511

ЕЛЕНА

преди 4 години

ЕРДОГАН БЛЪФИРА НЯМА ДА ГИ ПУСНЕ ЗАЩОТО ТОВА МУ Е КОЗА НО ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ЛИ НА СЕТНЕ ДА СПРЕ , НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ НАЙ СЕТНЕ УБИ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА

510

Анонимен

преди 4 години

В Странджа има достатъчно камъни. Само да кажат, ще се намерят достатъчно доброволци да отидат да зидат. И ще излезе по-евтино от направената ограда.

509

Do Пенко

преди 4 години

САЩ заповяда,а в БГ се намери военен Господин Николай Вълков,който за лампази организира нарязването и за това беше произведен бригаден генерал.У нас продажници колкото искаш,които за постове и пари ще продадат БГ.

508

само питам

преди 4 години

Тая ограда от картон ли я правиха? Само един вятър да духне и пада. За тия пари можеш еедна стена като мексиканската да се направи и Ердоган да беше дал половината пари. Ама от асфалт паша или суджук ефенди какво да очаква човек?!?

507

Мария Атанасова

преди 4 години

100 000 не ги правим на проблем. Киро Гела ще ги поеме в инсталацията в Пещера, новата. Даже няма да останат за БМФлот и косачи за терена на Лудогорец. Ще трябват още 100 000. И за Шкембе войвода да си играе на шумкар, за наборни -още 100 000. И за София - за озеленители, за маршрутките шофьори и за парламента портиери - още 100 000 ги сложи. За 70-ти блок за летци още 100 000. И за УНСС първокурсници - още 100 000. 100 000 за АЕЦ Белене - ПиАрИ и Енергетици. 100 000 за Динко за Стражари и апаши

506

Петрички Сепаратист

преди 4 години

Миниране яко, и стрельба не с автомати,ами с гранатомети! По пълчищата! Което има късмет да мине покрай мините,с автомата дай,дай докат загрее(на полуавтоматична), двата Миг-а,Кугърите,и старите Ми пускат,*** пък да видим. Пиринския Край ,иска отцепване по примера на Донбас! Писна ни от мафиотско некадърно управление! Обявяване на Автономия! Държава няма,тогава си искаме да си направим наша такава!

505

Очите

преди 4 години

Щели да съборят оградата....ха! Я да затракат калашниците да видим на кой му стиска да мине! На всеки 20 метра по един с калашник! Какво нямаме? Ресурс да ги произведем или пък да ги заредим с патрони? Май вожда няма топки да вземе такова решение.

504

някой

преди 4 години

Вместо да се каже, че пиле няма да прехвръкне, те свалиха гащите! Това е национална граница и за противодействие на незаконно преминаване, всичко е позволено! Да кажеш, че границата е разграден двор е национално предателство!

503

Иван Пешев

преди 4 години

Да както обикновено ако си сам на границата ще ядеш бой , ако си с цялата тумба няма грижи. Ако отидеш да шамарасош някой полицай пак ще ядеш бой , ама ако с приятелчетата си *** от фенклуба на някой футбулен отбор няма грижи и арестувани !!! Егати несправедливия живот.

502

1

преди 4 години

До ПредателствоГраницата трябва да се защитава със всички средства! Който иска да влезе в България, трябва да има документи и да мине през КПП! Всички други нарушават държавния суверинитет и се третира, като "нарушители"! Имам някакво обяснение, но защо не бягат изток, към арабските страни?

501

Предателство

преди 4 години

Отказът от защита на националните граници не е ли отказ от защита от националния суверенитет и не се ли квалифицира по нашите закони като национално предателство? Не си спомням в нашата история някой от българските управляващи (ханове, царе, по времето на т.нар. фашизъм и комунизъм) да е отказал да защитава българската граница и държава. Всички са го правели и много са загинали да бранят нашата граница и държава. Това май ще е първия такъв случай в хилядолетната ни история !!! Уникално !!!

500

Анонимен

преди 4 години

Събарят оградата и ,,демократите ,,ги посрещат с разкладка поне за 1200 лева. И ги регистрират ,разбира се . Че после ,като започнат едни ,,с опо ли ,,за демократичните и евроатлантически ценности, за расистите и ксенофобите ,ум да ви зайде . , че в Конституцията пише ,, граница .....неприкосновена,,,кучета ви я. ли !

499

Анонимен

преди 4 години

до 523...Имаш право.Те "бежанците" така наречени.Уж от "война" придойдоха.И е логично "война" да ги изгони от земите ни! Иначе ще ни задушат и затрият през годините.А всички знаем как се плодят като мишките уви!

498

2 пъти-пфу!

преди 4 години

До пфу Абсолютни глупости !ЕРДО НАСТЪПВА ,ОТ СЕВЕР НА ЮГ !СИРЕЧ НАТИСКА КУРДИТЕ НАДОЛУ ,НА ЮГ. НИКАКВИ ,,БЕЖАНЦИ ,,НЯМА ДА ПРЕМИНАТ ПРЕЗ НАСТЪПВАЩИТЕ ТУРСКИ ВОИСКИ . ..МИСЛЕТЕ БЕ ,ПИШУРКИ ,МИСЛЕТЕ!....ЦЕЛТА МУ Е ДА ИЗГОНИ ,КУРДИТЕ И ПОТЕНЦИЯЛНИТЕ ,,БЕЖАНЦИ ,,НАДОЛУ ,КЪМ ....НА ЮГ .МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО ,НЕ СЪС ЗАДНИТЕ !!!!

497

българин

преди 4 години

Ти да видиш! Аз само да попитам другарят Борисов.Понеже помни и знае как беше през комунизма..Та другарю Борисов.Защо се страхуваш от някакви бежанци?! На вревмето другарят Живков страхуваше ли се? Граничари истински с кучета и калашници по границата ни! Помниш и още как помниш другарю! -:) Щом е граница на друга държава.Значи е Неприкосновена! Минаването и е агресия над тази държава. Та връщаш войничетата с калашниците и кучетата и стрелят на месо! -:) Стиска ли ти?Останалото са приказки!

496

анализатор

преди 4 години

Тоз изтърсак от школата в Симеоново и воеводата анорексик,как ще им се радват5 в СЦЗ.Каква армия,какви евроатлантически водачи и командири!Ще дойдат 50000 амуджи на границата без оръжие и те ще предадат държавата!АБЕ ХОРА,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ИГНОРАНТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ,НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ГИ ПОМЕТЕТЕ

495

Ludoto Lenche

преди 4 години

...to I Orban idva da ti nalee malko akal ma ti reche ,che si imash ..a sega OLELE !!! Za sega I Deivid I Orban izleznaha pravi !!!

494

Ludoto Lenche

преди 4 години

...e zashto taka govorish be Batse ,nali void " Deivid " da mu pokajesh kak se pazi vanshnata granitsa na ES ?!?? To mai zatova Velikobritania ...se iurna da napuska saiuza ?!?!!

493

Fate

преди 4 години

Създава Огромен проблем . Героично го разрешава и... печели изборите

492

Shark

преди 4 години

И защо тогава направихте тази ограда и дадохте толкова пари, А?! От нашия джоб?! А бе, обясни!!!!!! Ще получиш червен картон, само гледай на 27 ми как ще мигаш като мишка в трици.