9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Тъкмо бабата и дядото са оревали орталъка, че бебето много ревяло и им пречело, дори набили майката - приятелка на сина си, заради шумотевицата, и тя взела, че се изнесла, вероятно за да си упражнява "професията". "Таткото", обаче, съвсем не сколасал да го гледа - все пак имал ЧЕТИРИ фирми и не отговарял на условията да си даде чедото на приемно семейство, та за по-сигурно го оставил на стълбището на 11-ия етаж.

8

Анонимен

преди 4 години

Тия не са ли чували, че можеш да дадеш детето си за осиновяване?! А и ок те не искали да се грижат за него, ама баби, дядовци... всички ли са такива безотговорни и...ти?

7

ПП

преди 4 години

Щом няма имена и снимка е ясно от КОИ са!

6

шматка

преди 4 години

До Дедо ви ШишаркоНай вероятно не са.Майката е на 24г и ако бяха шведобългари щеше да има поне още 3 чаветаНа наркоманска история ми прилича

5

Анонимен

преди 4 години

открити и родителите на детето, които казали, че не искат да се грижат за него.Хубава работа *** ***.

4

СС

преди 4 години

Шведо-българи-наркомани най-вероятно. :(

3

Мнение

преди 4 години

След като е оставено на същия етаж, на който живеят баба му и дядо му по майчина линия, истината може да е съвсем друга - искат да изнудят старите те да вземат детето и да се грижат за него. Такава ми изглежда работата.

2

Как така не искат

преди 4 години

да се грижат за детето?Ако искат да иде в соц.дом, да плащат издръжката му там!Ако ще го дават за осиновяване, да заявят това, но докато бъдат намерени осиновители, те са длъжни да осигурят издръжка на детето.Стига вече с тези глезотии! Не сме длъжни да храним деца, чиито родители са живи, здрави и млади.Да се създаде закон в този смисъл. Или ще си гледаш детето, или ще бъде осиновено. Ако не се намери осиновител, ще поемеш разноските, за да го гледат в социален дом или в приемно семейство!

1

Тезей

преди 4 години

Безотговорни родители, които задоволяват собственото си его...