8

Анонимен

преди 4 години

Да им имаме ядовете, тука идват да ни мачкат главите с павета, ръгат с ножове или ритат камериерките в главата и прочее подобни туристически забавления.

7

Анонимен

преди 4 години

Ами... това е поредното практическо доказателство на теорията на Дарвин: в исторически план според мащабите на историята на Земята, ние едва вчера сме слезли от клоните на дърветата и съответно са ни изчезнали опашките.

6

ЛЛ

преди 4 години

Дай да видим ПИЯНИТЕ АНГЛИЧАНИ на Слънчака какви ги вършат... Тия истории по-горе бледнеят.

5

Морален народ 3

преди 4 години

А може би оня морален народ, при който нямаше проблеми жената на някой да преспи с началника за да може мъжа да получи повишение в длъжността. Разбира се със съгласието и пълното знание на мъжа. Много морални народи станаха, изберете си някой.

4

Морален народ 2

преди 4 години

Кой точно морален народ. Може би оня, който хвърляше политически неудобните в лагери. Сигурно за този морален народ говориш, който пазеше границите да не би някой да излезе и да разкаже колко лошо се живеее под Желязната Завеса.

3

Морален народ 1

преди 4 години

до Анонимен 1,оня културния и морален народ, който спретна ВСВ, ли. Или оня народ с естрадата, висша форма на културата. Или оня морален народ, който 45 години не видя свобода и не намери сили да се опълчи на руското робство. Или оня морален народ, който се радваше на атомното въоръжаване. Или оня морален народ, който лижеше задниците на чужденците в Сл. Бряг за шепа валута. Или оня морален народ, който беше толкова корумпиран по комунизма, че вече 30 години с манталитета му.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако няма кой да набие туристите в държавата, която посещават, се стига до такива работи. Туристите трябва да разбират и от бой, не само от култура и природа.

1

Анонимен

преди 4 години

Ало оня народ който беше културен и морален вече си отиде от този свят. Вие на наркомани и прости, тутки ли се осланяте да спазват морал и култура. Много сте зле бе в 20-ти век ли още живуркате. Я се огледайте свалете розовите очила и ще се уплашите. Покрай вас са Зомбита на такива ли ще им имате доверие с такива ли ще правите туризъм. Затваряйте кепенците и изхвърлете зомбитата там където им е мястото.