15

Анонимен

преди 4 години

A moreto izchistiha li si ot padnalite bombi, raketi, bg samoleti i helikopteri na pensioner prezidenta radev?

14

Анонимен

преди 4 години

Във Варна през 2016 година е имало около 90000 лични автомобила, а сега са около 80000. Новорегистрираните са 8500, а са отпаднали от регистрация 18500 автомобила. 1600 са малка част от тях.В София личните автомобили също са намаляли и от 270000 през 2016, сега са 235000.

13

Анонимен

преди 4 години

Във Варна хората имат около 80000 автомобила. 1600 изоставени коли са 2% от общия брой на личните автомобили, което ми се вижда много.

12

Анонимен

преди 4 години

В големите градове на западна Европа, колите са доста повече на рдиница площ и се използват много повече от колите в София, но тези градове не изглеждат като заринати с коли. ОчевАдно е, че не колите в София са много, а проблемът е в кметове и общинари, които са некадърни да организират движението и паркирането в София.

11

Анонимен

преди 4 години

Дали българина е умен или глупaв, всеки съди по себе си. Факт!

10

Край

преди 4 години

Възможно е там където живее ананомния колите да не достигат ОБАЧЕ София е буквално зарината с коли. Върви се към модела всеко човече с кола. До 3г. просто ще си седим в купетата и ще си дишаме газовете.Властта ще направи така че умните и красивите да се откажат от коли и да си качат на тротинетки а бедните и грозните да замърсяват с вехтите дизелови S класи.

9

Анонимен

преди 4 години

14 км/час може да има само на няколко булеварда, на които Фандъкова наслага светофари през няколко метра и с това предузвика изкуствени задръствания, но ... според Крайчо, така било в цяла София, защото според него само той има право да кара кола.

8

Анонимен

преди 4 години

Според последното преброяване само 46% от домакинствата в България имат кола, но ... според Крайчо всеки в България има по 2-3 коли.

7

Анонимен

преди 4 години

В последните три години по данни на КАТ пубикувани в медиите автомобилите в България са намалели от 3,1 милиона на 2,7 милиона.Автомобилите са леки, товарни, специални, автобуси и влекачи.Но ...Крайчо едно си знае, едно си бае.

6

Край

преди 4 години

Софянци са толкова свикнали със задръстванията и с тия 14 км/час. Че не си дават сметка че няма друг такъв град даже и на Балканите. Даже и Истанбул.Причината за това дивия популизъм на властта да допусне всичко що се е движило някъде , някога по света тук да се регистрира като кола и да се полза. Без значение от състояние без значение от екология без значение дали има къде да се държи.До 3-4 г. и най-сополивия жител на Факултата/Христо Ботев ще има кола.

5

Край

преди 4 години

Ежедневно в градовете ни се регистрират стотици пъти повече коли отколкото се бракуват.Средната скорост в София в момента на кола е 14 км/час.До 3г. ще е излишно да имаш кола. София ще бъде окончателно зарината в коли.Българите не са бедни - българите сме много ама много глупави.За глупостта си имаме прекалено много.

4

Анонимен

преди 4 години

Не знах, че ако имаш стари регистрационни номера, автомобилът ти е трошка. Също не знах, че ако си в чужбина и автомобилът ти не е минал на ГТП, той също е трошка. Когато КАТ се изгавриха с нас да се редим на опашки, за да си сменяме номерат, знам за поне един човек, който осъди КАТ и продължи да си кара колата със старите номера.

3

Анонимен

преди 4 години

mnoo rajdivo jilezu raste tam v moreto

2

Много.

преди 4 години

Непрофесионални заглавия имате."Трошки", слаба работа сте.

1

Статистик

преди 4 години

1600 премахнати и 1700 новопоявили се трошки.