10

Циник до 9

преди 4 години

Така ли???? Кои броиш геносе???!!!Само тези на коледния пазар в Берлин?Колко изтрепа онзи в паркхауса?Колко немкини изклаха и издушиха гостите и от Афганистан и Арабистан досега???Няма официални данни - иначе немците ще изпаднат в паника!

9

Анонимен

преди 4 години

Ако продължават да внасят бежанци и мигранти на килограм не само синагоги ще летят във въздуха...По мои груби сметки така ще се развиват нещата занапред, а може да стане и по-лошо.

8

До циник

преди 4 години

, жертвите на ислямисткия тероризъм в Германия от 2010 са 15! Къде не е отишла Меркел? Що, втълпяваш на хората, че едва ли не, крайно-десният тероризъм е оправдан.

7

дедо Ташунко

преди 4 години

Осъждам рязко действията на такива побърканяци и проливането на кръвта на невинни хора.

6

Циник

преди 4 години

Друго прави впечатление - няма пострадали евреи... Но Меркел се появи пред синагогата начаса!Но при жертвите на арабските и африкански терористи - не си направи труда.Хм... Странно

5

Victimized

преди 4 години

Тенденцията масовите убийства да се стриймват в нета ще продължават докато не се приемат по строги закони за интернета и ще ни бъдат представени като крайно необходими. Сега ще почнат да разправят как се бил радикализирал в нета, ще се блокират сайтове и така на татък. Този номер е вече ясен на всички. А причината за радикализация са мулти културните ценности и начин на живот, дето политиците се опитват да налагат. Ни може да не убедите, че не е нарочно, за повече контрол.

4

Додо

преди 4 години

Случката прилича и мирише на активно мероприятие на (ония) от 1000 км!!!

3

Анонимен

преди 4 години

А бил е германец, ясно защо дигнахте такава пушилка, ако беше арабеск ням аше и да чуем.

2

Анонимен

преди 4 години

Откачалки има навсякъде, но виновниците са в Холивуд. И тоя се е помислил за авенджър.

1

Анонимен

преди 4 години

Преди се казваха партизани.