191

Анонимен

преди 4 години

"Мирна пролет" от "peace spring" хахахаха родния журнализъм вече дълбае дъното. По-добре чистете тоалетни, повече ще ви върви.

190

Зозо

преди 4 години

Хахахахахаааа, Турция започна операция "Мирна пролет" в Сирия......и днес лирата на половина :))))))))))))) Май скъпичко ще му се върже на турския Кадафи

189

Анонимен

преди 4 години

До КонстантинАми ще им взриви градовете, ще ги избиват по улиците, ще им натрови водите ... Е така. Как! Има армия, има желание ... Ще има и жертви от негова страна, ама ... Ако търгнат на масово изтребление, ще ги редуцират и то яко. Сега, дали е правилно или морално е напъъъълно друг въпрос :)

188

Анонимен

преди 4 години

Турция се засилва извън НАТО, защото си мисли, че Русия, ще и е партньор ... Турция не знае, че в момента, в който напусне НАТО, Цялата им външна търговия ще се ограничи до Русия, а руснаците имат да връщат за един самолет ... И няколко войни преди това :)

187

Волов

преди 4 години

Ха- ха- ха, анадолска наглост и простащина.!.

186

Константин

преди 4 години

С това избиване не знам докъде ще го докарат всички. Иначе кюрдите са много народ, как ще ги избие Ердоган не знам. Силно военизирани са, не знам. Иначе България и ние българите сме свършили.

185

Слава на Турция

преди 4 години

СЛАВА НА ЕРДОГАН.СЛАВА НА ТЕЗИ КОИТО МАЧКАТ ГЛАВИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ, СЪСИПВАЩИ СВЕТА.БЪЛГАРИЯ, ОБИЧА И УВАЖАВА СВОИТЕ СЪСЕДИ, КОИТО ВИНАГИ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС БИТ, НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА И ОБИЧАИ.ТЕРОРИЗМА И КОМУНИЗМА Е НАШИЯ НАЙ-ГОЛЯМ ОБЩ ВРАГ.СЛАВА НА ЕРДОГАН!!!!!!

184

минаващ

преди 4 години

Операцията "Изворът на мира" е омиротворителна,хуманна операция целяща да отвори простор за над 1 милион сирийци изгонени от земите си от терористичната организация ПКК/YPG.Да се помолим на Всевишния ,войникът извършващ тази благородна световна мисия да не пострада по време на мирната операция.Западът си затвори очите,ушите и устата пред бедственното положение на сирийския народ и разграби природните му богатства.Турция остана с 3 милиона сирийски бежанци насаме. Какво да прави?Да чака милосъдри

183

минаващ

преди 4 години

Операцията се казва "Иворът на мира".Турция използва законното си право да унищожи терористите от ПКК,която организация е обевена за терористично от САЩ и ЕС.Турция не е колила и не коли никого, след около година там ще цъфтят розите и ще се настанят над 1 милион бежанци, ще си имат семейства, жилища, поминък.Не врякайте като жаби. Каквото стана в Африн и Джераблус,това ще бъде и тука.Едно е очевидно, че турската армия може да извършва моного критични операций сама, без да вреди на мирното насе

182

Анонимен

преди 4 години

Турция била "втората " армия в НАТО,а това не е най-важното при военни действия.Във една война много други неща са от значение и този "промит" мозък ще го разбере много скоро.Може и да се намесят и други държави и тогава ще стане страшно!!!

181

видяхте ли

преди 4 години

Вижте, кюрди, вижте, сирийци, колко мъка и нещастие ви донесе Асад! Той ви обърна на бежанци, остави ви без домове и покани в държавата ви Путин и Ердоган, за да ви унищожат! И Путин, и Ердоган действат с разрешението на Асад! Асад покани Путин у вас, Асад е сключил договор с Ердоган, по който договор Турция сега ви напада! Такъв държавен глава като Асад аз само на враговете си го пожелавам!

180

казвах ли ви

преди 4 години

Ердоган казца, че Турция имала право на тази инвазия по силата на договор със Сирия от минали години. Е! Казвах ли ви аз, кюрди! Казвах ли ви, сирийци! Вашият Асад е сключил този договор, затова сега Турция ви коли! Докато не убиете Асад, няма да видите хаир! Той покяани Путин, а Путин изгони от Сирия НАТО, но остави Турция, понеже се съюзи с Турция против НАТО. Сега Путин и Ердоган ви колят по вина на Асад!

179

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 32 Ердоган прави каквото си иска, защото има силна икономика и най мощната армия в Европа.А ние с какво да се перчим ?

178

Ястреб Османлията

преди 4 години

Добре бе, криводзурлаатите балкански амджъъкаазлии - току-що баба Ванга ми звънна и каза, че утре заран турският аскер ще бъде разгромен в Сирия, Ердоан ще бъде обесен и балканските криводзурлати амджъъкаазлии ще превземат Истанбул! ... да го окензат и него до върха на минаретата на Ая София! Хайде сега духхнетее ламбата и лягайте да спите, диииба маммицата ви маллойумна буллгарска диииба!

177

ПП АТАКЛАРЬ

преди 4 години

Ястреба е куцо пили! Хаха.

176

Анонимен

преди 4 години

Ястребче спри с херца! Съсипваш се батювото!

175

Ястреб Османлията

преди 4 години

Ердоан е най-великият турски политик и държавник от времето на Сюлейман Великолепния насам! Стъпка по стъпка ще възстанови империята! Започна с Шам еялета. Иншаллах, един ден и родината ни Румелия ще бъде освободена от българско робство! Аллах е велик!

174

Анонимен

преди 4 години

Подлизур Облизвачев, така се е казвал.

173

Анонимен

преди 4 години

В България като е имало държавници 681.. При вас е имало камили и полухора. Айде лягай си пешка.

172

Анонимен

преди 4 години

В Турция се раждат истински държавници - мъже с чест и достойнство.А в България - само прости и наведени самовлюбени Тикви, на които цял свят им се присмива.И по някоя Тризначки от Македонско.