39

Трудовакъ

преди 4 години

преди 6 часаЕдна от най-глупавите книги, които съм опитвал да чета!А съм опитвал да чета доста глупави книги.Имам предвид "Хари Потър", не "Моята борба"А кой или какво, прочее е този/това Хари Потър?

38

Анонимен

преди 4 години

Те хората по света много харесват Хари Портър,и разбира се неговите магии и вълшебната му пръчица.И всичко казано от Харито има приложение в реалният свят,а не само в светът на измислиците.Ей хора,Хари Потър е приказка за деца която е сравняват с политическа доктрина.Какво общо има фантастиката с политиката?Много глупава статия.Да бяхте сравнили Хари Портър с трудовете на Маркс и Ленин,същата работа.*** статия.

37

Анонимен

преди 4 години

Една от най-глупавите книги, които съм опитвал да чета!А съм опитвал да чета доста глупави книги.Имам предвид "Моята борба", не "Хари Потър".

36

Анонимен

преди 4 години

Една от най-глупавите книги, които съм опитвал да чета!А съм опитвал да чета доста глупави книги.

35

Анонимен

преди 4 години

"Преди години Microsoft пуснаха в Twitter изкуствен интелект с който може да се разговаря. Изкуственият интелект е имал достъп до цялата история на хората и след анализ на всичко става расист и фен на Хитлер."---Малий... Ставаше дума за един мало.умен чат-бот, който симулира разговор като "учи" от коментарите на троловете в Туитър. Въпросните *** за един ден бяха научили бота за Хитлер, да псува и да твърди, че е пафкал трева пред полицията. Та толкова за изкуствения интелект.

34

Щерю

преди 4 години

Изключително *** книга! Не се губете нито времето, нито парите...

33

до националсоциалист

преди 4 години

Ако вие бръснатите глави с огледални мозъци бяхте поне я прочели... Интересно как си открил бутона caps lock? В mein kampf ли го намери? Ще ти кажа една малка тайна. Библията е писана от евреи. И задължителното притежание на книга - както в случая не значи, че е четена. В БНР най-продавани бяха 28 тома на Т.Живков. Ако намериш адекватен човек, който ги е чел... даааа бе. И още нещо. Библията е просто едно упътване за хигиена. Не таковай сестра си и т.н. А ама под бръснатия ти скалп няма никой!

32

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам. Отишли в книжарница и питали продавачка. Нямали книга някаква си. Чел съм я, между другото. По-бездарна е и от опитите на автора да рисува. Нищо, че я има свободно за теглене от нета. Нищо, че повечето в тази част на света са се отказали от книжните носители за сметка на е-книгите. Ами проверих - има я. С картинки, без картинки, с коментари и без. Кого будалкате? Да поръчам ли на редакцията 100 бройки на латвийски сега?

31

Анонимен

преди 4 години

От Германия става само колата. Всичко друго (вклю. и Сименс) е гола-вода.

30

Анонимен

преди 4 години

истина е, хари потър вече е нулево популярен

29

Анонимен

преди 4 години

До Калки АватарМисля, че всички в Полша, Франция, Русия, Дания, Белгия, Англия и още други ще се съгласят ...ама друг път.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Защото разбираш от данни и с наясно как точно е работил скапания модел, като са го качили в Туйтър, реши, че щом 20 ***, са се представлявали 30% от сета и тотално са прецакали тренинга, нацизма е правилната система, защото сбъркан алгоритъм решава така?Олеле ... И такива като теб, наричат другите овце ...

27

Анонимен

преди 4 години

А на какво мяза сега Германия....оядено дебело мудно и страхливо дете. Иначе води Европа... На къде е води? Към задънена улица.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Мноо си постен ...

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Мноо си постен ...

24

Анонимен

преди 4 години

Явно Русия планира скоро да освободи и Латвия от фашизма, както направи в Украйна вече.А впрочем днес е есен, а не лято. В Русия като ти кажат "Добро утро!" и трябва да се погледнеш часовника.

23

Гузна съвест

преди 4 години

Опит за хитро възползване от пресилено и невярно твърдение, за да бъде замазан и заметен под килима един твърде отвратителен факт - разнообразни форми на фашизъм са във възход не само в трите прибалтийски държавици (където си имат стари традиции) и в любимата на ЕС Украйна, но и в Западна Европа, а това е много неудобна истина. Какво друго да стане със загниването и упадъка на либерализма, който от цял век си е хранителна среда за подобни форми на екстремизъм.

22

Голодомора

преди 4 години

При демокрацията и американското патньорство България намаля с 2 милиона, днес е първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация. Защо не се говори за голодомор и за американския геноцид в България, ами им се молим за визи и им купуваме за милиоарди старите самолети.

21

Анонимен

преди 4 години

В Украйна няма регистрирани смъртни случаи от глад, това е официланата версия, няма нито едно доказателство, че хората са измирали от глад - това може да се провери в уикипедия във всички версии. Факт е, че украинците сами са саботирали реколтата и за няколко години раждаемостта е паднала и единствените цифри са, че са се родили няколко милиона по малко деца през следващите бедни години. И тях ги нарочват за жертви.

20

Анонимен

преди 4 години

Има я книгата на български в интернет, всеки може да я прочете, как бедния емигрант чужденец възхвалява Бригания и англичаните, колко велик народ са и как ще нападне Русия и ще завладее нови територии за немския народ което и направиха германците и избиха над 20 милиона руснаци. За евреите само казва, че са врагове на Германия, какъв Холокост, какви 6 милиона, то това се били почти всички евреи в Европа...