67

339

преди 4 години

Успех на Мая.Успех на листата на ДБГ,ЗНС,НДСВ,Път на младите.Дясно ляво-бактъмДемек-нагледахме се.

66

Анонимен

преди 4 години

Алекасндър Симов=гладна кокошка просо сънува.

65

Чочо

преди 4 години

Вероятността М.Манолова да победи Фандъкова ,е колкото "Партизан"-Червен бряг да победи " Барселона". Я малко по-реално да гледаме на нещата,все по-малко ще остават абдалите , които ще подкрепят псевдо защитниците на народа-видяхме на няколко пъти пълната разруха до която ни докараха червените .Иначе преди всеки избор нека си точат лиги за власт , не ни пречат .То и лисицата вървяла след коча и все очаквала да му паднат топките като се люшкат , ама те все не падали .

64

Ники

преди 4 години

Сестра Галевица Костинбродска опитала се да ни на тресе Пеевски ни се предлага за кмет, браааат! Конистическите цинизъм, алчност, безочие, наглост и алчност са безкрайни. Пазете се!

63

Ели

преди 4 години

Анонимен *** на Герб ? ГЕРБ никога дано децата ти са ???..

62

Анонимен

преди 4 години

АЗ ПЪК ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ- ВЯРВАМ В ТЯХ, ПРОМЯНАТА ВЪРВИ С ТЯХ. ДРУГИЯТ ВАРИАНТ НЕ МИ ХАРЕСВА- КЪДЕ БИХТЕ ИСКАЛИ ДА РАБОТЯТ ДЕЦАТА ВИ- ТАМ КЪДЕТО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 320ЛВ ИЛИ 1500 ЕВРО- ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ ВЗЕМА ЛИЧНАТА КАРТА И ДА ОТИДА В ЕВРОПА, А ВИЕ.

61

Дани

преди 4 години

Няма да има балотаж.

60

Анонимен

преди 4 години

До 68Под "промяна" червената Мафия нищо не предлага, а цялата "промяна" е те да дойдат на власт !А българите вече знаят какво означава комунист да прави "пазарна икономика" - ти на мене, аз на тебе и хоп - съветски паметник !

59

TT

преди 4 години

До Анонимен 58Мокри червени сънища...

58

Анонимен

преди 4 години

Tursko-siriiskata voina mole lesno da poluchi severna posoka kam Sofia...na voina kato na voina...

57

Ха-ха

преди 4 години

Няма как комунист да спечели София.

56

Анонимен

преди 4 години

До 56. Човека иска да каже.Че загубят ли кметските избори ГЕРБ групировката.Ще бъдат законно свалени и от властта на парламентарните избори!-:) Сложно ли е за теб да го разбереш?! Явно е!

55

Анонимен

преди 4 години

Имаше един американски филм - Конусни глави.Симов обаче и за филм не става....

54

Анонимен

преди 4 години

Много си ***,Саше!Въпросът е, какво ще стопли това обикновения човек?И след разтърсването на властта,ще дойде осъзнаването...Но ще бъде късно, както винаги в българската история!

53

Анонимен

преди 4 години

Какво има предвид този русофилски лакей под "промяна в София" ?Центъра на София и сега прилича на долнопробно московско предградие !...остава да възстановят мавзолея на "вожда" и да прекръстят отново булевард Васил Левски на проспект Путин !Бог да пази София от русофилската Мафия !

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДА ЖИВЕЕ КОСТИБРОДСКА, КАЗВАШ- ДА ДЕ, АМА НЕ....

51

3 поколение софиянка

преди 4 години

До Анонимен 51Това си е твой проблем. Защото ще ти стане проблем, ако гласуваш за Феята Мая.Щастлива съм от факта, че сте малко *** като теб.

50

Стар софиянец

преди 4 години

Смятате ли човек предизвикал фалшивата,,Костинбродска афера " в деня за размисъл за почтен??? Аферата ще остане в историята като поредният огромен саботаж на комунистите ,срещу собственният си народ.И това същество пледира за честност и почтенност....Защо бяга от дебат?Защо,,уж"се отриа от своите? защо продължава с измислиците и лъжите?Не сме слепи,не сме глухи-

49

До52

преди 4 години

Не може да си се родил и израстнал в София и да напишеш това,.кюстендилецо!

48

Анонимен

преди 4 години

Герберастията е прогнила работа. Комунистът Борисов наближава края на пътя!