23

Анонимен

преди 4 години

мултикултурализма ще докара нацизма,ще има пак знамена с пречупени кръстове ако не спре маймунизацията на тази страна

22

Белият негър

преди 4 години

Зачесаха кривоносковците.

21

Даааааам...

преди 4 години

Някой будистки монах ще да е.Или ескимос от Аляска.

20

Циник до 24

преди 4 години

Глупости... Работя дълги години във Франкфурт... Колегите немци ми имат доверие... Отвратени са от политиката на Меркел, и от ситуацията в Германия.Не са неонацисти

19

Циник до 23

преди 4 години

Ти в коя редица на гейпрайда беше ***... Пaчавypнице?Бегай, гушкай африкански лежанци

18

Анонимен

преди 4 години

Търпението им, и лустрото на мултикулти - започна да се поизносва!---Едва ли. Източните провинции като Саксония-Анхалт от много отдавна са центрове на особено готови на насилие групи от неонацистката мрежа, това не е новост. А атентат с евентуално еврейски цели постига точно обратното - останалото общество се организира срещу целите на нацистите.

17

Циник

преди 4 години

На снимката в списание Фокус ясно се вижда, че мъжа има паравоенна униформа, и носи зелена каска - като тези на Wermachta.Друго ми е интересно - това сигурно ще е тероризъм, защото е пред синагога и дюнерджийница... А сирийският лежанец с камиона е с психично разстройство... Не е терорист.Едно консервативно общество като немското - започва да изпуска пара от всички вентили.Търпението им, и лустрото на мултикулти - започна да се поизносва!

16

Анонимен

преди 4 години

Ужасна новина - дано хванат този *** ник. Доста зачестиха такива и аналогични случаи - дано не лумне пак тази страна, че по традиция резултатите ще са страшни ...

15

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност не са мюсюлмани. По последна информация единият човек е убит, защото е ядял дюнер, и по закусвалнята е хвърлена граната. Другата жертва е жена на улицата. И двете жертви изглеждат случайни. Целта сигурно е била синагогата (днес е голям еврейски празник и там е имало 70-80 човека), но са избягали преди да я нападнат. Още не е ясно защо и какво точно е станало. Разпространява се снимка на извършител с бронирана жилетка.

14

Наблюдател

преди 4 години

Някой учител по физика и химия от арабските страни е провел открит урок.

13

Не се учудвам

преди 4 години

От осита какво да очакваш... Все някой друг им е виновен, също като на кратунстанците. Затова и залитат да гласуват за "алтернативни" партии.

12

Анонимен

преди 4 години

Просто на немците не трябва да им се позволява да управляват нищо. Нека да правят автомобили и техника. В политиката ни е...аха м...та в последните векове. Родиха Маркс. Създадоха Ленин за да спечелят първата световна. Родиха национал-социализма. След това по теориите на Маркс наследниците на Ленин разораха Източна Европа. И сега стабилно работят над това да ЕС да се разпадне и да стане арабо-балканска колония. Егаси негативната карма събира немския народ...

11

Анонимен

преди 4 години

До Jas"Немците са автори на най-забележителните политически и философски теории"Това е именно проблемът. Западът работи с теории измислени от из-ку-фя-ли професори хуманисти идеалисти и си прави социални експерименти с хората, вместо да работи с прагматизъм и емпиризъм. Навсякъде където има допирни точки на цивилизациите се пролива кръв. Но понеже на ТЕОРИЯ хората могат да живеят мирно и в любов и разбирателство, дайте да правим мулти-култи въпреки, че опитът от историята е, че не работи.

10

Анонимен

преди 4 години

Една чудесна новина!

9

х

преди 4 години

Мирната религия пак сее мир и разбирателство.

8

От Германия

преди 4 години

Нова мода сред бежанците. На когото му откажат азил (бежански статус-ядене и пиене на корем)гази или стреля наред, само и само да остане... Да плуват не могат, да карат камиони също не могат ,ама могат да стрелят...

7

Анонимен

преди 4 години

Хубава новина! Дай Боже повече такива и дано не хванат извършителя!

6

Патриот

преди 4 години

Нормален германски ден!

5

Jas

преди 4 години

Най-важното е, че от "Wir schaffen das" се вижда колко са го овладяли немците положението. И хич не е важно дали делото е на мюсюлмански мигранти или немски неонацисти (вторите са в разцвет благодарение на пристигналите официално поканени орди на първите). Немците са автори на най-забележителните политически и философски теории и идеи, но нещо винаги ги тика към самоунищожение още от времената на Римската империя...май е време Мосад да си прибере останалите евреи от Европа, иначе-нов холокауст!

4

До 4

преди 4 години

Спокойно, ти нали си си в "безопасния кратунистан", където всяка мутра с махмурлук може да ти сцепи кратуната, щот и е криво, но нали е от твоята "религия" и националност, та е по-спокойно някакси.