9

Кога

преди 4 години

Някой отговорен фактор от държавна институция ще каже манипулация ли е брой 24/2019 г.на Държавен вестник Там е публикуван Закон за защита на детето,влизащ в сила от 01януари2020.Всеки може да го прочете( има го в нета)и сам да си направи изводите.

8

гневна

преди 4 години

Господи ! Отърви ни от тези бездарни нещастници ! Как е възможно подобни жалки човечета да бъдат представени за избор ? Къде отидоха кадърните и можещите хора.Политиката е мръсно нещо, но това вече е тиня

7

Нормален

преди 4 години

Лъжи,саботажи,палежи ,създаване на безредици,,,революции",само и само да се громи ,,класовият враг" И да се обвинява той за това.Чия идеология е това? Има ли някой да не знае?Комунистите са усъвършенствали това до немай къде.А сега с ,,подаръка от американците"-ИНТЕРНЕТА,могат да вилнеят в социалните мрежи и да бунят народа ,колкото си искат.А лековерни и първосигнални люде винаги е имало./За платените е ясно-те си личат/

6

Анонимен

преди 4 години

Психологически усет и организаторски умения да насочваш поведението и планираш живота на определена група от хора в угодна посока .Прилича на събитията преди 30- 35 години.

5

БГ

преди 4 години

*** номера на руско турските партии

4

до Камелий

преди 4 години

Александър е "шеф на пресцентъра на Николай Урумов". Може би.

3

Много шум

преди 4 години

Защото ГЕРБ са в паника. ЕЛРКТОРАТЪТ им се разбяга точно преди изборите. А и Цвъ го няма. Остана им само един професор, но дали ще е достатъчен.

2

Камелий

преди 4 години

Николай или Александър - изберете сами, име, на шефа на пресцентъра на МО.

1

инстагРОМ

преди 4 години

А какви са предвидените наказания в НК за разпространение на слухове и интриги, много ми е любопитно.