПУСНАЛИ СА ГИ НАРОЧНО ЗА ДА ОБВИНЯТ ЕРДОГАН.. ЗАД ИДИЛ Е СТОИ ФАЩ И ИЗРАЕЛ ТАКА, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН..

5

Анонимен

преди 4 години

Пет еврейски подложи са избягали към тел авив

4

(-_-)

преди 4 години

Значи на доганя му липсва евтиния нефт от ИД, така ли стана?

3

Анонимен

преди 4 години

Нали Ердоган това цели ,възстановяване на ИДИЛ .Но Столтенберг като царя на лъжците отива и заявява ,целта била да видят война с ИДИЛ .Предатели !

2

шматка

преди 4 години

Айдеее пак сме в изходно положение.Нещо не чета какви са реакциите на Путин.

1

Бай Иван

преди 4 години

На баба Меркел хората да ги посрещат с меченца и прегръдки ;) !!!