21

опетков

преди 4 години

Разбира се, че може да стане, дори за повечето страни сигурно ще се случи. За *** не съм много сигурен, освен ако не се променят драстично две неща: въвеждане на истински контрол на пътя чрез премахване на КАТ и смяна на чипа на ***. И не, не са виновни "лошите пътища". Напротив, там където оправят пътя, катастрофите и то фаталните се вдигат.

20

Герберски план

преди 4 години

Този план ще се изпълни от самосебе си. До тогава тук ще има само нехора с каруци. Жертвите при каруците няма освен ако коня не е сляп и с двете очи!

19

Анонимен

преди 4 години

Това с магистралите като пешеходна зона е идейно. Но трябва да позволят на хората да използват ръчни колички за багаж. И на всеки 20 километра да направят палатков лагер. Ще привличаме туристи от цял свят с тази атракция.

18

Alf

преди 4 години

0 жертви и 50души население до 2050

17

Анонимен

преди 4 години

Да направят магистралите само за тротинетки.

16

Селянин от БГ

преди 4 години

Ся пък ЕС ще ни казва и как да караме ли? Ке си карам както си знаем аре!

15

Оффф

преди 4 години

И това " Не съобразена скорост" ... Как може да караш с разрешената със знак скорост,и да спукаш две предни гуми в дупка. А те да ти пишат акт,за не съобразена скорост,спрямо пътната настилка..

14

Оффф

преди 4 години

Аз правя на месец, десетина хил. км. Мога да кажа с ръка на сърцето ,че като цяло шофьорите в БГ. не са лоши. Изчакваме се,когато изпреварваме,пропускаме тия който бързат и дори хората си помагат на пътя. Но.... НО ... пътищата са ужасни. Политиците се правят на ударени с мокър *** и обвиняват шофьорите за жертвите по улиците. Иначе трябва да признаят собствената си некадърност.

13

А така!!

преди 4 години

Забраняват на населението да се придвижва с каквото и да превозно средство, а пътищата стават изцяло пешеходни и през лятото по АМ "Тракия" се виждат много и почти до смърт уморени кандидат летовници....И КАТ придобива статут на музей на ултра-тъпотата!*** и кефа...

12

Анонимен

преди 4 години

Може. Да се забрани със закон достъпът на гражданите до пътищата. Да се направи полицейски кордон по протежението на цялата пътна мрежа. Полицаите да стоят поне на 2 метра разстояние от пътното платно. Ако случайно някой получи инфаркт и падне, да не е на пътя. При опит летателните апарати да преминат над пътя, същите да се отстрелват и отклоняват встрани.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако забранят автомобилния транспорт напълно, може и да стене. Пак се почна със стратегическото държавно планиране, без връзка с действителността. А защо до 2050? направо от следващата година. Да изпълним петилетката за седмица.

10

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

всеки път като чета новини за ЭСССР, се сещам за филма "Прeброяване на Дивите Зайци" - всичко в ЭСССР е по абсурдно и от най-дивият Комунистически Режим.

9

Анонимен

преди 4 години

За България две са главните причини за катастрофите - пълната липса на контрол за спазването на правилата и лошите пътища. Средно на ден в България се правят над 200 милиона нарушения, а санкционираните от КАТ са около 2000, т.е. нищо не се прави.

8

Анонимен

преди 4 години

Кои ще са живи от тези които спускат тази Директива. След 30 години тези отдавна ще са се скапали. А аз ще съм на 50 години и ще им сърбам попарата която сега дробят. Тези Некрелози да не взимат отношение по въпроси които няма да доживеят.

7

Анонимен

преди 4 години

кхъм тя държавата няма да съществува до тогава пък ако доживей ще са ромите на власт което значи че ще е кармагедон.

6

шматка

преди 4 години

Ееее много т.ъпо бе.Кога ще заповядате и на Слънцето нещоИма ли пътища и МПС ще има и жертви.Няма как да се избегнат

5

Анонимен

преди 4 години

С Директивите на БКП видяхме до къде стигнахме. Директиви Петилетки куронетки сливонетки и с тем подобни пееееераски работи работа се невърши. Изкасе реални неща. Да се спрът продажбите на книжки. Да се въведе 3 месечно обучение на водачите. Да се наблегне на Практиката. Да не се допускат до курсове доказани пиячи и наркомани. Да се въведе задължително психоизследване. Неможе доказани нерваци да се правят на шофЕри.. Неможе психически лабилни да се движат по пътищата и да убиват невинни.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия некадърници от НПО-то "Институт за пътна безопасност" що не си намерят смислена работа и да си изкарват хляба с нещо, което умеят!

3

Анонимен

преди 4 години

И една кола да няма Московски ще утрепа някой със шейна...

2

Анонимен

преди 4 години

Хм ако Моцарт стане президент и една няма да има тоя поет на маиката природа напоследък е решил да изневери на поезията защо бе брате какво ти пречи да пишеш поеми