13

Анонимен

преди 4 години

До 13Ах-хъммм...https://en.m.wikipedia.org/wiki/SideloadingЗа да ползваш приложение, което не е качено в App Stire-а, трябва да минеш през редица гимнастики и дори тогава има спънки. Не е просто, да ти пратя един .apk, а ти д натиснеш 'OK'.

12

Анонимен

преди 4 години

Сак Apple позволяваше sideloadig, щеше да има най-добрите телефони ... ама йок!

11

Анонимен

преди 4 години

Нормално - поне 25% от печалбата им идва от факта че произвеждат там, а други 7-8% са от китайския пазар. 1/3 от трилион долара е значима сума. Не, че ако Мечу Пух каже - "Забраняваме ви, да търгувате с нас", Тръмп няма да изгтегли всички американски компании от Китай, ама на Apple не им се занимава...

10

Тубау

преди 4 години

Китайците са *** нагла зган ... Трепането им малко

9

Анонимен

преди 4 години

Компаниите като Епъл съществуват за да печелят и изплащат дивиденти на акционерите си. Понятия като "морал" и "демокрация" за тях са само маркетингови термини и според мен така трябва да бъде. Напълно в реда на нещата е да действат прагматично спрямо всеки местен пазар, а не да се ползват като пропагандни оръжия в политически игри.

8

Haha

преди 4 години

Да са живи и здрави ЛИБЕРАСТИТЕ.

7

ДО 3

преди 4 години

САМО ТОЗИ ПОСТ ПОСТВАШ ПОСТОЯННО! ТОЛКОВА СИ МОЖЕШ ЯВНО -ДАЛИ ТИ ПО МЕЙЛА И КОПВАШ, ПЕВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИЗМИСЛИШ, ***! Я ДАЙ ОЩЕ ПРИМЕРИ ДЕ, КЪДЕ Е ТОВ НАВСЯКЪДЕ? КАТО СЛОЖИМ РУСИЯ И КУБА И ТО СПИСЪКА ТИ СВЪРШИ! АКО ТОВА ТИ Е НАВСЯКЪДЕ... НАВСЯКЪДЕ ТТЕ КЪЛВАТ ПЕТЛИТЕ ТЕБЕ...

6

ДНЕС,

преди 4 години

ЖБЛАГАДАРЮ ВАМ ЗА ОСВЕДОМЛЕНИЕТО ЗА ПОЗИЦИЯТА НА БРАТСКАТА ККП! ДА СИ ПОЛЗВАТЕ ЮАНИТЕ ЗА ДОКТОР ДАНО!

5

Анонимен

преди 4 години

Комyниcти или либepacти няма значение, не може за едни законите да важат, а за други - не. Като апъл искат да си подкрепят демонстрантите, да се обявят ясно, че не признават Китай и всичко е точно. Ама те искат хем така, хем иначе, само парички да им капят.

4

Упс!

преди 4 години

То - който трябва, вече си е свалил приложението и си го ползва.

3

Анонимен

преди 4 години

Америка вече не е фактор.Ябьлката,Корея,Иран,Сирия,Венецуела навсякьде издьнване и подигравки с кравите.

2

Анонимен

преди 4 години

И това няма да помогне на китайските комунисти. Натрупаха толкова много грехове, че вече никой не може да ги спаси освен терорът. Щом почнаха да търгуват с органите на опонентите си нищо добро не очаква китайците.

1

Анонимен

преди 4 години

Аз много обичам Епъл - Хакинтошко! Много убуу бачка!