215

Анонимен

преди 4 години

До ПровидениеСутрин градския транспорт като няма задръствания пък при пусти улици се движи с 20-30 километра в час спазва разписанието на Фандъкова като при задръстване. Оставка бабляк реститутски, откъде са ти имотите ***!

214

двоен мутростандарт

преди 4 години

Фандъкова е права - хората не са срещу нея. Не знам защо обаче Фандъкова е твърдо срещу хората. Все е на страната на олигарсите на ГЕРБНарочно некадърно написаната заповед за спиране на строежа на мегаблока за да падне в съда...

213

до 219 мн. си Нагъл

преди 4 години

Ти ли ще даваш акъл как бил транспортът на Запад? Там хората са си направили магистрали и не наливат асфалт всяка година да правят ремонт на ремонта да запълват едни и същи дупки.И да ти кажа метрото в Щутгард е построено да покрива близо 50 км. извън града(спира на около 15 села извън Щутгард). А за автобусите как да не ги плащаме? Измислени данъци за щяло и нещяло и парите Бойко и Фандъкова си ги разделят за тях си.Билетче 1,6 нима е реалната му цена?

212

между редовете

преди 4 години

Г-жо ПъдпЪдЪкова,може хората да не са срещу вас,ама не са и ЗА вас.Още в самото заглавие си признавате,че ако не сте калинка на ГЕРБ,сега вероятно щяхте да сте безработна като бивша учителка по руски език.

211

Анонимен

преди 4 години

До БПФХаха, викаш ГЕРБ им опрощава сметките за ток. Откога ЧЕЗ е собственост на ГЕРБ. Това беше вица на деняОтносно замърсяването, пак лъжа. Има го да, но до там. Мерките са неадекватни, но не е истина че не му обръщат внимание

210

Анонимен

преди 4 години

До ЧЕРВЕН КАРТОН ;)Мда скъп е ГТ! Ти излизал ли си от Бг. Колко е у Виена, Мюнхен, Прага и тн. Хем искате по-редовен, по-нови автобуси, по-чисти... , но за без пари. *** не ще да плаща

209

Анонимен

преди 4 години

И за кмет на София трябва да се разрешават максимум два мандата по 4 години както за американския президент. 8 години ти стига, трябва нов човек, с нови идеи. Друг е въпроса, че Манолова не е за този град, да си омбудства и приляга, тя няма и интелектуалния капацитет за този пост.

208

истината е че,

преди 4 години

Тая госпожа да иде да си работи по професията- даскалица в столично училище. Стига е крала от ремонти! Не знам какво точно е вложила за тия детски градини дето се хвали толкова. Нима са безплатни? Родителите плащат от 800 лева нагоре.Скоро едно дете остана ппочти без пръсти заради някакъв шкаф в столична детска градина. Значи толкова ги и гледат децата там,а парите вземат. Уверена е,че ще спечели само защото е от ГЕРБ. В тая държава е така,гласува се за партията,не за човека.

207

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ГОСПОЖА ФАНДЬКОВА не забелязва ли че хората са унили отчаяни ходят с наведени глави

206

Анонимен

преди 4 години

Политическата пародия продължава да управлява !

205

Анонимен

преди 4 години

Лъжа след лъжа.Плащам повече за вода, независимо от "подобренията" ви.Кварталите вече са презастроени, сега просто лъжете, как ще спрете презастрояването.Буферните паркинги са безсмислени - хората се оплакват, че не могат да си спрат пред блоковете, а не когато идват на работа от селата.И не, не променихте почти нищо. Въпреки ремонтите, София си остава ***, задръстена и гадна за живеене.И всъщност хората определено не искат нито теб, нито шайката ти.

204

sofeto

преди 4 години

"И едните, и другите са(сме) маскари!"... цитиране на чужда мисъл!

203

13

преди 4 години

Като не са срещу нея, да тръгне пеш из града без охрана. Тръгни пеш да усетиш народната любов. Още повече тръгни пеш вечер но не на центъра, а където няма камери, походи малко из супер построения от теб град, да видим на другия ден какво ще говориш. Нали е твой града, ти колиш, ти бесиш, ти даваш, ти ремонтираш, тръгни пеш без охрана и тогава говори, нали си кмет, защо се криеш като мишка и по-далече от офиса и охраната не смееш да мръднеш. Какъв кмет си ти тогава?

202

Анонимен

преди 4 години

Тая едно паркомясто не е направила за целия си мандат.

201

РЕАЛИСТ

преди 4 години

МАФИОТИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ - ЖЕНИ ПОЛИТИЦИ - ПО-ЛЕСНО И ПО-ЕВТИНО ИМ СЕ ВЪЗДЕЙСТВА ! ПОНЕ ДА БЕШЕ ПРАВИСТ ИЛИ ИКОНОМИСТ ИЛИ АРХИТЕКТ , А ТО УЧИТЕЛ ПО РУСКИ ! ДРУГАРКАТА И МАЯ ПАК Е В ТАЯ , НО ПОНЕ Е ПРАВИСТ И КМЕТ - ПО-СТАВА ! НО-НАЙ СИ Е ДОБРЕ БОРБЕН АРХИТЕКТ - СРЕЩУ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО И МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ , И ЗА ДОБРА ИНФРАСТРУКТУРА НА СТОЛИЧНИЯТ ГРАД !

200

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Споко Данче... - кречеталото няма шанс...

199

ЧЕРВЕН КАРТОН ;)

преди 4 години

Вечни задръствания и празен,скъп градски транспорт......висша форма на НЕкадърност !!!!!не всички в Сф се движат с джипове - То.йоти, с кортеж и зелена вълнА !!!!!

198

Безфандък

преди 4 години

Доста се направи спор няма.Не съм и супер фен ама кмета трябва да е от управляващата партия за да има достатъчно пари за София.

197

Провидение

преди 4 години

Господ бави ,но не забравя.

196

Анонимен

преди 4 години

Билбордите и ме зареждат с позитивизъм - изглежда като за некролог