7

МОТОРИСТ

преди 4 години

До Анонимен 5p.s. Човекът не си е отишъл, в болница е.Четете преди да драскате глупости!

6

МОТОРИСТ

преди 4 години

До Анонимен 5Колега, не определяй хората без да ги познаваш! Много ниско ниво на възпитание демонстрираш.На 40 години съм и карам по правилник. Често се случва, някои селчовци, да ми свирят или да присветват с дълги светлини, защото ги бавя..... с 50 в града

5

Анонимен

преди 4 години

До МОТОРИСТНикой не "хейти" понеже човека си е отишъл, не защото е карал като теб и себеподобните ти (да не казвам какво), а защото го е блъснал някой.Освен това тук пише "мотициклетист", а не пише "*** на пистарка без гърнета и номер". Човека сигурно е карал нещо към 50 sm^3 или някое иженце, чезенце.Едва ли тоя човек нощем е давал газ по улиците и едва ли се е "завирал" или "слаломирал".Забележи, че това ти го пише един, дето кара мотор от 12-годишен!

4

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 3 Точно за това че не може да ходи , се е качил на мотор. Освем това любовта към моторите е до гроб , както при комунистите.

3

Анонимен

преди 4 години

Да му се чудиш на тоя старец той по земята неможе да ходи на мотор се качил. По добре да беше си взел автомобил поне щеше да има шанс да оцелее.

2

Анонимен

преди 4 години

Има си мотор човека, има си книжка с категория за мотора и си го кара...Какъв е проблема, та се намеква за възраст? Пишете чия е вината, а не на колко години е моториста!

1

МОТОРИСТ

преди 4 години

Вече един час виси статията и никой не хейти мотористите!Спите ли?