35

sofeto

преди 4 години

Международните договорите са само един или няколко листа хартия повче с подписи и печати, или се спазват или не. Историята го е доказала безброй пъти!

34

До по долу

преди 4 години

Условия се поставят сега,защото не се изпълнява договора,а се прави всичко възможно да не се изпълнява,та да клекнем като толерантни,че и да се съгласим с фалшификациите на историята които тровят съзнанието на бъдещето поколение.Договора беше необходим като първа стъпка за подобряване на отношенията,но се видя ,че само ни използват,защото при тях все още македонизма е пуснал корени.

33

ЧУМАВО ПРАСЕ

преди 4 години

След като Г. Димитров продаде бъларските интереси,сега за втори път става същото,само че начело на държавата е Борисов.Тогава натискът беше от СССР,сега ББ клекна на Европа и САЩ.Има ли разлика? - НЕ.Подписаха договор,а сега поставят условия.Каракачанчето щеше да излиза от правителството.Заради потупване по рамото и себични интереси продадоха националната ни история.Мутрите и т.нар.патриоти трябва да бъдат изметени още на местните избори.

32

Анонимен

преди 4 години

Време беше!Така или иначе трябваше да се изчака,да се разбере как действат и каква е ситуацията в СМ.Но това което се видя е доста неприемливо. и обработката на съзнанието продължава.Е сега ще ги видим,позицията е единна.Те мислеха ,че като имат договор на хартия ,всичко е тип топ и могат да ни разиграват.

31

Анонимен

преди 4 години

А, нашите "наивни" управници какво очакваха???Лошото е, че повтаряме едни и същи и грешки във взаимоотношенията с "македонската наденица"!

30

ruski

преди 4 години

северна македония иска НС да им оближе краищата на хранопроводите ама да изчакат малко да отида да кензат първо. а след това *** в НС да не забравят кой ги храни, да спрат с глупостите, да си налягат парцалките и да подписват каквото им спуснат от козят и ЕСССР.

29

Анонимен

преди 4 години

Свирено е изложихме се вече нокои не ни взима на сериозно щото нямаме политици с топки как ли залива Заев котобги чете тия

28

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка!Първо юнашки подписахме договора, а сега се питаме - Що така?И последваха "героично-патриотични пози" будещи единствено отвращение!А макетата имат много точен израз за нашето днешно положение - След е.ане, няма каене!

27

Анонимен

преди 4 години

Македония е дело на инженерното строителство на Кремъл на Балканите в пределите на така наречените "югославяни" подвасални на "третия Рим" - Москва.Сега обаче времената са други и ин витро създадената държава Македония иска да стане член на ЕС, което е неизгодно за Кремъл, и затова русофилската диаспора в България е активизирана да пречи.Не че Кремъл иска Македония да стане отново част от България, а част от "руския мир" т.е. пак към "третия Рим".И затова използа лакейте си - русофилите !

26

Анонимен

преди 4 години

До БатБулгарКазаа е ,е Сърбия,Мекадония и БГ един ден ще бъдат една държава.

25

Анонимен

преди 4 години

В съзнанието нат.нар македноци тези бг,чийто гробове искате а възстановите са окупатори. Изобщо Македонция не е дневния ред а Бг общество. Нито ще ни върнат историята,нито ще си признаят,че говорят на диалект на бг език,нито,чеса бг. Правителството на герб-вмро е беззъбо и няма силата да направи това,и се занимава с глупости.

24

БатБулгар

преди 4 години

Баба Ванга казваше:Македония не е отделна държава, а част от България. Тя е изкона българска територия.Аз на Баба Ванга ѝ вярвам.

23

Анонимен

преди 4 години

Македония е част от Сърбия от 1912 до 1944 година. 32 години е част от Сърбия и се нарича Южна Сърбия. Репресиите не са започнали през 1944 година. През 1944 година Южна Сърбия се отделя като Република македония в границите на Югославия. Заслугата е на Георги Димитров, Сталин, Тито. Благодарение на това отделяне, след загубата на 3 войни от България, днес има независима държава Северна македония.

22

Анонимен

преди 4 години

Браво! Предусещам успеха от бунта на безгръбначните.

21

Анонимен

преди 4 години

Столицата на северна македония се казва София

20

Барселона

преди 4 години

Браво....стига шикалкавене от македонците тоест...от старите българи... живеещи в новосъздадената след 1944 год. държава Македония...

19

Маке

преди 4 години

Големи благодарности на Б.Б. и българското правителство за подкрепата на С. Македония по пътя към ЕС.

18

Анонимен

преди 4 години

Само като прочете човек с какви простотии искат да накарат македонците да ни мразят !Абе, тези депутати не виждат ли от Парламента какъв огромен паметник-мастодонт стърчи за прослава на руския окупатор, а същевременно няма адекватен паметник на хилядите загинали български войници помогнали на Русия да победи хитлеристка Германия !Позор за кремълските марионетки и лакей !

17

Ф.С.В.

преди 4 години

Нашите Политици са "БИТА КАРТА" те го знаят много добре ЗАЕВ също- САЩ са зад гърбът на Македония и никой не може да я спре! Ако се съгласим с Еврочленството на Македония - НИЕ завинаги ще имаме един враг който ще ни плюе- Жалко че ПЪРВИ В СВЕТА Я ПРИЗНАХМЕ ЗА ДЪРЖАВА - А НЕ ЗА КО-ЧИ НА ! МАКЕДОНЦИТЕ НИ СЕ СМЕЯТ И ТО ГЛАВНО НА БОЙКО - НИЕ СМЕ С СЛАБИ ПОЛИТИЦИ -ВИЖТЕ ЗАХАРИЕВА- АМИ ТЯ Е ЕДНА КОМЕДИЯ -СКЕЧ КОЙТО ГОВОРИ НЕСВЪРЗАНО И НАДГОВАРЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ -НИКАКЪВ ТАКТ НИКАКВО УСЕЩАНЕ !!

16

Анонимен

преди 4 години

най правилно е да им дадем разрешение за Евразийския съюз - нали са сръбско- руска креатура, там да си кандидатстват и просперират!