14

за мен беше добра

преди 4 години

Аз тази година вдигнах цената на нощувките и тази година нямах руснаци.В замяна на това имах повече нощувки на по-висока цена.За мен сезона беше по-добър от миналата година.Вероятно отчитат спад на руснаците по дебелариумите, защото България вече не им е по джоба.

13

Танер

преди 4 години

До номер 12 кой почива на силна музика ??

12

😀&#1

преди 4 години

Това сигурно са резултатите на Турция и Гърция. Нещо е объркала доклада калинката.

11

Анонимен

преди 4 години

Спад само 1% ??? Кого заблуждавате !? Спадът от към туристи беше с около 20%, а спадът в обороти по заведения, магазини, ресторанти до 50%! Всеки които има малък или среден бизнес по Черноморието едва избута сезона.До като преди 1-2 сезона силната музика беше проблем направиха така че да няма силна музика, големи партита, защото ПРЕЧЕЛО, какво постигнахте? Успяхте да изгоните и малкото млади хора българи които идват да почиват при нас.

10

АнонимеН

преди 4 години

ТУРИСТИТЕ МОЖЕ ДА НЕ СА НАМАЛЕЛИ НО ХОТЕЛИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ КАТО ГЪБИ!!ПРАЗНОТО ПРОСТРАНСТВО МЕЖДУ СЛЪНЧЕВ БРЯГ И НЕСЕБЪР ЗАПОЧНАХА ДА ГО ЗАПЪЛВАТ С ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ !!!ПРИ ЕДНАКЪВ БРОЙ ПОСЕТИТЕЛИ АКО ХОТЕЛИТЕ НА ЕДНО МЯСТО СА ПЪРВО 5 А ПОСЛЕ СТАНАТ 10 ТО Е ЯСНО, ЧЕ ПЪРВИТЕ 5 ХОТЕЛА ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ СПАД НА ПОСЕЩЕНИЯТА СЛЕД КАТО НОВИТЕ 5 ИМ ПРИБЕРАТ ЧАСТ ОТ КЛИЕНТЕЛАТА!

9

Кой жъжеш,ма ?

преди 4 години

Дългоноско пак ни захапа с лъжите си за просперитет и светлото бъдеще на Слънчака.

8

Анонимен

преди 4 години

Браво. Тогава за какво ревахте толкова? Глобалнот затопляне в БГ ви удължи сезона,и закопа производството на земеделски култури,освен жито защото то има нужда от жега.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Нови строежи вече започнаха.След изборите - всички строежи.Докато не бетонират всичко, нЕма спиране.Вие вЕрвайте на фалити малити ...

6

Анонимен

преди 4 години

Въпреки спада в туризма,сезона бил успешен и министерството на туризма си вършило добре работата.А кой ще обещити прецаканите туристи и кога след като офисите им са затворени.Всички български тур оператори имали застраховка но Астрал холидейз не били между тях защото имали договор с Томас Кук,които пък не били регистрирани по българското законодателство и хотелиерите ще пият по една студена вода,след фалитите.Оставка и закриване на ненужното министерство.И с него и без него е все тая.Само разход

5

Gorskio

преди 4 години

Последно увеличение ли има, намаление ли?!?!?

4

Анонимен

преди 4 години

Сега започваме да лъжем даима нещо написано да изкараваме пари.На разбити пътища,ретро влакове,фекално море без пречиствателни станций,побеснели роми и крадливи *** няма да дойде никой.Нямаш авторитет като държава последен си на опашката и беден и несигурен.

3

Анонимен

преди 4 години

дааа мн румънци имсше, заместиха руснаците ама са си бедняци

2

Анонимен

преди 4 години

бла бла голи приказки и цифри

1

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 4 години

И отново фалшиви новини.. Тук сме си най- добре, всичко ни е прекрасно.. Това на какво ви прилича?!