175

Краси

преди 4 години

Драги "софиянци" от "Младост":До средата на 70-те год.края на София беше 4-ти км.Имаше само няколко стари блока срещу казармите/в дясно като се излиза от града/.

174

Анонимен

преди 4 години

До Дядо от селоТам е работата. Кварталът си ни харесва. Не искаме да ни го съсипят!

173

Дядо от село

преди 4 години

Като не ви харесва , ама честно, защо седите там?!На село е прекрасно ,чисто ,свежо ! Не ви разбирам,меркантилността !

172

Наблюдател

преди 4 години

Мласостчани случиха на скромни собственици на парцела на пазара. Само 10 етажен блок, можеше да построят небостъргач там, но са излезли хора.

171

ВАК ЛИНН

преди 4 години

КАКВО КАТО СЛЪНЦЕ НЯМА ДА ОГРЯВА МЛАДОСТ,ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИВАНЧЕВА "СВЕТНА"

170

Здравомислещ

преди 4 години

Ситуацията в Младост прилича на препълнен автобус в Градския транспорт.Хората вътре казват - "Няма място!" Хората отвънка казват: "Хайте направете малко - за още един."Има едина гранница след която копуващите ще спрат да дават по 200 000 евро за да се возят в Претъпканя автобус. Тази гранница не трябва да се пресича! Няма да е добре за никого.

169

Кътю

преди 4 години

До 182Драпаме там да купим, да знайш, след 2 г. ще ми се молиш да ти купя кимизарника за по 400 евра квадрата ама няма. В гето не купувам апартаменти. Харесвам добрите локации в София.

168

Анонимен

преди 4 години

Има тука некви дето немогат да си позволят апартаментче в Младост и злобеят :). А задръстването по малинов си го правите вие, нали имате осигурен градски транспорт и метро, ама всеки човек с по една кола на работа тряа ви направят бензина 5 лв че да се спрете вече !!!!?!

167

Митьо

преди 4 години

Младост трябва да го направят зелена зона. Да се плаща. Тогава ще се отпуши от коли

166

Анонимен

преди 4 години

Израснал съм в Младост още от далечната '73 та. Пазарът е бил и ще бъде емблематична икона за живеещите там. Но... е невероятна лудница от коли . Действително е нужен паркинг дори да е платен. Паркирането наоколо си е голямо приключение.

165

Анонимен

преди 4 години

Един уважаващ себе си собственик на този имот, трябва да не строи нищо, щото Жечка, Гичка и Груьо не са съгласни и искат да имат пазар и къде да си паркират бръкмите около него

164

Анонимен

преди 4 години

връщане на земята в реални граници в началото на демокрацията легализира много кражби

163

Мария Гаргамел

преди 4 години

Гат продавахте на сяда си нивите и купувахте там панелки да сте мислили

162

ПЕНКО

преди 4 години

КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ??? НАЛИ МЕСТНАТА "ВЛАСТ" ТРЯБВА ДА ИЗДАДЕ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ !!! НО ГЛАСУВАНЕТО НА СЪВЕТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА Е НА СТЕНАТА ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПО ИМЕ И АДРЕС !!!!!!!!

161

Дедо

преди 4 години

Камелиьо,Камелиьо - дано децата ти не са "напът" да станат неграмотни като теб!

160

Дедо

преди 4 години

НЯМА дъма "напът" бре,неграмотници!....Справкa - " Официалния правописен речник на българския език" 2012 г.

159

123

преди 4 години

До Жител.....или не им се плаща за да имат такива,искат безплатно,наготово някой да им поднесе.Време е тези хорица да разберат,че безплатен обяд няма!!!

158

Анонимен

преди 4 години

Инвеститорите казаха, че не могат да си позволят място за живеене в бедните квартали на София. Място за живеене можело да има само в богатите квартали, които били малко. Останалите бедняци трябва да живеят на тясно, без паркинги, градинки. Инвеститорите превръщат градовете на България в гета. Народът трябва да живее в гета от западен тип, а само богатите милионери да имат място. Гласувайте пак за "Усмихнати крадци"

157

123

преди 4 години

До СебайтинКупил си си апартамент,нали!?Щом искаш и паркомясто/гараж има решение на въпроса,а то е:КУПУВАШ си място,строиш си гараж или каквото си искаш,и ИМАШ!

156

Анонимен

преди 4 години

Изберете Фандъкова да ви лъже още един мандат.