68

Анонимен

преди 4 години

Я да видим сега... Значи в Сърбия не може да защитава земите си и каубоите я бомбардираха, за да я разпокъсат и създадат Косово. За сметка на това, Турция тръгва на война с "терористи" с цел да предотврати разпокъсването си и създаването на кюрдска държава, което за всички е ок. Да, от ЕС пискат, Иран се оплакват, Русия викат "не е хубаво така", но никой не е тръгнал да бомбардира мирното население на Турция. НАТО и ЕС са в предсмъртна агония и края на световната полиция е близо.

67

HeinrichHimmler

преди 4 години

Бойко даде 2 милиарда за самолетчета, които ще станат след 5 години. Турция ли няма 30 милиарда да си разкара бежанците! Защо трябва някой да помага ? На нас помогнаха ли ни да си купим самолетчета ?

66

Богомил

преди 4 години

До KubilayМоже някои турци/фанатици от Анадола/ да са лягали пред танковете, но си спомни за Одрин.Зашо се кичиш с монголско име? Монголите са ви разбили.Също като гърците които смятат Александър за грък, а той ги е смазал.Ненормалници.История?Нямате даже азбука, а османският турски език 70% персийски и алабски думи?! Кой е бил по-цивилизованият.Българският език е бил книжовен в Източна Европа /така се оформят славянските езици/, а в Русия цели 8 века. Руският възниква на българска основа!

65

Анонимен

преди 4 години

До KubilayПревратът беше постановка дирижирана от властта.Как си обяснявате фактът че няколко пъти превратаджийски бойни самолети уж щяли да свалят бойнгът на Ердоган заедно със самият него на борда и все се отказвали в последният момент?Един път нямали патрони ама имали ракети,втори път нямали ракети ама имали патрони и трети път имали и патрони и ракети ама само прелетяли страшно покрай "врагът" и после си кацнали и всичко си казали.Това не звучи особено сериозно прилича на театър,нали?

64

дон

преди 4 години

До Анонимен До НАЛИ ИМА КЮРДИСТАН....Тогава и ти си заминавай за анадола,скъсен.....

63

шматка

преди 4 години

До 50:))))"Идваме от Алтай и помитаме всичко по пътя си"Хе хе това го разказвай на децата си.Всъщност бягате от Алтай защото монголите са ви набили канчетата а когато стигате тук приемата исляма за да ви разрешат да останете.Тези героични писания ги разказвай другаде

62

До 55

преди 4 години

Хахаха нямало петрол в Кюрдистан А петролните полета в Хасака какво са според теб????

61

До 57

преди 4 години

Ти не си в час с политиката! Ердоган никога не може да победи кюрдите в партизанска война....ама кво да ти обяснявам

60

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Русия няма приятели, тъй че няма какво да предава. Говорим за страни де, в тоя сайт има достатъчно приятели на Русия.

59

До 56

преди 4 години

Нека да я прати ама тая смешна войска такъв бой ше яде, че свет ще им се завие! Тия войничета по 60 кила с на..рани *** много пердах ше ядат от балканците! Но първо ще ги опердашат кюрдите

58

Анонимен

преди 4 години

Целта е безцелна, а кюрдска държава разбира се ще има.

57

Анонимен

преди 4 години

Ердухан що не каза днес кюрдите колко войници са утепали, щото всеки ден ще се увеличава броя

56

Анонимен

преди 4 години

Иде друга вьлна.Така ся другарки и другари за да спасим юргана от огьня не е достатьчно да преименуваме пкк и сьс там кво беше.Ся от тази вечер нататък признаваме половината от вас за пкк терористи другата половина демократи и да живей труда ура.

55

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Едно съществено нещо, по което САЩ и Русия се различават е това, че Русия никога не предава приятелите си.САЩ предадоха кюрдите. Факт !Съветвам всички русофоби и американофили хубаво да гледат какво се случва с кюрдите и ... да мислят за себе си.Един прекрасен слънчев ден ще осъзнаят, че и те са изоставени от американците, защото американците имат вечни интереси, но не и вечни приятели.

54

освобождението

преди 4 години

Ердоган после да прати войската към България заради Смяната на Имената при Живковия режим , Османските турци в България трябва да бъдат освободение , вас вече ви освободиха Русия

53

Анонимен

преди 4 години

До 54 Лъжеш се,в Сирия има малко петрол,а в севера хич!Целта е в района които е окупиран от турците ,да бъдат заселени 2млн.сирийски бежанци.Ердоган под зона за сигурност ,точно това разбира ,арабите там да са мнозинство!

52

Deutschland

преди 4 години

Целта е петрола на Кюрдите Другите глупости които Ердоган дрънка са пропаганда.Това е ясно на цял свят С изключение може би на наивните немци които се оставиха на турчина да ги изиграе с имигрантите. А скоро и завод ще му построят и ще му стабилизират разклатената икономика

51

Анонимен

преди 4 години

Ердо гони населениеИ как разбра да не би да са дошли вече по границата ни, както когато тия терористи прочистваха.

50

Анонимен

преди 4 години

Риват ли терористите и подкрепителитеим риват и още ще риват

49

Анонимен

преди 4 години

Що е то про турски сирийци? И защо Ердо гони население, за да отвори място за тях? Единствените които не посетиха конференцията за примирение, защото така са омазани, че дори непримиримите групи от сирийската многонационална и мултирелигиозна държава, щяха да се обединят срещу присъствието им.И защо не се коментира, че точно тези са в основата на грабежа на сирийски петрол. Ердо цоцаше петрол и въртеше далавера с оръжие и провизий за терористите. И запада го знаеше и мълчеше.И пак мълчи