44

До Смехурко

преди 4 години

Забраи да споменеш кой е на първо и второ, що не пращаш там хората.Като пращаш в Русия първо изчакай да пуснат "Зелена карта" - лотария, но те нямат глад на мозъци. Само чекисти и болшевики са ви в главите. Човек ще помисли, че живеете в някоя племенна общност непознаваща часовника, или сте на сто и пет годишни пенсии.

43

Смехурко

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙНе знам теб кой докъде те е докарал, но като не ти харесва, бегай в Русия. Тя е на трето място в света с 26.5 самоубийства на 100 хил. жители, след Гайана и Лесото. Така че въпросът е кой докъде е докарал руснаците.

42

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БЬЛГАРИНА Е ОТЧАЯН ТАКА НИ ДОКАРАХА

41

Анонимен

преди 4 години

До ЛуПоследна грижа ми е как изглеждам в очите на другите. Те ми се подиграха когато бях добре, и то защото се чувствах добре, нима очакваш сега да им се подмазвам, за какво?!

40

Данков

преди 4 години

До ЛуНямаме никакво съмочувствие, за сметка на това имаме изобилие от простотия.Не знам, от войнствено племе се превърнахме в овчо.

39

Лу

преди 4 години

Лъжа е, разбира се - тъжно хора на ръба на отчаянието бродят по улиците и дори не опитват да изглеждат нормални. Психическото здраве на българите е в окаяно състояние, тука ми пишете за подобрение - от министерството на истината ли взехте данните...

38

дсдс

преди 4 години

Веднъж съм се замислял да се самоубивам - за няколко месеца изгубих най-близките ми - родители, годеница, а нямах още 25. Губиш цел, смисъл, имаш чувството че си длъжен да идеш при тях.. Всяка секунда беше мъчителна, мислех - това е вариант, спасение.Още съм тук и ще бъда докато намирам поне мъничко смисъл. Клише е, но когато си на дъното - не може да стане по-зле. Карайте ден за ден, час за час, всеки човек е много силен и адаптивен. Винаги има и утре, има какво да дадем на света, какво губим?

37

Данков

преди 4 години

Комшията ми с две деца се самоуби, беше охрана към ***.Живота става все по труден, после се чудете защо няма деца...

36

ффисоод

преди 4 години

Съвет към ямятьоритет. Като решите да се убиете, обърнете се към нашите професионалисти. За количества-отстъпки.

35

до Анонимен 19

преди 4 години

Какво да ти кажа - Същото като да те зарежат, заради по-млади и по-красиви момичета. Само дето хората понякога успяват да се издигнат материално.

34

гласувайте закона

преди 4 години

Автоевтаназията да стане законна . Обаче при платени данъци и дарение на правилното място.Дарението ще ви направи свободни.

33

де пуутааат

преди 4 години

Бъдете мъже. Самоубийството е признак на слабост . Да се посреща действителността. Бягство и лесно измъкване от отговорност. Посрещайте несгодите смело и отговорно.Ние ще ви бъдем благодарни за вашето самоотрицание.

32

спасете ме

преди 4 години

Смъртта избяга от мен. Бил съм толкова грозен че чак страшен.Съчувствам и. И я разбирам. И пак съм сам. Сега ще се пробвам и в политиката. И ако там не стане ще се самоубия сам

31

Само временно...

преди 4 години

Вечерта като съм се натряскал, на сутринта така искам да си сложа въжето преди да намеря хапчетата за главобола, че се не трае... Но вече като подействат след 15-30 мин. светът става друг и светва! Всичко е временно помнете!

30

1111

преди 4 години

Израстнал съм в семейство където майка ми не ми обръщаше реално внимание, баща ми беше вдигнал ръце защото беше стресиран.. мотах се 1-2 десетилетия във всякакви поквари и губене на време. Жените с които бях приличаха на майка ми - студени, манипулативни.. приятелите ми типични БГ квартальоци с по-голямо самочувствие от Наполеон с 0 покритие. естествено.. когато си в такава емоционална пустиня една капка вода под формата на момент любов е всичко за което копнееж съзнателно и подсъзнателно

29

XuTbP5bP

преди 4 години

Тоя не знам от коя дупка си ги вади тея "факти", но според вас журналята и според това, което виждам по улиците е точно обратното, все-зле ставаме психически и все повече самоубийства има.

28

М, да ...

преди 4 години

До 24 АнонименПредполагам , че в Индия % е по - нисък от това в Европа! Усещане за щастие и нещастие не е пряко зависимо /изкл Европа / с материалното битие!

27

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" ежедневно ежечасно ежеминутно призовава към самоубийство.Казва ни, че в държавата няма сбобода на словото, че е пропита от корупция, че моралните ценности са девалвирали, че сме най - бедни в Европа, че пътищата са ни лоши, че здравеопазването "колабира", че енергетиката ни загива, че че че... Е как човек да не се самоубие при всичко това!!

26

М, да ...

преди 4 години

До Анонименнезнам за % на самоубииствата, но изследване за щастие / в Европа / БГ хората се чувстват нещастни/ са на едно от водещите позиции!

25

-

преди 4 години

Програмистите са най-добрата партия, даже няма нужда да готвиш, ще си поръчате и чистачка, не знам какво са ревнали че стояли самички, ***, и всеки ден ни уведомяват по новините колко били добреДа почива в мир приятеля ти, напълно го разбирам