22

Анонимен

преди 4 години

по каква причина вече ще могат да ги хранят с всякакви бо.клуци?... затриването на бг земеделието е в разгара си

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Неграмотнико, мазането на филийка не е готвене. Няма нещо, което да не може да се сготви с нормално слънчогледово олио. Готвене с масло се прави в ресторанти и то само понякога. Целта тук не е да се готви фина храна, а здравословна и хранителна. Няма нужда от масло за да готвят нормално. Толкова и разбирате.

20

Анонимен

преди 4 години

Какво БДС вие подгонило бе. Всичко е палмово масло и ГМО. Произвеждам си всичко. Като направя сравнение с моите домашно призведени масло, кашкавал, сирене, кисело и прясно мляко с това от магазина имам чувството че ям Трева. Нито вкус нито мириз. На пишман производителите ще им кажа. Спрете да тровите хората че същите тези хора ще вземат тоягите и Господ няма да може да ви спаси.

19

Анонимен

преди 4 години

До Истината 19Кои са тия "децата ВИ" и кои са "децата НИ", Кирияк Стефчо трольов? Думите "растЪт" и "лащомниците" не съществуват в българския език, "ниско качествените" се пише с чертица или като една дума, употребата на запетаи очевидно е висш пилотаж за такива като тебе.Гледай си детето с еко-сурогати в панелното немско гето под наем и не раздавай щедро "акъл" на гол трольовски бирен тумбак.

18

Анонимен

преди 4 години

Какво бдс бе ? - всичко е лъжа и измама - сухо мляко внос от където е най-Евтино и правят "сирене", "кашкавали " "мляко"и "масло" . разни втвърдители,желиращи химии...........Децата да си носят сандвич и плод от вкъщи - другото е източване на пари през фирми.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Като за теб четенето трябва да започне не толкова от Мичурин, а от сияйните висини на комунистическия сатрап "академик" Тодор Павлов, височайш комисар на БАН и "революционното" му откритие на трикласната пшеница; може и да вденеш нещо, но не е за вяра, макар че явно имаш необходимото скудоумие и празнословие.

16

Истината

преди 4 години

Децата ви растът като прасета - хранени с евтини пълнители, консерванти и всякакви *** подобрени с подобрители на вкуса. Това е все едно да градите къща с ниско качествени материали - рано всичко ще се превърне в съборетина. А лащомниците ще хранят любовниците си и ще се возят в майбах за сметка както за сметка на вашето здраве, така и за сметка на близките ви..

15

Анонимен

преди 4 години

Производителите не могат да имат претенции. По правилно е, контролни органи да им отнемат правото да се наричат производители.За БДС стандарт в промишленото производство на храни. Стига са произвеждали ***, които продават за хранителни стоки.

14

Анонимен

преди 4 години

Уж всички държим на децата си, а ще позволим на държавата законно да ги храни с *** за да е евтино! Мазохизъм на ен-та степен. Да се вдигнат заплатите на хората за да могат да се плащат адекватни такси и да се поддържа качеството на услугата. 30 години изминаха и още се оправдават с криза.

13

Анонимен

преди 4 години

До 14Вземи първо разбери какво е ГМО.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12За да е всичко както трябва в детските градина таксата трябва да е поне 300 лева което ще доведе до протести, че е много скъпо.

11

Анонимен

преди 4 години

Какво означава: "Отпада задължението на детските заведения за деца от 3 до 7 години да купуват и да готвят с продукти по БДС"?Всеки "доставчик" си развява безнаказано най-евтиния байрак и ми храни детето с ГМО-отрови?В такъв случай настоявам да ми се осигурят финансови средства за здравословна храна за дете до 6-годишна възраст, готвачка вкъщи, която да осигурява адекватен начин на приготвяне, както и бавачка-педагог за 8 часа дневно, докато сме на работа. Дотук са 3000 лв.

10

Анонимен

преди 4 години

До 11 . Пример масло което е смес от растителни масла и малка част масло. Може и да бъде сготвено, може и да бъде намазано на филийка. Чисти суровини-чисти хранителни продукти. но нямаме лаборатории за това, институции даже в излишък.

9

Анонимен

преди 4 години

Що за хора и българи са тези които предлагат подобна храна за децата ни? В детски заведения контролът трябва да е стриктен, освен това и да се възпитават подрастващите на здравословни навици включително и за хранене. Стига експерименти с търпението на този изстрадал народ

8

Анонимен

преди 4 години

Неграмотниците тук пишат за "глюкозо-фруктоза, палма, нишесте" а всъщност ако наистина се ГОТВИ, тези неща въобще не са релевантни. Релевантни са ако хранят децата с полуготови храни и сладки ***. Сами се издавате какво давате на вашите деца, хахахаха.Между другото, гума гуара понижава нивото на лошия холестерол и снижава гликемичния индекс на храните, поради високото съдуржание на фибри, които забавят навлизанот на захарите в кръвообращението, неграмотници такива.

7

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да са против. Все пак качествените храни струват повече пари.

6

Некъф

преди 4 години

Пак лобират за чужди фирми и децата ни да ядат *** им.

5

Анонимен

преди 4 години

Хайде на евтината палма, глюкозо-фруктоза,нишестета ,гума гуар и други пълнители. Поне децата пощадете, все още не са големи за да могат да разбират и избират. Или капиталът има нужда от пациенти за лекуване. И без това изчезваме,явно някой иска да стане по-бързо.

4

Енгелс

преди 4 години

Нали е капитализъм, най-важно е пари да се печелят! Капиталистът друго не го интересува.

3

Гробокопач

преди 4 години

Бъдещи пняма да има!