157

Анонимен

преди 4 години

До 158 Тоя г.лупак не разбра как го наигрха :D

156

!:

преди 4 години

Мустакът накрая ще преживее една демократизация ми се струва, остана без подкрепа. Все пак да припомним, че VW избра Турция само преди дни, а днес вече целият ЕС се светна що за стока е режима на диктатора...хич не са лицемерни, нали?

155

Кой помага на Сирия

преди 4 години

Русия е единственият стабилизиращ фактор в Сирийския конфликт. Благодарение на помощта на Русия сирийското правителство контролира вече 85% от територията на страната. А турската армия ще постреля, ще бомбардира и накрая ще се изтегли. Както и американците.

154

999

преди 4 години

ВЕРНО ЛИ БЕ, БЪДЕЩЕТО НА ЕРДОГАН ЗАЛОЖЕНО НА КАРТА ! *** ТОЛКОВА МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕХТЕ В ТИЯ МЕДИЙНИ СПЕКУЛАЦИИ, КЛЕВЕТИ, ПРОПАГАНДИ - ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТОЧНО ВИЕ МЕДИИТЕ СЪЗДАДОХТЕ ЕРДОГАН И ГО НАПРАВИХТЕ ТОЛКОВА ВЕЛИК !КАКТО КАЗВА ПЕВИЦАТА МАДОННА "НЕ Е ВАЖНО КВО ПИШАТ ЗА МЕН - ВАЖНО ДА Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА !"ЕТО ТОВА Е ! ПЪРВО БЕШЕ СРЕД 4ТЕ,ПОСЛЕ В ТОП 3, СКОРО ЩЕ НАДМИНЕ И ПУТИН И ТРЪМП !ТОЗ ЧОВЕК ДА ПРЪДНЕ И СЕ ЧУВА ОТ ЯПОНИЯ ДО ЧИЛИ, ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ ДО АЛЯСКА !ЕТО ТОВА Е ЛИДЕР!

153

Анонимен

преди 4 години

Днес лирата 30 ст, утре 28, вдруги ден 25 ... гответе се за пазар

152

Анонимен

преди 4 години

До ТОВАРИЩИТЕНали видя НАТО как помогна на гърците за Кипър ,толкова ще помогне на кюрдите толкова ще помогне и на нас

151

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 154 Ердоган дори не е намеквал за някакви териториялни претенции към България. Но никой не знае какво има в главата му.Докато се разправя с кюрдите , можем да сме спокойни.

150

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 145 Както някога изгонихме Жан Виденов с камъни.

149

Ти да видиш..

преди 4 години

По какво Путин и Ердоган си приличат ? И двамата нарушават нагло международни споразумения и нападат чужди държави.

148

Анонимен

преди 4 години

Историята е свидетел на не един и двама подобни на Ердоган. Краят му е ясен, въпроса е колко скоро ще се случи и какви поразии ще направи до тогава. Слаб Тръмп с мимолетен икономически успех в САЩ и дългосрочни вътрешни и световни проблеми заложени в недалновидната му политика. САЩ трябва да е силна, защото е видно, че Русия не може да е гарант за сигурността в света, нито може да озапти кой да е диктатор!

147

Анонимен

преди 4 години

Одговор навеждаме се и чакаме братята американци да ни помогнат

146

Анонимен

преди 4 години

Въпрос с не повишена трудност: Какво правим ако Ердоган реши да си вземе Кърджалийско

145

Анонимен

преди 4 години

Колониалните войни винаги завършват вкъщи.Лошо за нас ако в Турция започне вътрешен конфликт.

144

До 85

преди 4 години

Не може да си скриеш IP. ДАНС, Прокуратурата ще те подведат под наказателна отговорност за тероризъм, антидържавна дейност, подстрекавания

143

Анонимен

преди 4 години

Aми кюрдите като са много стока, защо се бият с турската армия, вместо да помагат? Значи Турция може да приема милиони бежанци, а "готините" кюрди не искат хора бягащи от война дори в турските региони населявани с кюрди. Очевидно е, че кюрдите правят етнически прочиствания и гонят или убиват всеки, който не е кюрд, за да си създават само техни "квазидържави" и американците наистина им помагаха в това начинание. То не бяха пропаганди, че се биели с терористи от ИД, то не знам си какви измислици..

142

Анонимен

преди 4 години

Султаня всеки ден плюе в суратя на този от портрета!

141

Анонимен

преди 4 години

Турчин съм, ама 90% от сънародниците ми са крадлива, лъжлива, мързелива и необразована лeш! Виж ги само в каква улична мpъcoтия живеят без да ги дразни, а другото го зae6и...

140

Магарица Меркелица

преди 4 години

Башибозука безчинства с фланелки на Фолксваген.

139

муспи

преди 4 години

Да напомня че Ванга беше казала, - III Световна война ще започне от Мала Азия, всички ще мислят че е незначителен конфликт, но с падането на Сирия ще се разгърми радиоактивно по целия свят.

138

Анонимен

преди 4 години

След сирийската кампания ердо джоланът ще бъде изпратен от народа.... с камъни.