15

Христо

преди 4 години

До Анонимен : Държавата е лош стопанин -казваха "видни" личности в началото на "демокрацията" и....................отидоха на сметището, след страхотен шут от Народа ! Сега , Борисов ги дърпа от там ,но ще се върнат заедно ,пак на бунището !

14

Анонимен

преди 4 години

Жалка работа, но така е и в Европа. Макс 25-30ч каране с учебната и айде "дано имаш късмет". Тази година синът ни взе въпросния изпит и сега ще трябва да го донауча, така беше и преди 8-9г с дъщерята. Никакъв напредък в обучението! Нямат поглед в/у движението, не са карали магистрала,нощем, не са тръгвали по-стръмен байр?? , само градско и готово. Лошо е, че някой родители пускат децата си така неподготвени и не знам после как са спокойни?

13

Ха-ха

преди 4 години

Изпита трябва да е пред изпитващ от КАТ. Със случаен избор на изпитващ от което и да е РПУ в деня преди изпита и командироването му за изпита в съответното населено място. И с градско, извънградско, полигон и т.н.

12

Анонимен

преди 4 години

До 8. Не си видял нищо за жалките си годинки Дечо! Тия " некви чичовци и лелки" Са на светлинни години от това което знаеш за жалките си 15 или 30 г!-:) Уважавайте по възрастните и гледайте с респект на тях! Гаранция че са видели и живели повече от вас!-:) Иначе е най лесното да обидиш по възрастен от теб. Но знаеш ли повече от него ти самият? Това е въпроса за вас лично!!!

11

Анонимен

преди 4 години

На времето през лошият " комунизъм"! Изпита пред кат на листовки и кормуване. Беше пред униформен служител на КАТ! Имахме респект пред човека в униформа!-:) А сега някакви цивилни " изпитващи".и искащи мними служители дават изпитите! Тогава имаше закони и респект към държавните институции!! А сегаааа ....*** и пулю става какъвто си иска само да си плати!

10

Факт

преди 4 години

Нищо смислено, нито в новината, нито в коментариите.

9

Анонимен

преди 4 години

Нашите преоткриват топлата вода ... държавата цирк и тъжното е че от 30г не сме помеъднали. Хората до Марс ще отидат тези с едни книжки не могат да се оправят. Цирка е абсолютен

8

Аз видях...

преди 4 години

До Анонимен 5Има и още нещо интересно.Дебели и побелели чичаци и *** лелки, най-вероятно ''бизнесмени'' със автомобили тип ПАРАХОД, а всъщност и Трабант се оказва че им е голям!

7

Анонимен

преди 4 години

Спряха продажбата на Шофьорски книжки ли сега?Едва ли

6

.

преди 4 години

Проблемът е подготовката,не изпита. "Карал ли си ?" "Не""Добре, карай"

5

Анонимен

преди 4 години

Отделете повече време на практиката а не създавайте още лежачи. Взели книжка а немогат да паркират назад. Незнаят кога да се престроят или се престрояват като задръстват движението. Немогат да се разминат с кола на тесен път. Неспазват дистанция. Карат до бронята на предната кола. Незнаят кога да намалят скороста преди отбивка а в последният момент бият спирачка и отзад се нанизват като сардели. Повечето не са родени за водачи. От 40 години дъм по пътищата и съм се чудел кой им е дал книжката.

4

ВЪПРОС

преди 4 години

Та нали преди седмица Арестуваха тези Изпитващи , за Корупция при издаване на Книжки ?КОЙ ще е Изпитващ сега .

3

Boko bo

преди 4 години

Ще скочи тарифата! Когато беше КАТ пак имаше врътки, но сега изцяло става въпрос за пари. За това и се прехвърлиха изпитите към ДАЙ. Добре дошли в държавата на ГЕРБ.

2

Исус Рамаданов

преди 4 години

То и сега е страшно със индийци таксиджии!

1

Така е ..

преди 4 години

Подкупите се прехвърлят от едни на други.Тези от Автомобилна администрация потриват ръчички.