112

real

преди 4 години

да седят мирно в в всички диржави има различни мацинства и народи коити живеят мирно ако всички такива искат да си създавт дъжва каквато курдите искат какво правим

111

Анонимен

преди 4 години

А бе турч......

110

Непопулярно мнение

преди 4 години

До До 122Българите сме най старото европейско племе - траките.Дори след 5000 години сме запазили над 50% от гена си.А Турция е остатък от разбита империя , която няма корени.13 века сме с едно име България.Няма други._______________________________________________Не сме Траки, а сме се се омесили с тях. Те са били тук векове преди нас и са били на изчезване, когато сме дошли. Генът ни е повече от 70% ирански. А името България го носим много повече от 13 века. Актуализирай си информацията

109

Mockingbird

преди 4 години

какъв невиждан шанс за нпо, зелените, десно-левите нео-болшевики и гутериш да ги поканят всички в ес и главно в португалия, германия, франция и швеция, където очевадно се нуждаят от спешно подобряване на гена.... :-)))

108

Смешник

преди 4 години

Ами преди 70г войната беше с друг край сега нямаше да има такива проблеми

107

:)

преди 4 години

....Ще напишем писмо ние "българските" турци с "Османски" корени в България до Ердоган да прати Турската армия да ни освободят , вас ви освободиха Руснаци , а нас още не са ни освободили....____Смешко Безкоренов,примира си Ердоган за вас ***.Не ви понасят в Турция също както и в България защото сте НИКОИ.....потурнаци презрени.

106

Анонимен

преди 4 години

Луксозните хотели на Дубай ги очакват.

105

Няма такава държава

преди 4 години

Има окупирани територии от Иран раССия и Турция

104

Анонимен

преди 4 години

Руснаците не останаха ли в Сирия? Нали бяха голямата работа, защо не "умиротворят" района?

103

Анонимен

преди 4 години

"Десетки хиляди сирийци отново бягат."----------------Кой ви излъга, че са сирийци? Не са ли международен, джихадистски, терористичен сброд, обединен под флага на СДС и подкрепян от Пиндостан?

102

Бай Иван 2

преди 4 години

Бе голяма работа тоя ердоган ама загуби Истамбул и столицата на изборите.Ппогресивните турци виждат на каде вървят нещата.Те и Хитлер и Мусолини бяха велики и ги приветстваха милиони .но после единият го обесиха с главата надолу а другият се самоуби нещасно.

101

анализатор

преди 4 години

Колко пъти да козвам,чо това е ислямския свят-невежество,дивашка животинска жестокост,убийства,грабежи,кражби,изнасилвания,и удяне пет пъти през деня челата в земята.Исляския свят е античовешки свят.Оставете ги да се самоизтребят.

100

Нищо ново

преди 4 години

До Ястреб Османлията: Не се прави на говорител на Господ, не е за теб тая работа.

99

Малко оптимизъм

преди 4 години

Малко оптимизъм има в последното изречение:"В готовност са и силите, лоялни на сирийския президента Башар ал Асад, който многократно се е заканвал да установи под своя контрол цялата страна".

98

Велика България

преди 4 години

Ердоган е велик , никой друг не може да унищожи толкова бързо ататюркска Турция.Сам си унищожи армията и икономиката също.Раздели собствения си народ , мислейки , че така ще отслаби опозицията , но забрави цената на разиденението към враговете му.Сега Путин ще го върти на шиш , а той ще мълчи и палците ке фаща

97

До ястребче

преди 4 години

Това съм го чел в авторитетни научни списания от Германия и Англия.А ти караш Ататюрк да се върти в гроба си

96

До 122

преди 4 години

Българите сме най старото европейско племе - траките.Дори след 5000 години сме запазили над 50% от гена си.А Турция е остатък от разбита империя , която няма корени.13 века сме с едно име България.Няма други

95

F of Usa

преди 4 години

Според най- новата история българите и ромите са братя. И едните, и другите са индоевропейци. А турците са ТЮРКИ. За това драги българи (роми) не турците, а вие сте роми. Имате много общи черти. Мързеливи сте, крадливи сте.

94

F of Usa

преди 4 години

За 3 дена 400 убити терористи, 6 загинали войници. Нали бяха големи бабаити вашите братя кюрдите. Нали сте от една кръв и те са като вас пъ3льовци.

93

Ганчо

преди 4 години

Най- голямата грешка на българите е, че изгониха турците. Изгониха работната си ръка и до ден днешен не могат да се съвземат, защото българите са с две леви ръце, мързеливи и комплексирани.