11

Някой, който е бил

преди 16 години

Увайаеми Господин Желев, защо смятате, че този венец трябва да бъде махнат от това най-българско място извун България? Трябва да се радвате, че поне го има, за да разбират случайно попадналите туристи къде са се озовали. Но остава въпросът, защо това е единстве знак оставен от Българи я там?

10

Blah

преди 16 години

ОК, колко от вас отидоха на екскурзия? Айде направете една класация на бирата в посещаваните от вас места и недейте вече с тоя Рим, че пресолявате.

9

преди 16 години

Наистина са много зле журналистите от dnes.bg . Вече си чета адекватен новинарски сайт и от време на време отварям днес.бг за да се позабавлявам на гърба на някой слаб журналист.

8

fea

преди 16 години

I AZ BEH IZNENADANA,KATO POSETIH GOLYAMA GRADSKA BIBLIOTEKA I NA BULG.LITERATURA SE MUDRESHE SAMO 1 TOM NA ,,POD IGOTO" I MNOGO NA T.ZIVKOV-ALMANASI.ALBUMI OT PRAVES RE4I I K-VO LI NE OT,,VELIKIA AVTOR" PREZ 70 GOD.I AZ SI ZADADOH PODOBNI VAPROSI-,,NYAMA LI KOI DA GI IZHVURLI? IZGLEZDA NYAMA-STOTO V SU6TOTO VREME BULGARSKIA POSLANNIK V FINLAND RAZVIVASHE ,,SOBSTVEN BIZNES"-PRODAVASHE NA 4ERNO RAKIA .ZA KOETO BESHE I OTZOVAN.AMI TEZI PREDI NEGO POSLANNISI I KULTURNI ATASHETA ??????I DNES V GRADSKATA NI BIBLIOTEKA SEDI SAMO T.ZIVKOV , I 1 TOM NA PODIGOTO-A 24 4ASA IDVA 2 PUTI MESE4NO!!!!!!!

7

Х

преди 16 години

да префсонираме гробовете на светците си заради някакви политически промени?!?!?!?!*** глупостта... Че Тато не беше цвете, не беше, ама това е преди всичко гробът на св. Кирил. На него венци са поставяли и достойни, и не толкова достойни хора... Автора като толкоз е вдигнал мерника на ТЖ посмъртно, да попита защо къщата му в Правец се води "къща музей". Е, да, ама за такъв въпрос трябва първо да те вълнува, после да се сетиш да го зададеш, и накрая, може би - и да ти стиска да го зададеш. То не е като да ти хрумне нещо между две пици в Рим, образно казано...

6

Ученик от СПТУ

преди 16 години

Сигур я увяхнал...

5

учителка от Хуманита

преди 16 години

Преди 4 години ученици от ХГ "СВ.СВ. Кирил и Методий" Велико Търново положиха венец на гроба на Св.Кирил.Къде е венеца?

4

Боян

преди 16 години

Това хич не е маловажен проблем! Това е срам за нашия народ пред целия свят!

3

Георги

преди 16 години

А кажи ми ти толкоз ли няма какво да се пише? И каква е тази статия? Днес.бг са много зле. Не знам кога ще намеря друг портал и ще ги отсвиря.Както и спорт1.бг

2

dynamo

преди 16 години

Пич земи се осъзнай, разбираш ли поне малко от история!Ако да тогава я уважавай!Аз те знам теб детето ти с пневмония, а ти в Италия, ако изобщое вярно това, което говориш, щото май доста лъжеш!

1

Anonim4e

преди 16 години

Аман вече от некадърни ***,особено тия от днес.бг.Стига сте парадирали с промитите си мозъци,кат е писано от Тато-ще стои,ще стои дори да е от Желев,Стоянов,Костов или Пъравнов,това е, гледайте най-важните проблеми,оставете тия другите